Datada!

haha
jag är lite trött......
Sitter och planerar lite. Kommer dock ingen vart! Jävla skit
Funderar ju på att åka upp en sväng till mitt älskade Jönköping! Hälsa på Pappsen och bundisar så klart.
Tyvärr hittar jag ju dock ingen passande lucka i mitt shema.....Jag har alltid haft en kärlek för Jönköping! Där är så fruktansvärt fint! Pappa har ju alltid bott så man har haft fantastiks utsikt över vättern. Dock flyttade han förra året för att komma närmare sitt jobb. Synd men men. Brukar ju vara inne i city så mycket ändå haha!
Ahhhh jag vill så mycket, men fan jag har ingen tid eller pengar till allt! Fan jaja Nog tjatat ifrån min sida idag


Fan då

Jag försov mig, helvete. I suck...... Känns lite som om min dag är förstörd.
Vaknade när niklas ringde mig vid kvart över sju! Började sju....

Helgen!

Tycker att jag har fart och flängt fram och tillbaka hela helgen haha!

iaf åkte till Älmhult för att möta upp Emma, stina johnny och lilla Arvid vid IKEA.
Sen åkte vi hem till dom och hade almänt mys! Kollade på film och drack en öl mycket trevlig. Känns faktiskt bra att jag kommer så bra överräns med Emmas familj! :) Speciellt dom två!
Sen åkte vi hem till emma och sov, sen fick jag gå upp vid 930 för att jag skulle hem och umgås med min svägersa eftersom tulle var så snäll coh drog ner henne men sen sticker han iväg haha! De var riktigt mys att umgås med henne. Hon är så rolig och fruktansvärt trevlig! Vi möttes på stan gick en snabbsväng där sen inom kvantum och handlade mat, sen lagade vi mat fikade lite och jag hjälpte henne att färga hennes hår. Sen kollade vi på Live Aus Berlin med Rammstein! Sen åkte jag tillbaka till emma fast denna gången åkte vi hem till Veronica!
Sen samma sak igen fick åka hem till hässleholm vid 11 igen sen åkte jag tulle mamma och katta till Kstad för att fira lilla ian som fyllde två år :) Lilla plutten. Sen hem gick jag en powerwalk medans jag pratade med lotta sen somnade jag haha!

Ledig

Ännu en dag står jag i receptionen och bara skrattar..... åt vad? I dont know! Kan beropå lite olika saker! Så som att inget vill sammarbeta med mig, att folk beter sig som idioter och att solen skiner och jag jobbar. Slutar tre sen ska jag hem betala räkningar och sen åka hem till bästis! Ska bli skönt att vara ledig......
Kommer förmodligen inte uppdatera på hela helgen orkar helt enkelt inte!

Ja

Nu får det fan vara nog

Mabye all over again!

Jag har bestämmt mig nu. Jag ska jobba kvar här fram till jul sen ska jag sluta. Jag och lotta har nämligen bestämmt att bli sambos! :) haha Fan pratade med henne igår när jag var ute och powerwalkade saknar henne mer och mer :(

Iaf jag och hon ska flytta till göteborg! Skoj va? Jag behöver komma ifrån skåne lite. Vill inte stå och trampa på samma ställe hela livet. Jag vill ha lixom ha lite omväxling! Jag ska börja spara pengar nu sen ska jag lägga ut min lägenhet på blocket i mitten på november så jag får den såld. Sen ska jag leta jobb och försöka hitta ett :) kan ju vara bra att ha lite pengar sparade och så till man flyttar så man kan köpa lite nya saker när man väl flyttar.
Jag har faktiskt funderat länge på att flytta men har aldrig vetat var. Sen när jag snackade med lotta för någon månad senad så kom vi fram till att vi skulle passa så jävla bra att bo i hop. Nu har jag ju bott själv i ett år och de har ju gått super. Jag kan tycka innan man flyttar i hop med någon är de jävligt bra att testa bo själv. Man behöver lixom det, man behöver kunna känna att fan jag klarar detta utmärkt aldeles själv! :) perfekt right?

Varför just göteborg? i dont know! men jag har ju varit där några gånger och jag trivs ju som fan där! Sen kanske det blir att man skaffar sig ett årskort på liseberg? haha

Over and out for now!




Jag är trevlig att ha som gäst

Hahaha fan vad jag är trevlig då! Gick hem till therese igår efter jobbet för att dricka lite kaffe och snacka skit. När jag kom dit såg jag att hon stog och lagade mat så vi käkade sen fikade vi sen satte vi oss ner för att kolla på Buffy och Vampyrerna. Sen sa therese att jag förmodligen inte borde kolla nu för de skulle nog komma ormar. Jag blundar och somnar och vaknar en och en halv timme senare hahah! Fan vad trevlig jag är då!


Sen kunde jag givetvis inte somna så jag var uppe men ändå inte så länge gick och la mig i min älskade säng klockan 2! sen vaknade jag 12 men låg kvar i sängen till ett. Sen var jag fint tvungen att gå upp och laga mat och ducha sen nu är det jobb!

Bad update!

Ja jag har inte riktigt haft tid!
I måndags var vi som sagt hemma hos mia och andre och käkade jordgubbspaj och snackade allmänskit. Mycket trevligt. Sen följde therese med mig hem så kollade vi på Fångarna på Fortet kul att de har börjat sändas igen! Sen gjorde vi middag. Lite sent men som med SJ bättre sent än aldrig haha!


Igår var en jävligt effectiv dag! Jag gick upp halv nio så åkte jag och mamma till IKEA och shoppade lite, kom hem med en tvbänk, soffbord och en DVDpelare och lite annat smått och gott!
Detta han jag med igår, det gäller att planera tiden väl!

IKEA
Handla mat
Diska
storstäda
Vattnablommorna (dom såg lite vissna ut haha!)
Tvättade 6 (?!) maskiner tvätt. Asså hur mycket kan EN person använda i klädväg?!
Bäddade rent sängen
och så klart satte upp mina nya IKEA möbler.
Sjukt nöjd blev jag med resultatet. Det mest sorliga igår var när jag gick runt i lägenheten och inspekterade och upptäkte att allt, och jag menar ALLT jag ärger (iprincip) kommer ifrån ikea hahaha! Allt ifrån säng till soffa till köksutrustning till handdukar. OMG beroende av IKEA? neeej då!


Jobbar nu vi hörs!


Nu skiner solen!

Men de har jag absolut ingen nytta av! Att solen skiner asså. Inte när man sitter instängd inomhus


Slänger in en sån lista så länges i brist på annat

VAD:
Vad heter du? - Emelie
Vad har du för typ av boende?- Lägenhet 
Vad finns i ditt rum?- Möbler och annan skit kanske?
Vad har du på dig? - En svart klänning och spetsleggings
Vad heter ditt hemland? - Sverige
Vad tycker du om kungen? -Jag känner honom inte personligen, så tyvärr kan jag inte uttrycka mig om saken

HAR:
Har du hår på andra ställen än huvudet? - japp de har jag flätade precis mitt rövato!
haha
Har det nånsin funnits någon speciell i ditt liv? - Japp
Har du matrester bakom tänderna nu? - Nej inte vad jag är medveten om
Har du egen platt-tv? - Oui
Har din mamma en egen bil? - Japp 
Har ni chips på hemma? - Noop

HUR:
Hur har du det? - Det funkar
Hur kan solen sitta fast på himelen? - Silvertejp så klart!
Hur kan månen göra det? - Silvertejp där med
Hur skapades vi? - Ja jag skapades av att mamma inte använde p-piller och pappa skippade kondomen
Hur kan det va så att du inte är kunglig? - asså jag är de egentligen men det är ganska hemligt så shhhh
Hur gör djur? sök på YT

VEM:
Vem har du som idol? - Anders Friden
Vem är den som är mest speciell i ditt liv? - Mamma<3  
Vem bor på frihets gudinnan i New York? - en jävla massa måsar!
Vem har du gömd under sängen? - Robert, det är min största och älsta dammråtta 

TYCKER DU:
Tycker du om bananer? - Japp
Tycker du att kungen är tjock? - Lagom
Tycker du att Carola har religionhysteri? - Att hon är lika dumm som hon ser ut
Tycker du om din pappa? - Japp OFC
Tycker du att det finns för lite krig i vår värld? - Vilken intelligent fråga!


Styrka

Asså nu när jag läser boken så har jag läst att folk tycker dom är starka som lyckades leva så pass länge i denna missär. Men asså jag kan tycka det är starkare att kunna skriva om det. Att kunna skriva vad man har varit med om. I ord. Att egentligen behöva gå igenom allt en gång till. För det är ju de dom gör. Dom återupplever ett rent helvete nu när man skriver om det igen. Jag menar detta med att dom stog ut. Men vad ska dom göra då? Detta har dom växt upp med, det är ju deras liv! Varför skulle det vara så svårt?! Dom vet ju inget annat. Som barnen i afrika ( dåligt exempel) dom vet ju inte att vi har de så bra som vi har det. Dom vet inte allt som händer utan för deras by. Samma sak här, dessa tre flickorna som har skrivigt denna boken har ju aldrig vetat att de är dom som är konstiga ( eller ja deras sekt tycker ju inte det) Dom har ju alltid haft vetskapen om att detta är jesus ord och hans ord är lag.

Som sagt jag tycker det är starkare att kunna och vilja för den delen skriva om det för att vi ska få se och läsa om hur dom har haft det. Här sitter vi i vår soffa och gnäller varende gång det är reklampaus, vi gnäller över när någon har tagit våran tvättid vi gnäller över små saker om man gämför vad dom har gått igenom. Jag har inte haft det lätt, men mitt liv är ju inget om man gämför med vad dom har upplevt. Inget. Jag har iaf inte varit inlåst för att jag gjorde ett litet fel, jag har aldrig varit rädd för att jag ska bli slagen om jag gör något jag inte får, jag har aldrig hamnat i en situation där jag ska börja ha sex med folk när jag bara var ett barn. Jag har min historia och dom har deras. Jag måste ju verkligen ge dom kred för deras styrka att faktiskt kunna skriva boken.

Men det starkaste av allt är att dom fortfarande lever, att dom har styrkan att leva vidare trots allt dom har gått igenom.




En av deras systrar dog i en överdos av narkotika, i början på boken står där en dikt som är inristad i hennes gravsten, den är så jävla fin och jag började stor tjuta när jag läste den;

Alltför väl förstod jag
Blicken i dina plågade ögon;
Smärta och Besvikelse
Du utkämpade en hopplös strid
Du förlorade
och dog
För dig ska jag gråta tårarna
Från ett liv du aldrig ska leva
Lidandets Madonna
Höljd i dödens kalla svepning
Jag grät med dig
Jag gråter för dig
Än kan jag göra det
Tårarnas tidvatten har vänt
Sov min syster
och gråt inte mer.

Hmm what to do

Igår var jag faktiskt duktig nog att boka tvätttid. Ska tvätta på tisdag! Då ska jag ha en städ dag! Jag ska storstäda lägenheten, sortera och rensa i papper, organisera på vinden diska laga mat och så klart tvätta då. Dagarna när man tvättar kan man ju lika bra städa med för man kan ju lixom inte gå hemmifrån ändå :)


I kväll när jag kommer hem ska jag nog kolla lite på tv sen sova så jag vaknar utvilad i morgon! Jag ska ta tåget klockan 1318 till bromölla där therese ska hämta upp mig sen ska vi åka hem till Mia och hälsa på henne! Ska bli skoj har ju aldrig varit hemma hos henne :)

Nu ska jag jobba hörs sen!

Bra start på dagen

Jag gick till tåget gick in och satte mig, reflekterade över att det låg en blond brud intryckt mellan två säten och försökte sova (eller ja hon sov) jag i mitt stilla sinne (TANT VARNING PÅ MIG NU!) " Dessa fjortisar fan dom åker ner till malmlöfestivalen dricker sig asfulla, sen åker dom hem med första tåget på morgonen och däckar på tåget, suck" Jag sitter sedan hela resan djupt nere i min bok ( fan måste snacka med therese om vad vi ska göra med mitt läsande! haha) sen ser jag att hon flyger upp när konduktören säger att vi snart är framme i kristianstad. Jag kollar på henne och Inser att det är josefin Dahl hahahaha! SÅ jävla bra! Vi bara glor och pekar på varandra sen börjar vi skratta. Hon hade ju självklart sovigt så bra att hon missat att hoppa av i Hässleholm stackaren. Haha Det var ju kul att träffa henne igen iaf :)




Här har ni en mindre smikrande bild på henne :)

Någon borde nog köra mig till akuten!

Igår fick jag ett sånt jävla sug efter att läsa! Jag förstår inte detta så när jag kom hem så tog jag boken som mamma hade rekomenderat. Den har legat hemma hos mig i evigheter känns det som! Iaf tog tag i det nu och började läsa den när jag kom hem ifrån jobbet. Boken heter De Oskuldsfulla den handlar om 3 stycken syskon som växer upp i sekten Guds Barn eller Familjen som den började kallas senare. enligt min mening så är alla sekter dumma i huvet men speciellt denna! Mer info om sekten finns nedan ( hämtat ifrån Wikipedia)

Asså jag har ju bara kommit till sidan 100 av 400 så det är ju en del kvar, men dessa sorters litteratur blir jag verkligen helt insatt i! Man kan inte säga att dom är bra då dom är någon annas helvete! Men dom är sjukt intressanta!



 

Familjen tidigare Guds barn (eng. Children of God) är en nyandlig rörelse, ofta betraktad som en sekt. Rörelsen grundades i Kalifornien 1968 av amerikanen David Brandt Berg (kallad Moses David)och därefter blev hans änka Karen Zerby gruppens ledare . "Revolution- for Jesus" var David Bergs tidiga slagord. Gruppen kom till Sverige i början av 1970-talet och fick medias uppmärksamhet 1973/1974 då de förutspådde världens och i synnerhet USA:s snara undergång på grund av kometen Kohoutek. Samma år började sektens kvinnliga medlemmar så att säga prostituera sig, det vill säga aktivt ta sexuella kontakter med män för att värva dem till rörelsen. De barn med okända fäder som kom till på detta sätt kallades "jesusbarn". Denna metod att värva nya medlemmar upphörde 1987. All form av "fri sex" inklusive incest ska tillåtas inom rörelsen. Familjen förespråkar att kvinnor skall ha mycket sex för att skaffa många barn och enligt avhoppare från rörelsen har pedofili förekommit.


Ännu en gång!

Jag tror inte jag mår bra idag! Jag beställde precis hem böcker! Inte BOK utan BÖCKER (plural) omg de var typ aplänge sedan jag läste en bok! Men det är verklighetsbaserade böcker så de ska nog bli intressant! :)

Är det bara jag?

Jag tror jag är sjuk asså....... Just nu sitter jag på jobbet och tänker att de hade varit skönt att städa hemma. Jag är asså sjukt sugen på att stor städa min lägenhet! WHY?! God only knows.....

Fredag

Japp fredag för många betyder leeeeeeeedighet! Men inte för mig! Jag ska jobba hela helgen!

var ju inne i morse för att guida min gammla lärare och hennes nya klass runt! Mycket trevligt!
Ni som känner mig vet om att jag gillar att snacka in för folk.

Som sagt jobb nu och hela helgen vi hörs!




Bjuder på denna :)

Torsdag

Hej hopp!
Sitter på jobbet slutar om knappt två timmar. Denna dagen har gått så jävla fort! jag vet inte varför.
Har sjukt ont i ryggen iaf så mycket kan jag säga.
I morgon ska jag komma inom jobbet em sväng innan jag drar och jobbar på riktigt :) Ska har studiebesök av min gamla lärare så de ska bli sjukt kul :) så jag fick äran att guida dom!

har inget roligare att säg

Det är konstigt

hur kan allt bara kan vända?
Jag är så trött på allt och alla.
Vill spy på omvärlden
Jag vill bara sitta hemma och göra så lite som möjligt.
Vill inget
Vill allt
Jag vet inte
Ovisshet är nog den värsta kännslan
vill inte nu
vill sova och vakna när allt är löst
jag vill kolla tillbaka på något som jag kan vara stålt över
vill kunna kolla och säga att jag har gjort något
Jag är trött på att alltid be om ursäkt för allt
jag är så trött på att alltid känna mig värdelös
allt känns så meningslöst


jag vill att anden i glaset ska komma och ge mig tre önskningar
Jag skulle kunna nöja mig med en faktiskt



an ever moving stream
with glowing rays of light
emotions tied to past lies
and I know I should let go




bjuder på denna bilden på mig


Hej hopp!

Idag är jag iaf helt utvilad!
Skulle vara hemma fyra igår var hemma halv sex........
Det var nämligen någon som bestämmde att gå ut på spåret och bli på körd av ett tåg 2(!) minuter innan vårat tåg skulle gå vilket då resulterade i att strömmen försvann och inga tåg kunde köra in eller ut ur kristianstad.... Lite surt men men pratade iaf med lotta igår sjukt länge sedan känns det som. Pratade lite allmän skit hon gjorde det iaf uthärdligt att åka bussen ( jag HATAR att åka buss!)

Kom hem vid halv sex sen däckade jag! Sov lixom inte äns en timme igår...... så jag var lite trött. Vaknade halv fem idag helt utvilad haha!


Nu är det jobb som gäller sen ska jag hem och fixa nytt pass. Mitt går ju ut i slutet av denna månaden sen måste jag ha nytt för jag och mamma ska ju åka till Prag i november.


Hörs sen over and out!

Airplanes

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
Wish right now, wish right now


Ännu en gång så har jag uppdaterat dåligt!

Kom hem från Wacken i söndags, jobbade i måndags sen var jag sjuk :/ sen åkte vi till Kullen på torsdagen.
Åhh jag har så mycket att skriva men jag orkar inte asså :P
hahaha kanske uppdaterar i morgon istället

Sjuk

Asså har jag sagt att jag hatar att vara förkyld?! Seriöst! Jag HATAR DE!
Var dålig redan igår på vägen hem från tyskland men försökte ändå jobba. Ska jobba idag till  kl 23 sen hem. Tur att mina arbetskollegor ställer upp! För jag kan verkligen inte jobba i morgon! Mår pyton. Min näsa rinner, mina ögon är typ helt röda, lika så min näsa från allt snytande!
I morgon ska jag ligga hemma kolla på one tree hill, kränga ALLT som jag köpte på Taxfreen på båten på väg hem, dricka min Coca Cola Vanilj (som jag köpte i tyskland 1 liter kostade 10 spänn! Jag menar på kvantum får man betala 13 spänn för en 33 cl! Nästa år ska jag köpa med en hel back hem! haha) Sen ska jag även snyta mig, knarka Ibumetin(eller hur fan de stavas pallar inte googla) och bara allmänt tycka synd om mig själv!
Låter väll som en bra ide?


Slutar snart sen ska jag hem och bunkra upp med min förkylningskit sen försöka sova om det går......

Roadtrip

Ska skriva mer om Wacken senare men tänkte först säga att jag emma och therese ska ju upp till Jönköping antingen på Torsdag eller fredag! Ska upp till thereses familjs stuga. Där är de inget vatten eller el så sjukt mysigt! Haha Nej men asså de kan vara bra att inte ha el för då umgås man ju på ett annat sätt :) och det gillar vi!
Jag måste iaf bränna ut en skiva så vi har något att lyssna på hmm dock vet jag inte vad jag ska ha för låtar. Måste ju blanda lite jag emma och therese har ju inte riktigt samma musiksmak direkt illa hahah!


Sen måste jag berätta om hur duktig jag är! Serverade wiskey till en gäst och vad gör jag? Jo spiller över hela mig! GREAT! Så nu luktar jag sprit! Helt underbart eller vad?!


I´m ALIVE!

japp ännu en gång så överlevde jag tyskland! YEY! Men asså man blir ju bara lagom trött på dom asså...... jag hatar tyskar. Dom är så....hmm i cant find the word....... Ja lite udda är dom ju kan man säga!

Wacken är en sån sjukt kul festival (om man bortser från alla tyskar). Tur att den bara är 1 gång om året! haha!
Drog på mig en förkylning sista dagen! Vaknade på söndag morgonen och var skit tjock i halsen och kännde för att spränga varenda tysk i luften! Sen hemresan gick ju inte så bra heller! Vi skulle vara i kstad igen 1915 de var vi ju dock itne. Vi lämmnade Wacken 1130 och kom med båten 1645! Vi skulle hinna med den som gick 1415!!! Vår busschaufför körde LIIIIITE vilse........ Sen denna jävla förkylningen och sen att jag inte hade käkat något på 12 timmar var ju ingen bra kombo. Jag var så jävla nära på att börja gråta! Usch men vi kom hem igen! Och de tackar jag ju fan för!


Så nu sitter jag på jobbet med näsdukar, nässpray halstabletter och ibumetin för att lindra denna jävla förkylning!


Skriver mer sen!

Ibland behöver man en spark

Jag har funderat fram och tillbaka om vad jag ska göra, idag så trillade allt ner. Jag gör de, jag bara gör de sluta tänk. Sluta tråna bara hoppa det är alltid någon som fångar. Nu jävlar nu är det allvar. Jag tror jag behöver detta. Ja jag tror faktiskt det!

Tisdag

Igår gick ju inte riktigt enligt min plan..... Vi skulle ju till avfallsstationen och slänga skit. Jag åkte hem drog med mig emma upp på vinden för att sortera i skiten och håller på sen ringer mamma och säger men dom stängde klockan 16! jag kollar på klockan 16;14.....Darn...Bara jaja okej skit samma lixom då får vi ta det i morgon. Men jag ringer mamma så kan hon ju komma hit och fika. Så mamma och piggy kom och drack lite te och käkade gifflar. Mycket myyyyys!
Sen när mamma skulle kör hem så släppte hon oss på kvantum så vi kunde handla lite. Sen åkte vi hem och lagade mat. sen färgade vi mitt hår iaf! hahaha japp nu är jag black head igen! Me like! :D
Det konstiga är att jag inte somnade tidigt :S jag menar jag sov bara 4 timmar från söndag till månda.... Men men är iaf skit trött, i morse när jag vaknade hade jag så jävla ont i magen! Asså jag hade riktig kramp! Jag gick i fosterställning hela vägen till tåget! Somnade i fosterställning på tåget med...... fan jag hade så ont! Sen fick jag 2 ipren av niklas sen släppte de.... Fan asså jag har aldrig varit med om något liknande! Saken är den de är ju inte mensverk heller!


I kväll är de wacken! SJUKT PEPP!
Kommer ju iaf sova fin fint på bussen haha


Djurpoliser

Igår förmiddag så satt jag och emma bänkade framför Djurpoliserna. Och jag blir sååååå jävla arg! Men samtidigt glad!
Jag blir så arg på människor som inte har någon jävla respekt för djur! Som slår dom, som lämmnar dom för att dö, som inte matar dom, som inte sköter dom. Jag som typ har växt upp med hundar blir så arg när man ser hur dom har behandlat djuren! Jag blir så frustrerad hur någon kan ha samveta att göra något så grymt mot ett djur! Jag har sett dom mest hemska bilder på djur som har kommit i fel händer, det finns tusentals bilder som surrar på nätet jag vill inte lägga upp dom här för jag mår så dåligt av det. När man ser dom bilderna så mår man dåligt. Jag vill typ sätta mig ner och storgråta. Om man kollar på Djurpoliserna som går på Animal Planet så förstår ni vad jag menar. Där är hästar som bara är ben(bokstavligentalat!) hundar som har tjocka kjedjor runt halsen som har växt fast i huden, katter som är så skadade att dom inte kan gå. Hur i HELVETE kan man göra så?!


Jag skrev att jag blev glad med, och de blir jag. När man kollar på det programet så kan man inte annat än bli glad i slutändan. Man ser dom poliserna som kämpar för dessa djur. Som vill att dom som har gjort dom illa ska straffas. Dom brinner för detta yrket. Dom brinner för att göra något åt allt detta som händer. Sen när dom tar in alla utmärglade djur och dom ser dom bli bättre då blir man så jävla glad. Man ser lixom hur tacksamma hundarna är för att någon tar handom dom.


Jag skulle aldrig klara av att jobba som det, jag hade inte kunnat klara av att se alla dessa djur så skadade utan att vilja skada någon själv...... Jag tycker man ska införskaffa en lag som ger poliserna tillåtelse att göra likadant mot personerna som gjorde de mot djuren. Hade inte de varit rättvist då? Asså igår så var de en kille som hade slått i hjäl 2 hundar med typ ett baseboll racket. Man skulle gjort samma sak med den jävla idioten...... Han skulle förtjäna de!

Som sagt jag beundrar verkligen deras engagemang! Dom ska ha allr kred dom kan få! För dom gör ett jävla bra jobb!


Reklam

Nu har dom ju godkännt att de är ok att bryta för reklam 12(?!) gånger i ett program på en timme. Hmm asså? Vafan ? Ministrarna undrar varför det är mer och mer nerladdning? Klart som fan de! Asså det är ingen som orkar kolla på ett program där dom bryter för reklam 12 gånger på en timme. Laddar man hem så slipper man ju de problemet! Jag vet själv hur mycket man suckar åt reklamen när den kommer. Men saken är den bryter dom för reklam så kommer det inte vara 5 minuters reklam utan det kommer vara typ 2-3 reklamsnuttar. Vet ni varför dom gör så då? Jo för att då är de ju så klart inte lönt att lämna soffan för att då kommer man ju missa programet när de börjar igen. Jag menar nu när de är reklam så kan man ju hinna diska lite. plocka undan lite eller springa på toa. Men men det är ju som sagt bara dom sjävla som lider av de jävla idioter.......

Wacken!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har spenderat helgen med bästis och Therese!
Ifredags så åkte vi ut till Veronika och nisse och grillade sen så drog vi hem till emma och kollade på TV snackade skit och krängde tons med godis! hahah
Sen åkte therese hem på lördagen men jag stannade kvar hos min bästis som jag inte har träffat på 3 veckor! Sjukt länge ju! Ännu en gång så åkte vi och handlade mat och grillade! hahah fan vad vi är duktiga! Emma var ju själv hemma så vi var helt ensamma i deras stora hus lite läskigt faktiskt! Sen när vi käkade så kom henke och frågade om vi ville passa elin, vi som inte hade något bättre för oss gick självklart med på de :) Så vi lekte lite läste en bok och kollade på TV. Sen hämtade han henne igen. Men hon ringde sen och frågade om vi ville åka hem till dom och käka glass. Och de gjorde vi så klart. Så vi satt hemma hos emmas syster och käkade glass och pratade lite allmänt.

Igår var nog första gången på länge jag har tyckt att de var skönt att tvätta! Asså de brukar ju vara en sån sak som man drar sig för att göra men de var skönt att tvätta fixa lite i lägenheten och gå och handla och så. Jag var till och med så duktig att jag gick och handlade så jag gjorde lasagne! Mums. Precis när jag ska sätta in den i ugnen så skicka therese sms och frågar vad jag gjorde. Så bjöd jag in henne :) Alltid trevligare att käka tillsammans! Sen kollade vi på en fyra för tre, när de var slut så testade vi att bugga lite haha! Gick så där ska tillläggas! men men



idag så jobbar jag till tre sen ska jag hem möta upp emma på stationen sen ska mammsen komma så vi kan köra lite skit på tippen så jag blir av med de! Jag har alltid varit en sån som aldrig har fattat varför man ska ha en jävla massa skit på vinden! Ändå är jag precis lika dan själv! Så nej nu är de stopp på de! Ska rensa ut ALLT som inte används för de kommer man ju aldrig använda ändå!
Sen måste jag hämta ut lite mer Euro! Åker ju till Tyskland i morgon! YEY! Wacken here we come! I love it!
Är sjukt pepp! :) Men som sagt vädergudarna hatar mig varenda festival iår har de regnat och de ser ju inte ut att bli bättre nu när det är Wacken.....

Hörs!


RSS 2.0