Vem har inte fantiserat om att vinna en miljon?

Eller hur, man sitter och tänker vad skulle jag göra för en miljon? Jag skulle ju köpt en större lägenhet, sen hade jag renoverat den så som jag vill ha den! Sen hade jag rest, jag hade rest till förbannelse! Överallt vart jag än hade viljat!
Men sen har jag tänkte på det den värsta kännslan efter ensamhet måste ju vara att vara rik. Tänk att kunna köpa precis allt du vill, att aldrig behöva kolla på prislappen eller sitta att göra upp en budget. Fattar ni vilken  hemsk känsla? Ni vet ju själva att om man sparar till något är det roligare att köpa de. Typ jag håller på att spara till en soffa. En soffa som jag verkligen vill han. När jag nu kommer köpa denna soffan så kommer jag ju vara duktig nog att ha sparat pengar till den och den kännslan måste ju vara fantastisk!
Jag säger ju inte att jag inte vill ha pengar men vem vill inte de? Hade jag fått ett jobb där jag hade fått ut 40 000 efter skatt hade jag varit supernöjd. Men om jag inte studerar är de ju något som jag aldrig kommer få. Men jag skulle aldrig vilja ha så mycket pengar att jag inte kan spendera dom. Tänk att varje gång du tar ett steg har du tjänat iaf 1000 spänn på en timme blir de 6000 på ett helt dygn blir de 144000 jag hade ju inte kunnat göra av med så mycket pengar på en dag?! Jag hade viljat vinna pengar så jag kan resa jorden runt, för det materiella skiter jag i. Jag menar min lägenhet är ju inte den största, jag har inte nya möbler men det jag kan nöja mig med är att jag har köpt i princip allt i lägenheten själv. Och jag trivs i min lägenhet. Den är inte stor men det räcker för mig.
Jag har läst om ganska många som har vunnit ofantligt mycket pengar och bara spenderat spenderat och spenderat. Varför? Varför vill alla vara såjävla Materialistiska? Vad finner man för nöje med att äga 10 olika bilar? Den nyaste tv? Ett hus stort nog att rymma halva afrika? Jag förstår inte jag gör inte de.....

Läs bara artiklen om denna killen hans liv verkar ju inte gå så bra direkt. Vad beror de på? Girigheten bakom pengarna eller bara ren otur?


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/article7547266.ab


Det är ingen vanlig dag!

Asså min bror och hans fästmö är ju ganska duktiga, dom fyller år på samma dag! Vilket är idag! Så grattis till katta som blir 19 och tulle som blir 22! :)


Naw dom är så söta ihop! :)

Ohh i miss it!


Ohhh i miss my long black hair!
Asså jag saknar att vara svarthårig! Och ha så långt lent hår som på bilden!
Just nu är mitt hår bara blöh!
Jag tror Blöh, täcker de ganska bra faktiskt lite halvlångt 15 olika nyanser och sletet till tusen!
Men jag vill inte färga de igen....För mitt hår klarar med all säkerlighet inte av det..... Så jag får fint låta de växa ut till min naturliga hårfärg!

Översvämmingar


Denna bilden är ju så jävla klockren! hahahah jag älskar den!
Ska man grilla så ska man PUNKT!

JAG ÄLSKAR DIG KATARINA NILSSON!

Japp det är dagens sanning!
Igår när jag jobbade så skickade hon och jag SMS, hon skulle kolla på film och kränga Ben&Jerry glass. Jag vill med ha ben&Jerry! Ett två tre så står hon med en glass framför mig! Det var som i en drömm! Åhhh vad jag blev glad asså!


Pensionärs varning

God morgon? Eller ja eftermiddag!

Slutade jobba igår drog hem och tog ett ryck och städade lägenheten! Fan vad duktigt! Jag gav mig fan på att göra de nu och inga men! Skönt att vakna utan att behöva se ett andra världskrig i min lägenhet haha!
Sen blev jag hungrig så halv två på natten gjorde jag mat sen satte jag mig och kollade på Advokaterna! Fan vad de är bra! Jag gillar de programet!
Sen gick jag och la mig. Hade världens sjukaste dröm! Fan vill inte berätta var helt sjukt och äkligt :S
Vaknade iaf vid halv ett idag låg kvar i sängen och sen gick jag upp när jag hörde att posten kom! NU kommer pensionärsvarningen! Jag satte igång kaffe sen gick jag satte mig vid BORDET hör och häpna! Jag satte mig vid bordet! inte soffan....Duktigt värre. Häller iaf upp en kopp kaffe läser reklamen och även min gratis Torra skåne tidning som jag fick på posten idag hahahahah när jag kollade upp och uppfattade vad jag gjorde satt jag och asgarvade åt mig själv!


Asså jag försöker få mer pli på mig själv nu, som jag brukar ge fan i att kolla på tvi sängen för de säger läkare att de inte är bra för sömnen ( och jag som har problem med att somna borde ju faktiskt lyssna på sånna tips) Sen måste jag sminka mig och göra mig i ordning på toaletten. De har ju blivigt att jag sitter och kletar maskara framför tv. men då är de de att man inte hinner(orkar) lägga ut den i badrummet igen. Men nu så försöker jag verkligen att sköta mig!

Duktig jag är!


Räkningar Räkningar Räkningar

Asså jag förstår inte detta....
Man blir ALLTID lika ledsen när man betalar räkningarn......
Visst nu har jag ju inte så mycket (ja eller höga) räkningar typ 3000 så de är ju lagom men ändå.....
Jaja de kostar ju att inte bo hemma.....
Skulle behöva stor handla med men känner att de inte är så jävla lönt i och med att jag jobbar hela denna vecka, sen åker jag hem till emma och sen till tyskland så jag får väll fixa de när jag har kommit hem från tyskland..



När jag gick upp ur sängen

idag så upptäckte jag att jag är nog inte normal. Asså jag kommer aldrig kunna bo i hop med någon! haha! För jag sover hur som!
Du vet ena sekundeen så sover jag med ett påslakan andra sekunden så är det täcke. Sen sover jag på olika håll i sängen! hahaha



Kolla själva, det med rutor är ett påslakan, det röda är ett über tunnt sidenlakan sen de med prickarna som ligger under de med rutor är ett duntäcke. Sen är där ju så klart kuddar i bäda ändarna hahahah! Som sagt jag behöver nog hjälp!

Stan!

Jag var ju faktiskt en runda på stan igår! WOHO! för jag går i hässleholm City sååååå jävla ofta! Haha eller inte, jag har typ gått på stan (asså shoppa och fika) typ 5 gånger sen jag flyttade till hässleholm vilket nu är snart 5 år. Fan vad tiden går fort!


Iaf jag handlade ju en jävla massa..... Fan mitt kontoutdrag var ju inte happy direkt!


Blev iaf ÖVERLYCKLIG när jag såg att T-G-R har öppnat i hässleholm....Där ser nu ju hur mycket jag går där! Fan jag har älskat dom affärerna sen vi var i Helsingör när vi gick på Gymnasiet! En massa plickplock och onödigt skit som man inte behöver! hahah!
Jag köpte iaf en ny soptunna, en sån man har på toan med pedal längst ner! Har letat efter en sån hur länge som helst men dom är ju dyra! Hittade iaf en nu som var grön! haha 70spänn de var taget asså!

Köpte ny klocka med! Har inte ägt en klocka sen mamma hon tvättade min favoritklocka(en hjärtformad som jag fick av mormor) i tvättmaskinen. Och detta var typ 15 år sedan! Nu när vi ska till tyskland så tänkte jag att istället för att spendera pengar på att ladda mobilen så köper jag en klocka! Grön såklart! hahaha Kostade 200 på ur och penn!



Sen fick jag äntligen tummen ur röven och köpte en Converse väska som jag har viljat ha hur länge som helst! Asså verkligen JÄTTElänge.....Visst den kostade 599 men de var den fan värd! Speciellt om man bara åker iväg över en helg så är den perfekt!
Sen köpte jag en tunika, ett par nya leggings, ett par trosor och ett super gulligt diadem med en rosett hahah jag är gay!

Hörs!


Vad skulle vi gjort utan sofia?!

Seriöst? Hon är ju så jävla söt och underbar så de e helt sjukt!
Var ju hemma hos henne igår och festade till det lite i och med att hon fyllde år!



Grattis snäckan! :)

Måndag

Asså jag är helt förvirrad, i lördags trodde jag de var söndag. i söndags trodde jag de var lördag och idag har jag fått för mig att de är onsdag! haha så går de när man inte har ett 9-17 jobb haha!

Efter 8 dagars jobbande är jag ledig när jag slutar i kväll! YEY Eller ja leding och ledig är ledig en dag! haha och då ska jag ändå umgås med arbetskollegorna! hahah duktigt va?
Sen jobbar jag onsdag torsdag efter middag sen jobbar jag fredag förmiddag sen ska jag åka hem till bästis och umgås med henne! åhhhh jag har inte träffat henne på skit länge :( typ nästan 3 veckor :O
Ska umgås en massa! :) Sen ska vi ju umgås i en vecka haha! för vi ska leka hos henne i helgen sen åker vi hem till mig sen åker vi till Wacken! :D

Måste städa när jag kommer hem i kväll. Skulle behöva diska upp och shit! skulle även behöva dammsuga. Men tror inte mina grannar uppskattar om jag börjar dammsuga kl tolv på natten! .....Torrisar!


Vi hörs over and out!

LoveParade

Har följt kasoet i tyskland där 18 personer klämdes ihjäl.
Just detta ligger ju min nära hjärtat då jag går mycket på festivaler. Det jag undar nu är hur en arrangör kan låta detta hända? Seriöst? Visst att de är mycket jobb, men jag kan ju tycka att för en festival som har varit igång sedan 1989 borde ju ha lite mer koll?
Detta är helt och hållet arrangörens fel. HELT! Jag menar dom borde veta vid detta laget hur många som skulle komma till festivalen, och hur mycket folk det rymmde på festivalområdet. Ändå har man bara 1?! ingång och utgång på samma ställe?

Det som hände här var ju att dom hade stängt till festivalområdet för att de var överfullt! Då ville ju dom som inte kom in vända, men eftersom folk tryckte på både bakifrån och då folk som ville ut tryckte ju på frammifrån så blev de ju en massa tryck på folk vilket resulterade till att folk dog.......

Jag har ju själv stått långt fram på en konsert och kännt vilket tryck de kan komma bakifrån. Och det är inte så jävla trevligt men tänk då dom som var där i tyskland och fick känna på detta trycket från alla jävla håll. Jag förstår faktiskt att folk dog.
Jag lider med alla dom som var där och jag lider med föräldrar och anhöriga till dom som dog.


Detta måste ju få festivaler att tänka lite mer på säkerheten.....



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7519578.ab


dö på olika sätt?

jag vet att man inte ska skoja om självmord (jag om någon borde veta de) men dessa är ju bara för söta! haha!


Suicidebunny






:)

Det regnar, i morse så kom jag på att jag var faktiskt sur för att det regnade! För alla skor jag har är ju typ inte direkt vattentäta!
MEN jag skiter i de nu och kör på mina gummistövlar! EPIC WIN! Så jävla bra! Dom är nämligen inte så snygga men fan skit i de(jag menar folk går ju seriöst runt med UGGS?) så jävla bra var de!!! :)Folk kollade lite konstigt när jag kom där med klänning och uppsatt hår men va fan!



Sen en annan sak JAG SOV MED DUNTÄCKE I NATT! hahaha

Asså när jag kom hem i går så gick jag och öppnade fönstret, satte på fläckten på full patte, sen av med alla kläder och dyker ner i sängen slängerpå mig mitt über tunna sidenlakan över mig som täcke( det ända som funkar nu när det har varit så skit varmt!) efter 10 minuter fryser jag som ett svin. Sträcker mig efter fläkten stänger av den tar mitt duntäcke (som ligger i ena änden av sängen) och fönstret orkar jag inte gå upp och stänga. Somnar som en stock! Och vaknar FÖRSTA gången när klockan ringer! De händer aldrig! Jag vaknar alltid på nätterna utom idag jag somnade som en stock! haha! Med duntäcke utan att svettas ihjäl! Tummen upp för de!

Ännu mer argalappen!

hahahah GOSH i love it!













Kristianstad idag är en vacker syn!

Japp så är det! Regnet har anlänt! JAG ÄR MYCKET HAPPY! haha

Visst alla gäster klagar på de men vem bryr sig? haha När dom gnäller så får man ju fint hålla med och bara ja det är ju synd.... haha!


Nu kanske gräsmattan utanför mitt får lite finare färg? Man kan ju hoppas!

Emelie <3 Argalappen.se

hahahahhaha faaaaaaaaaaaan vad jag älskar Argalappen.se! det är så jävla kul att sitta där och läsa dom!



Här är några bra :)








hahaha

Jag älskar Tjuvlyssnat haha!


denna var ju den bästa på länge asså!


Bara hon inte spricker av skratt

Tåg mellan Göteborg och Borås

Två tonårstjejer och en kille ~18 sitter ihop och pratar.
Tjej 1 till killen: Har du leg?
Killen: Jag kan köpa ut cigg.
Tjej 1: Ah, bra.
Tjej 2: Till mig med!
Killen: Jaja. Ska du dricka något i kväll?
Tjej 2: Nej, för jag är ju gravid!
Killen: Just det ja. Men ska du…
Tjej 2: Meh, asså, det är ju egentligen bra att jag röker nu när jag är med barn för då blir ju barnet inte så stort så jag spricker mindre.
Trion tystnar.


Lite regn hade inte skadat

Asså gräsmattan utan för vårat lägenhetshus är en sorlig syn! Den är typ heeeeeelt brunfläckig! Lite regn hade faktiskt inte skadat en dag som denna! Seriöst! Enligt värderprognosen ska de regna idag! Och det gillar vi. Asså nu menar jag ju inte att himlen ska öppna sig utan att de kommer regn i lagom takt så luften inte blir så in i helvetes kvav och att vår stackars gräsmatta får lite vatten. Tycker nästan synd om den asså!



Sen är de så sjukt mysigt med regn.... Ja om man bortser från regn som kommer när man bor i tält! och är på festival haah!



Var fan finns en gräns?!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7507615.ab



Nu vill den jävlen få straffet sänkt för att hon inte kan snacka......Allvarligt?

Jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja skydda en jävla idiot som han! ALDRIG! Jag lovar hade jag varit ensam med honom hade bara en av oss kommit ut levande!

Men asså ska allt kånka eller?

Först gick Hultsfred ut med att dom hade kånkat, nästan ingen blev förvånad. Nu så gick tivolirock ut med att dom inte hade sålt tillräkligt mycket biljetter för att få det att gå runt.
Och nu så går Arvika festivalen ut med att dom inte kan betala sina Artister! Seriöst?

Jag kan faktiskt hålla med några kommentarer på aftonbladets hemsida. Nishade festivaler går de ju fan så mycket bättre för! Kollar SRF? Jag menar arvika har ju varit en synth festival hur länge som helst. Varför ändra på ett konsept som går bra då? jag fattar inte. Visst de vore ju synd att 2 stora och gamla festivaler ska går i graven samma år.... Men va fan ska man göra lixom? Vi som går på festivalerna har inte mycket att säga till om, utan det är bara att köpa biljett hoppas på bra väder och att festivalen i sig inte kånkar.....

<3

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


När man

När man gå och trycker på saker och inte får ut sina känslor så kommer allt upp till ytan så småning om.
Idag är en sån dag, allt känns som skit. Allt känns som om de har gått åt helvete.
Jag har börjat tänka på allt och alla. Finns det något gott i denna värld? Finns det något som är värt att leva för?
Jag vet inte, allt är så svårt!
Vafan , jag ska rycka upp mig men det går inte just nu! Jag orkar helt enkelt inte.
Jag orkar inte ta tag i något. Jag är helt utmattad. min energi har försvunnit helt.

Inget känns lönt längre! Inget.

Jag är som en zombie, jag går som en zombie jag lyssnar inte på vad folk säger eller rättare sagt jag hör inte vad folk säger.

Tur att de finns musik. Det är väll det ända som kan hjälpa i denna värld.


I am running from something, I don’t know
I am searching for something, which way to go?
I am trying to separate what’s real
I’m running in a wheel

varför?!

I need to find something to blame for a long lost time


Jag vet inte

Jag vet inte vad jag vill, vart jag är på väg eller var jag vill komma.
Varför ska allt vara så jävla svårt och varför inget vill som jag.
Vad vill jag? Var är jag? VEM är jag?

Fan alla jävla frågor som man vill ha svar på.
Varför kan de inte finnas någon som kan svara på de åt en?


Jag är uttråkad, lite förändingar hade inte skadat men vad?

Jag vet inte.... Jag vet verkligen inte!

Just nu känns de som om jag skulle behöva sätta mig ner, tänka och bara glo... Men de funkar ju inte så! Fan då...

Nelly.com

Nelly har ju en skotävning där man kan designa sin egna sko!

Visst är min wounderbaur! hahah

hade den funnits på riktigt hade jag köpt den!

Om det kommer till kritan

God morning people!
Eller ja jag har ju varit vaken sen halv två typ! hahah jag var trött! Så de kommer bli ett H-vete att somna i natt kan jag tänka mig!

Jobbar iaf eftermiddag idag sen förmiddag i morgon sen på eftermiddagen så ska jag hem och umgås med therese! :)


Fick en komenter innan, och jag ska erkänna jag orkade inte kånka på mina gummstövlar. Jag visste att de skulle regna men fan inte så mycket som det gjorde, men till nästa gång så ska jag ha med mina fina stövlar!



Hörs sen!

Arvika i Allmänhet

Nu kommer jag inte på fler band som förtjänar att nämnas på bloggen som jag tyckte var bra så kan väll dra festivalen i allmänhet nu!
Arvika är ju nischad "synth" festival men iår måste jag säga att de var inte så mycket sånnt faktiskt. Jag skulle mer vilja kalla de pop festival.
Mina förväntingar var inte så höga. Eller ja jag hade nog inga alls.
Jag tänkte väll de är som siesta fast lite mer syntare. Och de var väll de de var.

Det var en stor scen, en lite mindre scen och 3 små scener typ var av en bara var typ DJ bås eller vad man ska säga. Det var en rolig festival för övrigt!
Kanske drar dit igen nästa år beroende på hur bandsläppen ser ut.
Asså iår har jag varit på 3 festivaler so fare och ska på Wacken med.
Saken är den att Siesta är ju typ en tradition så dit åker jag oftast oavsätt hur banden ser ut. Förutom förra året då var de sugig lineup och jag jobbade.

Asså mitt hår var så äkligt att de var sjukt.... Ni fattar inte

När man har blivigt ner pissad av regn får man göra de bästa och ha plastpåsar i skorna för att fossingarna ska vara lite torra iaf :) Och så klart är de ju systembolagetpåsar som gäller då! Lagom stora och slitstarka haha!



Öltälter är vår kompis! hahaha första gången vi drog in där så var de typ inte en människa så när vi kom så började alla som jobbade i baren jubla när vi kom så vi fick de bästa mottagandet hahaha!


Japp dricka vin ur en mer flaska är sååååå festivalstyle! haha

när de regnar får man göra de bästa och sitta i tältet och dricka :)

Lite så sleeten

Mina skor var vita en gång i tiden. Men de gick över...... Ska nog kasta dom asså. (BTW fick byta från systemet till Statoil påsar haha)


Babyshambles

Jag har faktiskt inte så mycket fördommar angående musik. Faktiskt! Om någon säger åhhh detta bandet är så bra kan jag ändå lyssna på några låtar innan jag bara nej de här var faktiskt inte alls något som jag vill lyssna på.

Babyshambles är ett sånt band, jag har bara hört namnet och sen har man ju hört om han i skvallerblaskor.
Det är också allt! Jag har inte hört vad dom spelar för låtar jag vet inte änns vilken genre det är på deras musik.
Men efter allt så är dom ju de "strösta" bandet som Headlinade på Arvika så tänkte jag ja va fan man får ju ge dom en chans! så jag och lollo gick in i öltältet köpte en varsin cider och satte oss för att kolla på dom (man såg stora scenen mer än väl ifrån öltältet) Hinner sitta ner ta några klunkar sen hör man något oljud som ska föreställa guitarr riff.....En kille i en ful jävla hatt kommer ut med en cigg i munnen och börjar sjunga något som man absolut INTE hör. Ljudet var så dåååååligt så de var helt sjukt. Och man kan ju inte skylla på högtalarna då som har fungerat utmärkt alla dom andra gångerna någon har spelat på vintergatan (som är den stora scenen)
Det var så dåligt att jag dog lite innombords. men ändå tänkte jag nej, vi måste ge de en chans till så vi lyssnade på en låt till sen gick vi. De funkade inte. De var dåligt riktigt dåligt. De ända man hörde ordentligt av skriket från fjortisarna som stod längst fram och tryckte.

Skulle de här vara bra? Varför headlinar detta bandet? Det är för mig helt obegripligt!
Jag förstår inte, jag gör inte de.... Men som sagt alla tycker ju olika och detta är min (och lollos) åsikt



Teddybears

Jag vet att jag har sett dom, när? vet ej, var? vet ej.
Men de jag vet är att de var när dom hette Teddybears STHLM.
Nu har dom kostym och björnhuvud på skallen
Ännu en gång är detta inte min typ av musik men dom var bra, dom var ruggit bra!
Det var roligt att se Björn 1 2 och 3 stå och trängas på Apollo scenen (den i tältet)
Dom gjorde helt enkelt de bästa av situationen. Dom fick även en löjligt liten scen med tanke på hur mycket drag de var.
Dom bjöd ju på sig själva, man märker ju att dom gillar det och ett plus var ju att dom tog dit swingfly för att spela med dom.

Sen var det roligt att höra båda vertionerna av Cobrastyle inom 24 timmar. Först med Robyn och sen med dom.
en annan sak som alltid överraskar är att man hör låtar hela tiden men man reflekterar aldrig över att de är dom som gör dom. Så jag gick på en show för att lyssna på dom 2 låtarna jag kunde och visste att dom hade gjort, det slutar med att jag går där ifrån och har hört minst 5 låtar till som dom har gjort. nice!



Volbeat

Vårat pölse ätande och öl drickande grannland har ju spottat ut ett bra band nämligen Volbeat. Jag vet faktiskt inte i vilken kategori man ska placera dom. De låter typ som elvisrock blandat med hårdrock. Kategori? hmm vet ej men skön röst har snubben iaf!
Även detta band har jag sett innan, dom spelade  på Wacken förra året och de gjorde dom bra! Dom fick vara på stora scenen och de var fullt med folk. Dom fick även spela på stora scenen på arvika dock lyste alla elvis-rockande-fans med sin frånvaro. Eller inte helt där var folk men inte så mycket som dom kunde dra. jag är ju lite allergisk mot band som går ut på scen spelar och går av. Att dom inte bjuder på några överraskningar alls. Volbeat gjorde typ detta, det märks att dom vet vad dom kan, de märks att dom vet hur stora dom har blivigt och de märks så jävla bra hur duktiga dom är. Dom kan sin musik och dom får med publiken till en viss del. Men de blir ändå tråkigt. När de gäller låtarna så har jag inget ont att säga utan de gjorde han fläckfritt. Men lite mer show hade inte skadat!
Fast man märker ju att han tycker om sin publik, för mellan två låtar börjar han snacka med en tjej som står längst fram och frågar henne varför hon inte har en Volbeat tröja. Jag uppfattade de som om hon var pank? Så då tar han upp 300 spänn ur sin egen ficka och ger de till vakterna som ger de till henne och säger Gå nu och köp en volbeat tröja och inget smink!



Takida

Takida är ett band jag tycker om inte älskar utan tycker om!
Jag har sett dom en gång innan det var med lollo i folketspark i husqvarna 2008.
Den spelningen var magisk, dom var så publiknära och sjöng bra.
Nu 2 år senare står dom på stora scenen och spelar på Arvikafestivalen.
Det är glest med publik eller så är dom bara väldigt utspridda på den stora grusplanen.
Dom drar igång, ingen stor scenshow utan bara musik.
Robert (sångaren) vet om att deras mest kända låtar sjunger folk med i och släpper därför dom flesta refrängerna till publiken för att fylla i. Det är väll roligt att han låter publiken bli engagerade i låtarna. men poängen med festival är väll att höra sin idol sjunga och inte den svettiga killen som står brevid och knappt kan texten?
Hur som Takida var bra, punkt. Det verkar som om dom har tröttnat lite. Synd vore väll de, för de skulle vara kul att se glöden som dom hade i Husqvarna 2008




Dessutom skulle robert behöva klippa sig!

Familjen

Ja jag lyckades! Fattar ni? Jag lyckades inte stöta på några ex, jag lyckades hålla vätskenivån på en bra och stabil nivå. Och fan vad arg jag är på  mig själv att jag inte har lyckats tidigare!


Lilla Johan från Hässleholm står på arvikas näst största scen och spelar "it Began in hässleholm" som introlåt. Redan ifrån första tonen så är hela publiken helt vild! Och de håller i sig i hela spelningen, alla dansar hoppar och sjunger med som om det inte finns en morgon dag till och med JAG som har hårdrock och metal närmast hjärtat står och hoppas skriker och sjunger med i hans låtar. Han är helt underbar! Enligt mig så hade han oförtjänt liten scen, eller scenen som är ett typ cirkustält är beond fullt! i tältet är de helt knökat med folk och de står folk så långt ett normalt öga kan se och sjunger med i låtarna och dansar hej vilt utanför tältet. Som avslutningslåt spelade han så klart " Det snurrar i min skalle", bara jag som tycker den låten är jävligt passade på festival? haha Hur stämningen var där då är helt obeskrivlig! Alla dansar som galningar och skriker ut den sista rösten och svetten droppar ifrån alla. Stämming? AS SKÖN!

När man ser han där på scen så tänker man en lite pojkfrån hässleholm, kan han kanske ge hopp till oss andra ?



It began in hässleholm holm holm holm holm holm holm 








In Flames

Den största anledningen till att jag drog till arvika var ju så klart mina älskade killar i In Flames. Nu var de 5 gången jag såg dom och jag kan inget annat än att stå där sjunga med och beundra deras engagemang och Anders dryga men ack så roliga mellansnack!

Första gången jag såg dom var i malmö de var på deras Come Clarity turne, den var för 4 år sedan jag kommer inte ihåg så mycket av den då jag inte var så stort fan av dom då. Och dom 4 senaste var ju på A sense of purpose turnen. När dom spelade på Wacken för lite drygt ett år sedan var de en av dom bästa jävla konserterna jag har sett i hela mitt liv. Den gången är jävligt svår att toppa kan jag tycka! Kan bero på att dom spelade min absoluta favorit låt Dead End med Lilla lisa!

Men nu var de deras tur att spela på arvikafestivalen, dom spelade självklartpå den stora senen. Det var lika bra som vanligt, det är lite trågigt att dom kör typ samma låtar varenda gång. Men även om de är samma låt är de ju aldrig samma stämming eller samma publik. Visst intro låten är i princip olika, denna dom körde här hade dom dock i malmö. Och den eviga slut låten My sweet shadow, det gör inget att dom spelar den sist varenda gång för den är ju skit bra!

I alla fall, detta var den absolut sista spelningen på denna turnen, det var kul att se att dom fortfarande har samma glöd i blicken och att Anders är en bra front figur är inget att diskutera. Det var en bra spelning, inte helt perfekt men den var så bra den kunde om man kollar på omständigheterna. Dom spelar på en "synth" festival. En liten stor sen för att vara en festival med så många besökare. Det var bra mycket bra. Jag älskar In Flames! Dom är helt klart bäst 
 Slut på meddelandet!






http://www.vf.se/kultur-noje/konsertscen/flames-levererar-lyxmetal


Jag har en bra förklaring!

Ja jag har ju inte uppdaterat på x-antal dagar! Men va fan jag har ju varit i arvika så DONT BLAME ME!


tänkte slänga upp en massa inlägg nu om festivalen om artister och så! Så kika in igen :)

asfdsagf

Jag orkar inte, jag är trött sleten och irriterad.
Idag är jag extra trött med tanke på att jag somnade på tåget på vägen hit.... Hur ska jag palla? gaaaaaah

Love <3

I love skånetrafiken!
FUCKING JÄVLA KUK SKÅNETRAFIKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMPPPPPPPPPPPPPPP!

Miss U!

Jag saknar Lotta..... De är så jobbit att hon bor så långt ifrån. Det är lixom bara 311,2 km (men vem har kollat upp de lixom) Prata i telefon är inte samma sak! Fan då.....
Varför uddevalla av alla ställen? Va? Jävla tattare!
Nu är de så jävla svårt med, fan båda jobbar och så klart olika tider så hur roligt är de? Så man kan lixom inte göra så mycket. Jag vill ju inte sitta där och glo när hon är på jobbet lixom 
Jag saknar att sitta i klassrummet och lotta drar sånna kassa skämt så man bara vill lägga sig ner och själv dö.
Jag saknar alla jävla mornar vi stog på stationen i hässleholm och frös röven av oss när tåget var sent.
Jag saknar att sitta och bara snacka skit
Jag saknar att kunna lukta hur äkligt och du accepterade mig ändå!
jag saknar att gå ut och gå i flera timmar i regn och bara snacka allmänt skit!
Jag saknar att mobba dig in person

Jag saknar dig helt enkelt.



Charlotte du luktar illa! <3




Lilla lilla skånetrafiken!

Nu strular fan skapet igen! Jag menar igår så var de helt stilla mellan 14-18 idag har de börjat strula igen! Seriöst asså dom har ju inget annat än problem!

i vintras gnällde dom på att de var för kallt för tågen att köra, vad är de nu för varmt? De skulle inte förvåna mig om dom kommer med den ursäkten!


SUCK! Jag vill ju bara komma hem i tid!
Det är ju verkligen " Bättre sent än aldrig" Kanske ska skicka in den som slogan förslag till både SJ och Skånetrafiken!

Varför gör man detta?

Seriöst!
Kom över några äckel bilder på Piercingar som blivigt infekterade!
Då blev de så här varför utsätter man sig för detta? haha VArför tar man hål när man vet riskerna?
Hmm ja





Ändå utsätter man sig för det? Varför? Är de så jävla snyggt egentligen? Eller är de bara de att se var smärt gränsen sitter?
Jag menar hur många har kvar sina piercingar när dom är 25-30+? Varför spenderar man pengar på att trycka igenom en nål genom huden och klä den med ett smycke?

Jag vet inte...... Jag har faktiskt ingen aning! Speciellt inte efter man har sett bilder som dessa!
Ändå har man egna, det är konstigt väldigt konstigt!

Ja varför inte

Du heter: Emelie Carolina elizabeth Bennäs

Smeknamn: asså dom flesta säger emelie eller du

Låt som när du är ledsen sörjer till? Collide - Howie Day

Vad tror folk om dig? Dom flesta uppfattar mig som ganska bitchig, och resarverad men de går över ganska snabbt. Då tycker dom nog bara jag är dryg!
Stämmer det? Ja, the bitchie part is only when it is nessesary! Sen är jag inte resarverad på samma sätt som folk tror.

Vad säger du för att imponera på någon? Jag har större snopp än dig!

Hur imponerar man på dig? Svårt att säga, jag behöver itne så mycke för att bli imponerad :)

Brukar du skratta för dig själv? Hahahaa ja hela tiden! vissa idiot förklarar mig GANSKA snabbt!


Var bor du? I Hässleholm

Trivs du där: Ja faktiskt, alla säger att hässleholm är en håla men jag trivs faktiskt! Gillar miljön

Äger du några Converse: Oui!

Brukar du bli för full: Asså som jag sagt innan, dricker man inte så ofta får man ganska många snefullor. Fast inte så ofta!
Är du allergisk i mot något: Ja, kiwi, damm och Idioter

Har du haft sex idag: Nej.

Nästa mål i ditt liv: Fundera på vad jag vill göra med mitt liv!

Hur svarar du i mobilen:
Helt olika! Är de någon jag är sur på så är de "ja", är de någon kompis så är de tjena (fast de låter lite mer blattigt när jag säger de då) eller Ja de är emelie

Vem ringde du senast? Lotta

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Typ bara okej :)

Antal timmar sömn inatt: typ 8

Sov du ensam: Ja, typ emma sov i rummet brevid .

Brukar du komma i tid: Nästan alltid.

När mår du bra: När man kan sitta i en fylle pall och supa skallen av sig och glöma alla problem och idioter :)

När blev du fotad senast: På Ven

Hur känner du dig nu: Skittrött och lite smått irriterad

Vanligaste färg på dina kläder: Svart.

Vad tycker du om fötter: Ohhh hatar fötter!

Vad saknar du: Energi.....

Hade du en bra kväll igår: Mycket. Var hos Emmas syster på kalas sen kollade vi på ovädret och VM fotbollen

Favoritdryck på morgonen: Köffe. utan tvekan

Rakar du benen: Ja. När jag orkar

När brukar du oftast gå och lägga dig: Beror helt på vilka pass jag jobbar på jobbet!

Är du blyg? De skulle jag inte vilja säga
 
Sysslar du med någon idrott: Gå upp och ner för trappan räknas de? Jag bor faktiskt på 3 vångingen!

Vill du hellre ha mail än brev: spelar ingen roll, men brev är mysigare! Lite mer engagemang där lixom :)


Har du spytt offentligt: Ja

Är du nöjd med ditt liv: Ja. Jag är nöjd med det jag har i mitt liv, min lägenhet och mitt jobb och mina vänner och min relation till min familj. Det är långt ifrån perfekt men det kommer det ändå aldrig bli. Men jag jobbar på det. Lägger omsorg i det, försöker ta ansvar för det. Livet liksom. Och det är jag nöjd med.

Är du bortskämd: Möjligtvis med kärlek från mammsen!

Vad gör du i morgon: Jobba och handla sprit in för arvika!

Vad är det värsta du vet? Ormar utan tvekan!

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Alldeles för mycket. typ iaf 1000 spänn på mat och all annan nödvändig utrusting!
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Anders Friden
Vad längtar du till? Arvika och Wacken Open Air


Vad använder du för shampoo? Alltid olika! Just nu Fructis

Vad är det finaste du fått? Kärlek

Hur gammal är du: 20

Du samlar på: Inget

Gröna eller röda äppeln: Gröna.

Gillar du golf: Nej.

Vilken tid gick du upp idag: typ 830

Har du sovit i din egna säng inatt: noop

Har du strumpor på dig nu: Nej

Är det okej att gråta: Självklart. Det visar bara att man är mänsklig!

När grät du senast: Jag vet inte

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en större lägenhet troligen. Och resa en jävla massa!

Bär du glasögon eller linser: Räknas sol brillor?

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:
Absolut inte!

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Med tanke på att jag jobbar mycket helger så blir de ju 6 haha
Vill du gifta dig: Ja.

Vill du ha barn: Ja

Solar du ofta: Det är aldrig så att jag lägger mig på gräset för att sola! Men jag lyckas fan ta mig alltid bränna mig!

Är du bra på att laga mat: Asså ja eller bra eller bra. Jag tycker om de och de mesta jag gör smakar gott

Är du flygrädd: Nej.

Hur vig är du: Säger kylskåp er något?

Är du musikalisk? Nej!

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Tycker du om sushi: Nej

Vad äter du helst när du ser på film: Smågodis eller chips

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.

Har du tandläkarskräck: Nej.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.

Biter du på naglarna: Ja och herregud, när ska jag sluta med det?

Senaste låt du hörde: Mein Teil -Rammstein

Folk undrar

Ja folk undrar varför jag inte klipper mina festival armband. nej varför ska jag göra de? De är som ett smycke, dom flesta är snygga eller iaf lite dekorativa :)

Sen är de ju en historia bakom dom.... När man sitter och kollar på dom så kan man komma ihog hur mycket som helst. Vad man gjorde vilka man träffade.


Har faktiskt funderat på att klippa dom nu...Men på något sätt vill jag inte de..m
Det är ju lite nostalgi, som ett fotoalbum fast på armen! haha





Från vänster är de
DreamHack Summer 2008
Siesta 2010
Wacken 2009
Det lilla intryckta lite grönt, grått och en sol är första siesta 2005
DreamHack Winter 2008
Sen de intryckta gröna är Wacken 2008
Det blåa är siesta 2007
Sen de rosa är Siesta 2006
De gula är metaltown 2010
Sen är de siesta 2008

Jag tror jag gillar siesta bandet från 2008 bäst. i alla fall så som de ser ut :)

Det

Det känns som att alla besvikelser kommer på rad.
Det är inte livet som suger i sig utan människorna.
Du är min kompis och säga så gör mig ledsen och besviken.
Om ca 48 timmar ska jag sitta på min fyllepall dricka mig onödigt full och skita i allt som har med Skåne att göra!
Jag ska inte bry mig om något annat än att bli full och ha roligt!
Jag orkar inte med mer jävla drama.
Just nu känns de som att jag vill be alla dra åt helvete!
Tycker att allt är så onödigt och tramsigt!
Vill bara komma iväg från allt nu





For better and for worse, Emma är ju alltid vid min sida iaf  and i love you for that!<3

Denna j*vla värme!

JA jag klagar på värmen! Jag dööööööööööööööööööör! Jag smälter bort! Allvarligt!
Jag pallar inte detta längre. 30 jävla grader?! Gosh!

Iaf jag och Emma var ju på Ven i lördags! Lökigt värre men Ven är verkligen en fin ö asså! Och brände mig gjorde jag med yey! Ändå har jag smörjat in mig som faaaaaan! Men men.

Ska jobba idag nu på eftermiddagen mellan 15-23 sen imorgon förmiddag mellan 7-14 sen ska jag hem och fixa det sista in för resan! Måste inom systembolaget.....Ska köpa mer dricka! Sen måste jag packa resten... Fan varför lär jag mig aldrig att packa ordentligt och innan? i och för sig så är de ju festival. Så who the fuck cares? Bara ner med lite lasor och allt är fixat! Är taggad som fan in för arvika nu!

Tänk om 48 timmar sitter´jag i arvika! Sjukt najs! fan jag upptäkte att de tar mig längre tid att åka till arvika än vad de gör till Wacken....Sjukt!

Någon som kan stava lökigt?

asså de är så jävla stheeeeeeeeeeek väder idag! Jag tror jag dööööööööör! Seriöst jag sitter på jobbet framför en dator INOMHUS! Med en gigantisk fläkt brevid mig och jag svettas som en gris! Asså damp på de då!


Lalalalala

Fredag morgon! Fan vad tiden har gått fort! Fan det var ju måndag precis?

Emma kommer tillbaka från semestern på måndag! Great! Fast jag och dom andra har ju skött de skit bra! Har gått överförväntan!

Blev inget hästveda igår, då pappa inte var kvar i hästveda när jag slutade så tänkte jag att de är onödigt att dra dit och gå en timme lixom så emma kom hem till mig iaf igår så lagade vi lite mat. Fast jag sov lite först hahaa inget ovanligt! MEN jag lyckades svara i telefonen när lotta ringde YEY till mig! :)
Vi satt och pratade om skatteverket, är de vuxenpoäng eller bara nördigt? hmmm får tänka lite på de!
Jobbar förmiddagen idag när jag slutar jobba så ska jag hem och hämta ut vad jag tror är min arvika biljett på kvantum och handla krubb till i kväll och något att ha med mig i morgon när jag och emma ska till Ven! De är med en sån sak, är de vuxenpoäng eller bara nerdigt att hyra en cykel och cykla på Ven?

Som sagt ska äta sen kommer jag nog somna i vanlig ordning! Damn me och mina sovtider!

Det här med att gå upp klockan 5 är ju jävligt omänskligt, det blir ju inte lättare av att emma ligger kvar i sängen och gosar....... Damn!


Nej nu är de slut gnällt hoppas bara allt går bra idag pallar inte mer stul med Picasso och shit!


Men dock igår var en skit bra dag! Vi hade VÄRLDENS trevligaste gäster på hotellet. De känndes som alla som bodde är var super nöjda! Och de gillar vi starkt! Dom från USA skulle rekomendera att åka till kristianstad och bo hos oss till alla deras kompisar! Me like :) Det är dagar som igår som man är glad att man jobbar med service

Tatuering

Sitter och funderar på min nästa tattuering. Nu har jag nog kommit på vad jag ska göra och var jag ska sätta den!

Funderar på en textrad från Rammstein sen funderar jag på att sätta den på axlen eller underarmen! gahhh varför ska de vara så svårt!


sen de andra problemet jag har är ju om texten ska vara på tyska eller engelska? hmmmmm

Torsdag

Idag är det torsdag, vilket då betyder att veckan snart är slut! Helt sjukt! Känndes som de var igår emma gick på semester och nu sitter jag här och hon kommer tillbaka på måndag! Sjukt......

Iaf jobbar nu iaf till klockan tre sen är de på tåget och iväg till hästveda för att gå en snabbis på Marknaden! Med bitch sen ska jag nog möta upp pappsen med :)



Funderar på om jag ska börja rota fram saker till arvika....Tänk om 6 dagar sitter jag i en brassestol med en varm öl i handen!! :) YEYE längtar!
Men som sagt borde behöva packa snart.....tiden går ju som sagt jävligt snabbt!

Som trogen festivalbesökare


Så ska jag nu ge er som läser min blogg lite tips på vad som är viktigt att tänka på vad man behöver ha med sig!

  • Tält
  • Sprit
  • Pengar

bara där har du klarat halva festivalen! Sen för dom som vill vara lite mer ambitiös

  • Våtservetter
  • rena och TORRA stumpor
  • underkläder
  • Sovsäck
  • Typ 2 ombyten man bytar inte kläder så ofta som man tror!
  • Tuggummi (konpenserar för tandborste och tandkräm!



Andra saker att tänka på är

  • Har du en ny mobiltelefon som du är rädd om så byta den mot en gammal mobiltelefon som ligger i en låda hemma, dock ska de vara relativt bra batteri!
  • Ta för i helvete inte med dig sandaler! Kolla vädret, ska de regna de minsta ta med dig gummistövlar!!! När flera 1000 människor är på samma ställe så tenderar de att bli väldigt lerigt! Om de ska bli bra väder så är converse att rekomendera!
  • Som sagt när du tänker på vad du ska ha med dig till din första festival så halvera det! Man tänker på så mycket annat, typ 500 ombyten schampo balsam och skit. Alla luktar lika äkligt så varför sticka ut lixom? Jag säger bara Torrshampo for the win! Köp Lee Stafford så ser ditt hår mycket bättre ut iaf!
  • Gällande sprit så tänker ju folk ohhh undrar hur mycket jag ska ta med mig? Tänk så här i stället. Hur mycket brukar jag dricka en vanlig kväll när jag festar? hmm gånga de först med antal dagar festivalen ska vara typ om jag brukar dricka en flaska sprit och ska vara på festival från onsdag till söndag  så blir de ju 4 dagar man festar, sen gångar du de med typ 2 så MINST 8 flaskor då. För du dricker ju typ HELA tiden!
  • Silvertejp är GULD värt tro mig! Ni kommer fatta när ni har varit där några timmar
  • Gällande tält så ta ett som är vattentätt. RIKTIGT vattentätt..... Jag har nämligen inga bra erfarenheter av billiga så kallade vattentäta tält!
  • Ibörjan var man så duktig att man hade med sig egen mat! Visst de är ju bra om man ska spara pengar, annars är de bara slöseri med plats i pakningen! Alvarligt de är bättre att slösa lite pengar på att få mat där än att konka med sig egenmat. MEN de är guld värt med bröd och en tub mjukost på morgonen!
  • Liggunderlag då? nej de är bara slöseri med plats....Dessutom är de typ onödigt.
  • Jag som hatar att vara kletig om fingrarna är våtservetter med värda guld poäng!
  • En sak man ska tänka på med att när du packar kläder så packa dom i en plast påse! Och lägg sen den i väskan! För om de regnar så kläderna i väskan blir inte blöta :) För torra kläder måste man ha tro mig annars blir du stensjuk!



Tror de var allt det viktiga!
Get drunk or die trying! hahaha













Jag är ju bara så duktig! Hahah

Jag failade lite igår.....Som vanligt! Jag skulle gå och lägga mig i väntan på att lotta skulle ringa (FÖRLÅT lotta för att jag alltid missar dina samtal!) För jag brukar vakna av telefonen. Dock var de dåligt med batteri! Så telefonen dog och jag vaknade halv åtta i morse! EPIC FAIL! Duktigt av mig va? :)

Så jag hade då sovigt i 14,5 timme! YEY

Jag gick upp älskade lilla kattis ringer lite smått hysterisk! hahaha hon är så söt. Lyckligt vis så löste de sig!

Sen gick jag upp gjorde varma mackor MUMS! När jag gick på kvantum igår blev jag så sugen på de så jag var tvungen att inhandla de. Sen satt jag och glodde på tv sen kom jag på att de är nog bäst att ta ett ryck och städa och diska undan allt innan de blir så varmt att man inte kan röra sig utan att bli bacon! Duktig jag är va? :)


Idag jobbar jag eftermiddagen! :) så blir hem och sova typ 3-4 timmar om jag har tur sen upp till jobbet igen! Är ju dock ledig hela helgen skönt som faaaaan! :)

Bläää

Sorry för de förra inlägget var bara tvungen att skriva av mig lite!



Iaf mitt tvättande har ju inte gått så bra de senaste gångerna haha! men iaf igår så hade jag faktiskt bokat tvättid på riktig! Kommer ner och vad ser jag?! Jo att fläkt fan i vårt torkrum är söööööönder! Jävla skit asså?
men sen kom jag ju på kvällen så om jag torktummlar allt de som jag kan torktummla så ´hänger jag resten i torkrummet iaf, visst fäkten funkar ju inte men pallar ju inte hänga all jävla blöt tvätt i lägenheten. Så jag hängde ju där över natten eftersom då jag skulle upp klockan 5 och den tvätttiden på morgonen börjar 7. Kommer ner på morgonen var de torrt? Nej så klart inte!
Sen som hör till saken var ju så klart att jag jag ska inte säga att jag somnade utan jag gick och la mig för att sova en timme. typ från 18-19 så jag kunde gå ner och tork tummla resten av de som kunde torktummlas.....MEN som vanligt när jag ska "vila" eller "ta en powernap" så sover jag ju längre än planerat i detta fallet så gick jag upp klockan sju ställde om klockan till halv nio.....Så allt som skulle torktummlas fick ju så klart hängas upp! För att vi får inte använda tvättmaskin torktumlare eller fläkten i torkrummet efter klockan nio.... Fan vad jag är duktig, så även fast jag försökte motarbeta blöt tvätt i lägenheten fick jag de ändå DARN!



Fick ett mail från festivalbussen om att dom hade skickat min biljett till arvika! YEY! Så den borde ju vara här innan denna veckan är slut!  :)

Ska ju till ven på lördag med emma! Gosh vi är ena riktiga turister så på söndagen kommer vi väll sitta och gnälla över att vi har ont i arslet! hahah

Sen ska jag till hästveda marknad på torsdag med emma :) tihi


Hörs senare....Eller nej när jag kommer hem ska jag förmodligen gå och lägga mig! hahahah

Det är så mycket jag vill säga till dig

Igår när jag tvättade så började jag tänka på vad som har hänt, och nu har jag kommit fram till att de finns ingen som har gjort mig så besviken som du! INGEN! Du har dragit ner inte bara mig men alla i skiten. Det är så mycket jag vill säga men samtidigt finner jag inga ord! Jag förstår inte hur man kan göra så! Hur man kan vara så taskig och självisk. Det är för mig helt obegripligt.
Att du klankar ner på andra för att få dig själv att framstå som världens bästa människa, att du inte har gjort något fel. Men gissa vad, de är nu vi som får rensa upp DIN skit. Det är vi som får ta all skit!
Allt verkade så bra i början, allt verkade så perfekt, du var så trevlig och duktigt men nu?

Jag känner till så jävla mycket mer än vad du tror att jag gör, jag är inte någon som dom har dragit bakom ljuset, jag vet allt och de har jag gjort ett tag. Jag menar vad trodde du? Det finns ingen ursäkt för de du har gjort, speciellt inte nu.
Jag blev besviken när jag fick reda på sanningen men jag valde att skita i de, de är allt de som har hänt nu efter som gjort att jag blivigt så arg! Att du har mage? Seriöst? Vad i helvete har jag gjort dig?! va?

Man måste kunna inse att ingen är perfekt, att alla gör fel. Det är när man kan inse att man ahr felat som folk förlåter en. Men inte änns det har du gjort.
Som sagt jag finner inga ord för vad du har gjort! Men en sak är säker du har förlorat min respekt helt....Men framför allt du har gjort mig besviken, du kan dra dit pepparn växer och aldrig komma tillbaka. Tro mig hälsa inte på mig om du ser mig på stan. För jag kommer ha ett eller ett annat ord att säga till dig! och tro mig dom orden kommer inte vara snälla.

Alla kan vara en bitch, de kanske inte syns men speciellt jag.


Du får inte göra så eller så det är oproffsit? hahaah ja dom orden ska ju komma från dig?

Jag som mamma?

NEJ jag är INTE gravid... Vill faktiskt vänta lite till.

Men nu när jag faktiskt umgås med mini barn (Stina och Johnnys minsta) så blev jag lite så, undrar om jag blir en bra mamma?
Asså de är så många saker man undrar lixom, när dom ska äta, hur man ska bära dom, hur mycket ska man skämma bort dom, hur mycket dom bajsar! haha
Nej men seriöst, satt och snackade med emmas syster och hon tyckte faktiskt jag var mogen som frågade sånna frågor. Och hon tror att jag skulle bli en jätte bra mamma. Men själv tvekar man ju alltid, fan kommer man palla med allt skrikande, blöjbytande, kräkande och alla sömnlösa nätter?
De är klart man kommer! Eller?

När jag satt och höll Ost så var han såååå söt! Så liten och Hjälplös..... Han lixom åt sov och bajsade! Visst jag förstår ju att de blir svårt men de måste ju vara värt de? Eller?


Som sagt jag vill nog ha barn, men helst med någon jag älskar och när jag har fått ordning på mitt liv. Vill ju kunna ge de bästa till mitt barn! Hade ju vilja ge allt. Men får ju se vad framtiden utbringar!


Saken är ju den att jag vet om att jag har både kompisar (utom therese! hahah)och så klart min mamma! Som kommer hjälpa mig, mamma är ju helt såld på bäbisar! Ska se henne när mina kusiner är i närheten. Då är de precis som om jag inte finns hahahah!  Stackars mig! Men asså när de gäller mamma saker så om någon så borde ju min mamma kunna hjälpa mig :) Fast sen är man ju lite så med att man vill själv! :)



Jag är helt slut!

Helgen blev lyckad efter lite förvirringar i början haha!

Iaf i fredags så när jag hade slutat så var de att dra hem till Emma med therese och hennes hund!
Som sist vi var hos emma så fick hunden sitta i hundgård. Asså de gick jättebra! Hon fick sitta där med vattenskålen och glo men hon tyckte nog de var skönt att iaf få vara ute!
Vi grillade med hela emmas släkt typ haha! Alla hennes syskon och deras respektive och deras barn. Emmas syster fick ju en liten kille för inte så länge sedan! Han är ju bara heeeeelt underbar! Jag har typ patent på honom när jag är där :) haha! Medans alla mobbar mig så tycker stina att jag skulle bli en jättebra mamma. Hon tyckte jag var mogen som ställde frågor och så, Ost som vi kallade han innan har nu fått namnet Arvid!


Självklart när jag är ledig så måste jag ju dricka känns de som! Så vi satt och drack och hade almänt trevligt. Sen badade vi badtunna. Vi konstaterade att för bästa efekt så ska man göra de när de är minus ute.
Så igår så drack vi kaffe och käkade frukost. Sen åkte vill till Emmas syster för att kolla hur de går med renoveringen av deras hus! De blir super fint asså! De har gått så fort känns de som!  sen var vi så överambitiösa och packade piknikkorg och drog ner till sjön som ligger vid emma! Super myyys! Pheobe fick följa med också fan vad den hunden älskar att bada! hahaha de var roligt att se. Sen var hon typ sjukt slut!



Nananana

Fan vad tiden går fort! Speciellt idag så har de gått skit fort jag menar jag slutar ju snart!
Så ska jag emma och teeeees mötas vid systemet handla, sen hem till teees slänga in alla skit i bilen dra till kvantum handla mat sen hem till mig och hämta mina saker sen hem till emma :)

Vi ska dricka grilla och baaaaaaada! :D

Bio!

God morgon 
är röv trött! Som vanligt då med andra ord! haah
Jobbade igår förmiddag, sen kom bästis till stan så gick vi och hämtade ut biobiljetterna. Sen åt vi en Chrispy chicken på BK ÅÅÅÅÅHHH den är så jävla god! Sem var de aplänge sedan jag åt en sån!
Sen gick vi iaf runder på stan och glodde i affärer, jag kom hem med två par skor, 1 typ tunika, ett par leggings och ett skit snyggt linne!
innan bion gick vi in på Hemmakväll och köpte godis :)
Och i vanlig orning när jag ser Twilight så somnade jag! hahahahah
sist när vi kollade på New Moon så slumrade jag till typ 10 minuter! Men nu sov jag! Verkligen sov jag! Kändes som jag missade halva filmen! Fan jag är sjukt nöjd!

Jag blev lite besviken, jag är nog den ända men jag tycker ettan fortfarande är bättre..... Faktiskt


SUCK!

Asså denna jävla fittdagen kan dra åt helvete....... Typ allt skiter sig!
Eftersom jag somnade runt  halv fyra hade jag typ gått upp i sömne och ställt om klockan till halv sex?! Så jag vaknar i panik springer in i duchen häller i mig en stor jävla kopp kaffe (tacka fan för att jag laddade kaffet igår så jag bara behövde slå på de) sen på med mascara och iväg till jobbet.

Kommer hit de börjar väll bra....... tills vårt !"#¤%&/()=?`!"#¤%&/()="#¤%&/()= system fuckar HELA JÄVLA FÖRMIDDAGEN!!!!!!!! Jag tror jag dör, och deras support linje är ju inte mycket att hurra för heller! antingen svarar dom inte, eller så sätter dom en i telefonkö och sen klickar en. Eller så svarar dom och gör typ inget för att hjälpa en. Dom svarar "vi stänger ner systemet lite så gör vi några uppdateringar sätt på de igen om en kvart" Man gör fint som man säger funkar de?! SJÄLVKLART INTE!!!!! När man sen försöker få tag på dom igen så har dom jävlarna gått på lunch och efter de så svarar dom inte alls........... Sen att jag har sovigt typ 1 timme gör ju inte saken bättre. Ska nog gå och tröst äta lite kaffebönor så jag får i mig mitt koffein.........För de lär jag behöva.
Just nu vill jag bara ta datorerna (med alla jävla tillbehör) åka till Techhotel och slänga skiten på dom, be dom dra åt h-vete och sedan investera i en pappersliggare......



Det ända ljuset i min vardag just nu är att bästis kommer in till kstad, så ska vi mysa i solen (som nu har tittat fram) och gå på stan i allmänhet. och sen blir de bio <3




Hör kanske av mig när jag har lugnat ner mig!

RSS 2.0