Fjäsk

Asså seriöst Hultsfreds festivalen har ju gått i konka. Inget chockande faktiskt.
Igår en vecka innan festivlaen skulle dra igång så lägger dom ner.


Nu till de roliga i allt, nu kan man läsa att minst 4 festivaler om jag räknat rätt ger nu ut biljetter till dom som köpt Hultan biljetter självklart till reducerat pris, tror arvika gav 500 kr i rabatt om man då visade upp sin biljett till hultsfred. Vet ni vad detta kallas? Girighet!

Allt handlar om pengar, dom tänker ju ja nu är de 5000 som inte åker till hultsfred så dom vill ju klart åka någon annanstans. Så dom lurar ju dit dom, t.ex arvika har ju redan besökare så de räcker och blir över. Men om man då rabatterar ut biljetter blilligare till andra så drar dom ju klart dit! Och dom drar mer sina kompisar och vips har dom 1000 besökare mer. Har jag inte rätt då?


Jo visst en viss del är väll för att dom vill vara snälla men de är fan med en hel del pengar inblandat säger jag ju

Ojojoj jag känner stressen nu!

Fan men här sitter jag i mina drömmar och tänker att de är skit långt kvar till arvikafestivalen....de är ju för fan bara 15 dagar?!
Detta måste jag fixa innan festivalen

  • Jag måste skaffa sprit! De jag har nu är 1 flaska bacardi och en flaska körsbärsvin.Och de räcker ju inte onsdag till söndag? Tror jag har någon Cider med..
  • Ny sovsäck, något kötthuve spydde ner min under siestan.....Faktiskt inte jag ska tilläggas!
  • Nytt tält pallar inte wacken tältet, så får köpa något någonstans!
  • Måste typ tvätta så jag har kläder, men samtidigt så måste jag med allsäkerlikhet tvätta när jag kommer hem igen haha!

De var nog allt? hmmmm De viktigaste är ju spriten! hahaha Sen blannevann.

Sen är de ju liiite mer än en månad till Wacken....god damn! Det är juli i morgon. Det är sjukt vad tiden bara springer iväg. Snart är sommaren slut :S


BTW hoppas inte Arvika gör en Hultsfred och går och konkar en vecka innan festivalen


Detta visste ni inte va?

Att jag faktiskt tycker om att laga mat. Asså jag vill ju inte bli kock men jag gillar att exprementera med mat.
Och laga middag till mig själv och mina vänner. Dock hatar jag att baka....För jag lyckas aldrig! Lykligtvis har jag en svägerska som är utbildad konditer så jag behöver aldrig baka haha!

Det var som lotta sa en gång, man kan ju sitta och stirra in i sin frys och komma på de här är ju gott och detta är ju med gott så varför inte laga något med båda två? Nu är de ju inte denhär Men spagetti är gott och chokladsås är gott....utan lite mer realistiskt haha!


Idag när jag lagade mat gjorde Kyklinggojs med ris:) Gojset innehöll stekt kykling, färsk svamp, paprika, chili creme Fraich(eller hur fan de stavas pallar inte googla) och en massa goda kryddor. Gott som fan och tar en 20 minuter att göra! :)



SUN!

Asssssså fy faaaaan vad solen tar asså! Helt sinnes!

När jag och teees var hemma hos emma förra veckan så satt vi ju ute och jag brände mig så in i helvete! Smörjde dock in mig med after sun....Så de gjorde inte så ont dagen efter.  Men ändå, så för att inte göra en favorit i repris a lá Siesta 08 har jag nu inhandlat både solskydd OCH after sun! Seriöst fan vad de är dyrt med såna prudukter! Helt sjukt! Minst 65 spänn! Funderar på att göra eget haha!


Iaf köpte niveas After sun! Bra som fan. Med tanke på hur bränd jag var så är de sjukt bra saker de där!

Sen köpte jag hawaiian tropic Sun Lotion. Den lukar bara Cocos! Tihi therese sa att jag luktade som om jag hade blivigt tränkt i Pina Colada! haha





Happy!

efter en skit kväll igår så gick jag och pratade med min älskade bror i luren.... Gick och satte min på tåget och då står ställer sig något jävla pucko framför mig med världens smile! Jag bara vem vill vad? Då var de Dr Mask-Get! ååååhhhhhh jag har saknat henne som fan!!! de var så roligt att träffa henne igen! Hon hade tydligen åkt båt istället för flyg så hon åkte tåg sista biten! Som sagt jag blev väldigt glad att se henne! :D


Denna dagen började ungefär som igår kväll....Skit asså.... De var ju meningen att jag skulle städa igår innan jobbet men så blev ju inte fallet....För de var förtok för varmt! Så jag städade när jag kom hem. När jag väl var färdig så kunde jag inte somnade så jag somnade typ inte för än halv 5 i morse. Jag skulle upp vid halv 9 och tvätta. När klockfan ringde så försökte jag ignorera den men de gick inte som jag hade hoppats, motvilligt gick jag upp ur sängen och tog mina jävla tvätt kassar och begav mig ner i tvättstugan! Väl nere blir jag irriterad för att någon har snott min tvätt tid eftersom nycklarna till tvättrummet inte hängde där dom skulle!
Sen insåg jag mitt misstag att jag skrev in mig i morgon................. GAAAAAAAAAAAh asså blev lite irriterad där asså. Så jag fick ju fint konka upp skiten igen, så jag får ju fint gå upp i morgon tidigt så kan hinner tvätta innan jag börjar jobba. Funderade på att byta till en annan tid men så klart den ända gången jag kunde så var de nästa vecka. Darn! Så får ta den i morgon.

Iaf efter mitt misstag gick jag ju upp, sen tog jag plånkan för att dra och handla till middagen. Sen även hämta ut resterande skit från CDON. Går in och handlar på 10 minuter drar ut igen till förkassan och ska hämta mitt paket. Hittar hon de?! Nej självklart inte! SUCK. Så hon fick gå och leta efter de bland miljontals andra paket! en halv timme stog jag där och väntade.....De var ju såklart någon som inte hade lagt in det i datorn..

Jaja de kan ju knappast bli värre nu *Peppar peppar tar i trä*

Lika?

asså jag undrar om jag och min bror är lika.....Fan man ser ju inte sånt själv!

Dom flesta tycker inte de, asså tulle ser mer ut som mamma medans jag ser ut som pappa



Bild tagen av emma :) Under MetalTown

Nostalgi

När jag skrev förra inlägget blev jag lite nostalgisk när jag skrev om inflationen. eller ja inte själva inflationen utan mer de hära "när jag var liten" så tänkte slänga upp en lista med "när jag var liten" citat :) haha


När jag var liten;
kunde man köpa tuggumi för 50 öre stycket

var de ända roliga spelet på  telefonen Snake!

fick man slå upp saker i upplsagsböcker istället för google. Tänk då om man skulle slå upp något modernt? haha!

FICK man säga negerboll utan att någon brydde sig

vi sjöng även nationalsången på skolavslutingen

Sen var man uppkopplad via ett så kallat modem det lät något förbannat och de tog en halvtimme att ladda en sida! och fan ta den som tog upp telefonen för då bröts de

var de ingen reklam i ett program som varade i en halv timme

Glassen pigglin kostade lika mycket som 8 tuggummi!

man var APcooooool om man hade en Freestyle ( hur fan ska vi förklara för våra barn vad en freestyle var?!)

så längtade man till bollibompa började, inte som nu när de finns barnprogram dygnet om!

man sålde ciggaretter för 20 kr plus att de fanns 10 pack!
¨
kunde man säga att min TV är i trä!

Man fick blåsa i sin VHS spelare och på bandet för att de skulle fungera! (googla VHS om ni inte vet vad de är)

var en mobiltelefon något man bara kunde ringa och skicka sms på



Asså seriöst jag är 20 och kan redan rabbla upp så mycket på min lista?  Hmm undrar då hur de ser ut om 20 år till?




Funderar funderar och jag funderar

Sitter och tänker på om jag ska flytta.....Asså jag älskar ju den lägenheten jag har nu! Verkligen!
Visst den är inte så stor, 1 rum och kokvrå. Men de behöver lixom inte vara större.
Men de hade varit så perfekt att få en tvåa istället. De ända problemet jag har där är att de är så jävla mycket skillnad i priset. Från att gå från en etta till en tvåa är ju de som ökar mest.....Får se hur jag gör.... Hade varit skönt att kunna stänga dörren när man går och lägger sig lixom?
Sen vill jag ju fan ha ballkong med....


Jag hade gärna bott kvar där jag bor nu, men asså blir en tvåa ledig så kommer jag nog haffa den direkt :) haha!



Fast mitt kök inte är så stort så älskar jag de :)



Veckan!

jobbar man mycket så får man planera så gott man kan! haha
Jobbar ju som sagt alla dagar denna veckan utom lördag så jag får planera så gott jag kan!

I morgon ska jag tvätta......YEY! Längtar så till att stiga upp klockan 8 för att tvätta! not.....Men therese ska iaf komma inom och umgås med mig, nu när jag jobbar så mycket så får man göra kvalitetstid bäst man han haha! Så vi ska dricka kaffe och umgås som sagt. Jobbar ju på eftermiddagen så de får lixom bli köffe bara kanske en bit mat :)
På onsdag ska jag ska jag sova ut på morgonen sen jobba eftermiddagen......
På torsdag ska jag jobba på förmiddagen! YEY :D sen när jag har slutat så ska emma komma in till kstad så ska vi gå och kolla på Eclipse :) hoppas den är bra.....medtanke på att dom ska ha 100 jävla kroner för att glo på den! När blev bio så dyrt? hmm kanske ska göra ett helt inlägg om Inflation? kommer ni ihog när man kunde köpa tuggumi för 50 öre? och när en Happy Meal bara kostade typ 25 spänn? Visst ja eget inlägg, moving on! Och ett eget inlägg om hur de var när jag var liten? hmm kanske de?


Iaf på fredag jobbar jag förmiddagen sen ska jag hem till emma och umgås med henne och therese! Vi ska grilla bada badtunna och dricka :) kommer bli super myyyyyys!
På lördag är jag helt ledig weho! :D
Får väll umgås med therese och emma då med! Kanske ska ta mig ett dopp i sjön hemma vid Emma?
Men usch jag hatar ju sjöar.....speciellt dom där de finns vattensnokar BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


over and out!



jag lever!

japp det är sant! :)

Ska jobba eftermiddag nu måndag till onsdag sen förmiddag på torsdag och fredag.... Lite smått jobbigt kanske! fan måste städa min lägenhet.....Ser ut som fan men nu när de är så jävla varmt orkar man inte göra något alls! Så då sitter man ju bara och glor! de kan ju vara skönt de med! haha!



Piercing

Okej sitter här och kollar runder lite och försöker komma på vad jag ska pierca när den i tragus har läkt.....asså att pierca sig är faktiskt beroende framkallande.... Just nu har jag i tungan, septum, tragus sen har jag ju 5 vanliga hål i öronen.
Funderar stakrt på att göra Industrials piercing, fast de ända med det jag stör mig på är att de är sjukt jobbigt att sova på den sidan man gör de.....Sen är jag sjukt sugen på en Hand-Web. Men jag har googlat runt lite (en liten sido perantes, vad gjorde vi innan google?) och dom säger att den är sjukt svårläkt. Frågan är om jag pallar det. Med tanke på mitt jobb så måste jag ju tänka på var jag sätter dom. För jag får ju inte ha synliga piercingar. Sen det jag gör i öronen syns ju inte :) haha eller ja ha hål i öronen är ju mer accepterat.



Som sagt jag hade fan viljat ha en sådan!


Tyskar tyskar tyskar......

Jag hatar tyskar......! Verkligen (okej de finns undantag)
Men asså de kommer in tyskar och frågar om man kan tyska, man svarar nej....och vad gör dom? JO klart som fan fortsätter dom snacka......PÅ TYSKA!
Asså vilken del av nej är de dom inte fattar?! Suck asså!



Tycker denna är skit snygg

Gosh can you be more in love?

i love rammstein!!! :D

Kollade på lite videor idag på tåget på vägen hit :)


Jag gillar alltid lite så "behind the scenes"







Jag älskar verkligen Videon till mein teil

Fan då...

Asså jag blev så jävla sugen på att bada! Men fan sammtidgit hatar jag att bada.....Dom sista badupplevelserna har ju inte gått så jävla bra.... Har jag sagt att jag hatar ormar? och allt som ser ut som ormar?


Men tänk vad skönt att bara ligga på en strand läsa en skvallerblaska och käka så mycket onyttigt som möjligt. Sen bada lite ibland....

Går ju dock inte då jag jobbar....fan



Kolla lördagens prognos?! 31 grader?! WTF

Varför ska de vara så lätt?

Ja varför ska de vara så lätt att beställa saker från nätet? hmmmm jävla skit haha!

God morgon god morgon!

Holá!
Vakna? skulle inte tro de va!
Själv är jag ju faktiskt vaken...gick upp klockan 6 guuuuuud vad jag är duktig!
Drömde att jag hade försovigt mig! Vaknade vid 4 och var helt virrig! Men när jag såg vad klockan var så kollade jag så jag hade ställt min väckar klocka sen gick jag och la mig igen haha.

Ska jobba hela veckan nu. Jobbar eftermiddagen i morgon skönt som fan med tanke på att jag har jobbat hela helgen och behöver sova ut lite. Skulle behöva boka tvätttid och städa lite men då är ju min fråga var finner jag orken till de då? hmmmmm
Denna låten (eller iaf namnet på låten) Beskriver väll mig ganska bra just nu.....





Sen är dom ju så söta i sina tjockis dräkter :)

Ännu mera rammstein

Visste ni att låten Mein Teil är syftar på en verklighets baserad händelse om en Kanibal? Det är faktiskt sant! I mars 2001 stämde Armin Meiwes  och Bernd Jürgen Armando Brandes  träff efter kontakt på internet. Meiwes försökte först bita av  Brandes penis då de inte lyckades fick han skära av den och sen ska han ha ätit upp den. Detta ska dom båda har varit överränns om, Brandes ska tydlige med ha försökt äta sin egen snopp men lyckades inte då han var aldeles för svag. Därefter dödade Meiwes Brandes styckade upp han och la in delar i frysen. Allt ska finnas på ett inspelat band men det ligger nog i säkerhet i någon tyskpolis kassavalv. Men saken är den att båda var med på det och det var meningen att han skulle dö? fattar ni att denna världen är sjuk eller?




Här är Mein Teil på engelska, låten finns i ett inlägg längre ner.

Looking for a well-built eighteen to thirty-year-old to be slaughtered
The Master Butcher

Today I will meet a gentleman
He likes me so much he could eat me up
Soft parts and even hard ones
are on the menu

Because you are
what you eat
and you know
what it is

It is my part  no
My part  no
Because that's my part  no
My part  no

The dull blade  good and proper
I'm bleeding heavily and feeling sick
Although I have to fight to stay awake
I keep eating while in convulsions

It's just so well seasoned
and so nicely flambed
and so lovingly served on porcelain
And with it, a good wine and gentle candlelight
Yeah, I'll take my time
You've got to have some culture

Because you are
what you eat
and you know
what it is

It is my part  no
My part  no
Because that's my part  no
Yes it's my part  no

A cry will ascend to heaven
It will cut through hosts of angels
Feather-flesh will shriekingly fall
from the top of the clouds onto my childhood

It is my part  no
My part  no
Because that's my part  no
My part  no






Irriterad

Blev lite smått irriterad när jag fick sms från CDON att jag kunde hämta ut mitt paket på posten. Asså själva smset var väll inte irriterande men att jag bara fick mina hörlurar var ju lite  mer irriterande........ Dom andra sakerna jag beställde skulle skickas dagen efter......Och eftersom dagenefter var i torsdags så kommer skiten så klart inte för än på måndag............. CP DAMP! asså varför skickar dom änns saker en och en? kan dom inte vänta och skicka allt sammtidigt? Nej då de vore ju tramsigt!

Arvika it is

okej nu är de ju såhär att när jag ska till arvika SKA jag se familjen....... Faktiskt




Tyska

Asså nu när man lyssnar på Rammsteins texter så är de ganska kul att alla dessa åren med tyska (om vi ska vara exakta så är de 4 år, 40 minuter 3 ggr i veckan) faktiskt har gjort nytta.
Man fattar inte alla saker men man kan ju få ett sammanhang.

De är ju faktiskt kul att fatta vad dom sjunger :p :)

Får väll ta upp något annat

Ja, hmm igår var det midsommar..... Japp och jag jobbade.... Japp.
Så nu hoppas jag på att alla ligger bakfulla och kvider höhö! Skadeglad? nej jag förstår inte vad du snackar om!

Ska jobba nu en vecka i rad, sen var katarina snäll och tog lördagen så jag slapp jobba 15 dagar i stäck! s¨å jag får iaf en dag off :) me like.
Annars händer de inte så mycket i livet.... Är trött och sleeten dock inget ovanligt

Längtar nu mer än vanligt efter Arvika....


Ett fucked till


Ska kanske byta namn på bloggen?

Tycker att de har varit mycket rammstein den senaste tiden (hmmm wonder why)


Det är så fult, för dom har gjort engelska vertioner av vissa låtar... HAHA! Seriöst de låter så tramsigt!
Ni fattar inte asså!
Lyssna själva... De kanske inte är konstigt för sånna som inte hört låtarna innan men för mig är de bara hheeeeeellllt fel!




Okej nu undrar jag varför?

För någon som HATAR tyska och tyskar så kan jag nu inte förstå varför allt låter bättre på tyska ?!
Det är konstigt de där..... Kan någon stava besatt? Jag kan e-m-e-l-i-e.... Fuck
I LOVE RAMMSTEIN!









Till lindemann må vara 27 år äldre än mig men hans röst får min baguette att resa sig!

Lista

Innan jag ska hem och sova så länger jag in denna

Bästa ämnet i skolan; engelska var roligt :)
Drömjobb; Jag vet faktiskt inte :S Det är jättesvårt men jag vill iaf jobba med människor har faktiskt funderat på att bli mäklare
Favoritfilm; Pirates triologin
Favoritspel; med andra ord
Favoritskådis; Johnny Depp!
Favoritartist; In Flames
Favoritmat; måste nog svara Pizza
Favoritglass; BEN & JERRY! Half Baked ofc
Favoritfärg; grön
Hobby; Pilla navelludd och kolla på film
Min största ovana; Jag biter på naglarna-.-
Min största fobi stavas; O-R-M-A-R
Något dom flesta inte vet om mig; Jag hatar att vara ensam
Så snygg är jag på en skala från 1-10; måste man svara på den?
Min största skräck är; Är att vara ensam, asså att inte ha någon att ringa om de är något och så, vara själv en kväll är inga problem :)
De galnaste jag har gjort; Jag vet inte! haha 
Om jag kunde göra en sak för en dag; Om jag inte skulle bli straffad skulle jag göra så mycket olagligt som möjligt, typ försöka smuggla in knark i USA och så haha!
Om 10 år; Så hoppas jag på att jag har en familj och har köpt et sjukt najs hus!
Drömsemestern går till; Tågluffa i hela europa! Bara ta ett ombyte och en tandborste och sticka!

Lite sleeten

Jag är faktiskt lite trött.......Fast jag somnade relativt tidigt!
Som jag skrev innan så jobbar jag nu slutar 23 då ska jag hem och glo lite på tv sen sova ska till emma i morgon ju och hälsa på Ost! Och sen på torsdag ska teeeees komma hem till emma så ska vi ut och rida.


lalalala pöss

Life

Asså alla dessa år med nergångar har nu vänt. Allt går så bra just nu ALLT.
Jag är så glad för livet, jag är så glad för vad de har att erbjuda!
Ska jobba mycket i sommar men jag har även mycket inplanerat.
Ska ju till Arvika( för första gången så de ska bli spännande) sen Wacken iår igen. Sen ska jag och emma åka till Ven med jesper :) hahaha lite töntigt kanske men fan. Sen ska jag även upp till uddevalla och gå på Liseberg med älskade Lotta :)

Sen dessutom när jag finner tid ska jag, mammsen och emma renovera min lägenhet :) Najs bajs

i love life!

The one who waits with prudence
Will be rewarded at the right time

Jonas Åkerlund

hahah man måste älska svenskar ibland asså!
Jonas åkerlund har ju gjort en massa musikvideor. Och han är ju kännd för att dom är lite Vulgära, japp jag håller med på den fronten! hahah


Han gjorde ju bland annat videon Pussy till Rammstein se den här------>http://spycelebrity.com/videos/rammstein-pussy-2009.html
Denna är ocensurerad så varning till kännsliga haha!

Sen har jag ju gjort den uppmärksammade Lady Gaga videon Telephone se den här----->http://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U

Han har ju en tendens till att göra kortfilmer av sina videos jag tycker de är underhållande :)

Beställde hem lite

Beställde hem lite saker igår så hoppas dom kommer snart!



Hmmmm Rammstein måste jag säga mer?

Hittade denna när vi var i göteborg så var tvungen att beställa hem den hahaha älskar denna serien!

Mina andra hörlurar (om man bortser från skitet man får med Iphonen) har gjort sitt i detta liv..... Som vanligt så dog ena hörluren jävla bajs så fick beställa nya!

Btw

Jag vet att de har varit mycke snack om rammstein nu men måste bara säga detta med. Lite sjukt....Men asså när Dom slutade spela måste man gå på en bro för att komma till centrala göteborg. Så när man går där så ser man backstage. Dom hade 6?! 6!!! Lastbilar med saker till deras konsert! Helt sjukt asså!


Tisdag!

God morgon bitches!
Gick upp klockan ett idag fixade mig och gick till jobbet. Fan jag somnade vid två igår! Detta jobbet är ju inte direkt gjort för att ha sov rutiner! haha!

Ska jobba idag sen är jag ledig i morgon och på torsdag sen ska jag jobba 15 dagar irad! Är lagom taggad för de.... Men de löser sig! :)



Bjuder på en bild på mig och Emma


ohhh älskar mina nya brills!


Jag behöver inte mycket för att bli road!

på lördagen när vi var i göteborg så fick jag en jävla huvudverk, tillsaken hör att jag hade köpt ett par örhängen med (visar dom en annan gång)
Iaf bak till saken, vi gick iaf till Close Up tältet inne på området för att kolla på Dark Tranquillity(som var great )jag har som sagt världens huvudverk och den verkar inte vilja släppa alls. Under konserten sätter jag mig ner för att "dämpa" ljudet de låter inte lika mycket där nere lixom. Jag hade ju då somsagt köpt örhängen med katter, 2 stycken hängande katter och 4 stycken ploppar eller vad jag ska säga.

När jag satt där mitt ibland folket och lyssnade blev jag lite rastlös och ville att min huvudverk skulle försvinna så jag döpte katterna (vilket då resulterar till att dom får personligheter) Dom hängande katterna hette Bengan och Bernt. Och dom andra hette katt 1, katt 2, katt 3 och då katt 4.

Bengarn var en aggresiv jävel som rev mig hela tiden, sen bernt blev kåt som fan på emma. De värsta med denna situationen var att de urartade. De slutade med att jag satt och snackade med mig själv och folk runt om kring glodde så in i helvete! hahahah jag är sjuk fråga emma.......

Men se de såhär den tiden jag fick hålla på med mina katter innan emma flippade helt kännde jag inte av min huvudverk. Så om folk tror att jag är shitzo så får dom tro de! hahahaha


Detta året kommer bli sjukt!

Jag har redan avverkat Siesta och metaltown, nu har jag ArvikaFestivalen och Wacken Open Air kvar!
Ska bli så jävla Nice!


Det är nästan helt bestämmt nu att Låjsan ska med till Arvika... Ska dock åka festivalbuss upp så 8,5 timme att lära känna folk :) Me like me like :)
Haha
När sen arvika är slut så är de 5 gången jag glor på In Flames! Me like!



Var tvungen att slänga in en gullig blid på Rammstein :)

hahahahaha ÄGT!

På tal om ingenting...

20 juni 2010, kl 21:09 Skrivet av Mattias Kling Anmäl ! 
På tal om ingenting så sägs det att Göta Älvbron låg risigt till under In Flames framträdande här i går kväll. Enligt uppgifter så flyttade sig förbindelsen mellan Hisingen och centrala Göteborg fem centimeter under hemmasönernas framträdande, vilket inte låter otroligt om man betänker hur piren gungade under bland annat "Only for the weak".



Hittade denna texten :)

Ännu mer Metaltown!

Där metaltown är är ju på en pir. Måste berätta det är skit kul haha!
När man står där och när folk börjar hoppa så svajar hela marken. Först trodde jag att de var inbilnning men nej då. Snacka sättningarna som måste bildas när alla hoppar?
När In Flames spelade gjorde alla ett hel hjärtat försök att sänka piren men de lyckades tyvärr inte. Men de känndes som de!


http://www.youtube.com/watch?v=zuLlpvk9fQ4


In Flames

Som jag skrev innan så har Anders klippt sig, och fan inte till de bättre!
Nu ser han ut som Björn! Dom kan ju lixom inte ha två stycken som ser lika dana ut i bandet! :(  funkar ju inte.....



Men sammtidigt så litar jag på hans omdöme. om man ser de såhär efter 20 år som långhågig var de nog ingen impuls sak att klippa de utan de måste tagit ett tag att komma fram till de beslutet.
Bättre eller sämre? Döm själva




Nu ser han lixom ut som en kille i vita kläder.....

Dom dreadsen var ju lixom hans Image! Jag fattar de inte...

Rammstein

Jag har nog aldrig tänkt på hur bra Rammstein verkligen är för än när jag såg dom nu i fredags.
Det är helt sinnes sjukt!

Jag menar dom har en av dom bästa Live showerna jag har sett i hela mitt liv och tro mig jag har varit på MÅNGA konserter......
Jag menar deras utrustning dom har på senen måste kosta mer än mammas hus! Fattar ni?! heeeeeeeeeeelt sjukt. Dom må vara gamla dom må vara tyska men fy fan vad bra dom är.
Jag har gåshur under hela konserten, och dom hade världens bästa öppningslåt!





Till Lindemann är ful och tysk men han är så jävla coooool!
Det roliga med han med är att han har hand om all pyroteknik till showerna. Detta gör han bara för att under en konsert i berlin så trillade en brinnande balk ner ibland publiken efter de så utbildade han sig så han kunde ha handom de så allt blev rätt :) Ganska cooolt faktiskt :9

Rammstein-Rammlied
http://www.youtube.com/watch?v=dZjYjqMXB0Y
Rammstein-Engel
http://www.youtube.com/watch?v=pQ1wsg6H-fs

Every good thing comes to an end....

Helgen har varit helt fantastisk!
Som sagt var ju jag och emma och tulle i göteborg för att vara på metaltown (inget annat såg mitt misstag i förrainlägget där jag skrev metalcamp, de är en festival i slovenien....)
Jag och emma började med att åka upp i fredags morse klockan 7 så vi var i göteborg klockan 9, då köpte vi en latte på Espresso House. sen skulle vi leta upp hotellet...... vi virrade bort oss ganska ordentligt haha!
Men efter 45 minuters virrande så hittade vi lämmnade av väskorna sen gick vi och möte tulle som kom vid 10.
När vi lämmnat hans väskor drog vi till shock för att hämta ut våra band( som förövrigt är helt gula....fint?)
Lullade runder på stan och sedan drog vi till frihamnen för att kolla på lite band.

De bästa den dagen var fan Rammstein (tänkte dedikera ett helt inlägg till dom senare)


På lördagen så vaknade vi vid 10 gick ner till frukosten och käkade. Sen satt vi och glodde på rummet i typ en timme. Sen ut på stan igen. Ungefär samma visa..... Gick och hittade inget att köpa. Under hela vistelsen i Göteborg (med MINST 5 timmar på nordstan) hittade jag inget! Jag köpte örhängen på shock och en ny tjocktröja inne på festivalområdet! Sen var de inte mer! Men men de var kul ändå!

Var inne på festival området hela kvällen och den avslutades med In Flames! Gosh! Alltid lika bra! :)
Fast Anders Friden har rakat av sina dreads :O usch (kan dedikera ett helt inlägg om de med!)
¨
Sen drog vi till hotellet när dom slutade spela vid tolv, satt där i en och en halv timme. Sen drog vi till bussen som skulle ta oss till helsingborg vid 255. Vi var i helsingborg halv sex på morgonen...... Med en halvtimmes sömn på bussen var man ganska trött! I helsingborg fick vi sitta i en timme och vänta på att tåget till Hässleholm skulle gå! Jag var döhungrig och när jag såg att mcdonalds var öppet så blev jag som ett litet barn! Var hemma och i säng vid 8 sen sov vi till kvart i sex på kvällen hahahah! Duktigt va?


Skriver mer om konsererna sen!

Metaltown!

SHa!
Befinner mig i göteborg för att spendera en helg på Metaltown!
Just nu sitter vi på hotellrummet ska checka ut snart, banden vi ska se på börjar inte för än halv fem så vi har lite tid att spendera. Ska dra en öl nu sen så ska vi dra


BTW Kollade på Rammstein igår sjukt jävla bra!
man blev förvånad hela tiden!



hahahahah

Jag skrattade så jag höll på att dö!

Särbo!

Igår så efter jobbet så kom mormor på besök :) Mycket trevlig skönt att träffa henne:P De var ett tag sedan nu.

När mormor drog så gick jag hem till min älskade särbo! Gosh vi har varit utanvarandra för länge nu känner jag :( kunde inte stanna så länge hos henne för jag skulle hem och sovaa. När man börjar 7 måste jag gå upp klockan 5 då måste man sova tidigt!

Tisdag

hej hopp gummisnopp!
var i malmö igår med bitch :)
Köpte en hel del faktiskt
typ 5 tröjer, ett par leggings
sen en omgång till systemet igen! haha!
Sen stog vi och kollade på piercing smycken sen en timme senare var jag ny piercad..... Hur gick de till?
Asså dom 2 senaste var lixom spontan piercingar.......

Sen köpte jag ett par aaaap snygga brillor :) dom är bara såååååå jag tihi!



Dessa fick följa med hem :)

Här blev de, den ser ju lite mysko ut nu men dels är de ju från pennan som han ritade pricken med. Sen dålite blod. Men denna bilden är tagen direkt utanför Trianglen. Jag gjorde den på India :) Dom är sjukt duktiga och roliga

Lördag kväll

Min kropp är helt slut, jag behöver vila bara sitta hemma och göra ingetting!
Slutar snart ska dra hem (med den fucking jävla kuk tågbussen) sen ska jag bara sova! Inget annat bara sooooova
De känns som de är söndag idag varför? hmm jag vet faktiskt inte...

Så här se veckans planering ut än så länge

I morgon ska jag umgås med Lotta som är i skåneland :)
Måndag; jag och bitch ska till malmö och shopppppppppa!
Tisdag; jobb 7-15
Onsdag; Jobb 7-15
Torsdag är de IKEA
Fredag; 0700 bär de av till göteborg, ska dra en runda på stan kolla läget och så :) sen på eftermiddagen kvällen är de METALTOWN!
Lördag Metaltown igen!
Söndag slappedag! Kommer till hässleholm halv sex på morgonen om jag inte är helt ute och cycklar.....

Arvika

Okej jag är störd jag vet, hahah men jag sitter nu helt seriöst på nätet och fösöker hitta någon som vill umgås med mig på arvika festivalen.
Fan vad kul asså! Jag längtar nästan! :)
Lite så spännande att åka dit med någon man inte känner alls :P

mmmmmm marabou!

Hittade ett inlägg från en tjej som hade gjort en skit snygg klänning! Snacka udda hahaha



bilderna är lånade här ifrån ----->http://moui.blogg.se/

Denna dagen vill mig illa.....

Okej eftersom jag sov 16 timmar natten till fredag var jag ju sjukt utvilad så jag kunde inte somna, låg och vred och vände på mig heeeeela natten vid tre tröttnade jag på att ligga i sängen och gick upp och rev på mina tapeter :) hahah
Somnade tillslut vid halv fem! YEY!
Gick upp började sminka mig borsta tänderna och satte på kaffe(till saken hör att jag gjorde dessa tre samtidigt hahah!)
Sen plattade jag håret och slängde på mig kläder och gick till tåget. Blev lite smått irriterad när jag kom på att jag måste åka buss till och från jobbet idag! gaaaaaaaaaah dom som känner mig vet att jag HATAR att åka buss! Suck asså!
Sen tillråga på allt så slutade mitt busskort att funka...... Jävla skit. Det ända som gjorde mig lite glad var att jag invigde min nya gröna termosmugg :) så satt och surade på bussen och drack mitt kaffe.

Tänk, ja tänk

fan vad tiden går fort, för precis ett år sedan så tog jag studenten.....Ett år....Varfan tog de året vägen?
Nu när jag åkte till jobbet och kollade på alla som åkte runder så fattade jag fortfarande inte att jag har varit där. Att jag med tog studenten...... Fast för ett år sedan.
Hur fan hände detta jag kan fortfarande inte fatta att de var ett årsedan jag stog i ösregn och skrek. Att för ett årsedan var sista dagen i skolan. Att för ett år sedan var slutet på alla år i skolan.
Det är sjukt. Hade jag inte haft bildbevis hade jag fan inte trott på det. Jag hade förnekat de. Fortfarande så praktiserar jag, gör läxor när jag kommer hem och sedan går till skolan. hur många år ska de ta att förstå de?
När är man vuxen? När man har jobb och bor i egen lägenhet och för gå på systemet och betalar räkningar? Är de de? Då är jag vuxen men vägrar erkänna de.....Varför? Jo för jag är fortfarande den flickan som hatar att gå i skolan, men som ändå satt uppe flera nätter(bokstavligen talat) och skrev uppsatser, jag är fortfarande den som mamma fick komma in och skrika på för att komma upp ur sängen. Denna personen är fortfarande jag. fast i mitt huvud. Det är sorligt. Faktiskt. Jag saknar skolan, att JAG av alla människor säger de är ju bara ett bevis på att personen som skriver detta inte är jag. Det är inte samma flicka........
Fast de kanske är dags nu att ställa sig upp och inse hur de ser ut. Hur världen är. Hur jag är.






11 Juni

Jag fyllde ju år igår :)
Jobbade hela förmiddagen. Sen så kom mamma och mötte mig i Kstad vid tre när jag hade slutat. Då gick vi runder lite på stan.
Jag köpte en tunika en tupklänning, en ny kaffe-to-go-mugg (grön såklart) sen så gick vi ju in på systembolaget såklart! haha Där köpte jag en flaska bacardi, smultronvin (som jag kan dricka ur mina fina nya svarta vinglas som jag fick av jobbet :) ) sen blandat med Cider och öl :9 gick på 500 spänn.....
Sen drog jag och mamma till rusta och köpte en fototapet till min lägenhet, ska måla om och tapetsera där nu :) ska bli great!


Har börjat riva nu hahahah så skönt att bli av med dom jävla arabtapeterna! :)

Nej nu ska jag jobba idag och i morgon sen jävlar så är jag ledig söndag och måndag. sen jobb tisdag och onsdag sen ska jag ju till göteborg på fredagen :) Nice!


Miss it!

Bläddrade igenom bilder....Fan vad jag saknar mitt rum hos mamma :(
Asså mer personligt än så blev de nog fan inte asså! De rummet bara skrek ut emelie!
Damn....Men men ska beställa hem saker till min lägenhet nu :) så jag ska riva ner min arabtapet(ÄNTLIGEN) sen ska jag måla och spakla resten :)





Pictures of me

Japp då var man systemet myndig med ja.....
Ska jobba till 15 sen ska jag och mamma käka middag på restaurang :) Ska bli myyyyys
TÄnkte slänga in lite gamla blider med :)



Älskar min bästis <3

London :) I miss it
:)

Denna bilden är typ 3 år gammal, fan vad jag ser annorlunda ut om man jämför med idag asså :S

People always leave?


lalalalala

nu ska jag njuta av mina 71 minuter kvar som 19 åring..... var av 20 minuter ska jag spendera med alem 20 minuter på tåget och sedan 10 minuter att gå hem.....
Tänk snart har jag inget kvar att längta efter.... sorligt faktiskt.
Men men thats that. 45 år kvar till pensionen? Eller vad är de man säger?

I morgon ska jag iaf jobba på förmiddagen sen ska jag och mamma ut och äta på kvällen myyyyys :)

 

Arvika?

Hmmm sitter här på jobbet och funderar på om jag ska dra till Arvikafestivalen.....
jag är så jävla sugen! Siesta har jag varit på i 5 år och wacken 2 de hade varit superskoj att testa något nytt :)
Sen ska In Flames med dit så de hade varit fin fint!
Sen skulle jag ju vilja se familjen......Missade dom iår igen! haha!

De ända är att jag inte har någon att dra dit med..... :(
Överväger faktiskt starkt att dra dit själv, asså sjukt kul att bara dra dit själv och bänka sig i något random camp :)
Får fundera på de, inte helt omöjligt


irriterad

okej jag har upptäckt 300000000000000000000 myggbett men jag har fan inte märkt att dom jävlarna har bitit mig?! DAMP asså


Sitter ju på jobber och firar min sista dag som ung......
Firar med en kopp kaffe... Kan de bli mer patetisk?

Happy birthday!

God morgon, eller ja jag har varit uppe sen klockan 9.
Däckade igår vid åtta sen ställde jag klockan på 7 för jag skulle upp och tvätta men de gick inte så bra för jag gick upp ställde om klockan till 8 men ännu en gång gick jag upp och ställde om klockan gick dock upp vid nio. Sprang ner med tvätten sen tog jag ett ryck och städade, Debehövdes! Och gick upp med TV kartongen till vinden. Ja ringde mamma igår när jag hade kommit hem och upptäckte att skatte pengarna hade kommit och frågade om vi kunde köra till Elgiganten för min nu gamla tv har gettupp livsgnistan. Ljudet försvinner heeeeelatiden slutar med att jag fick stå och slå på den typ hela tiden för att höra något alls.
Så köpte iaf en ny tv och en feeeet golvfläckt för den lilla jag har nu hjälper ju fan inte för 5 öre!

Köpte denna :)

Funkar perfa! Har dock inte orkat lägga kanalerna på rätt kanal än, får väll roa mig med de i morgon kväll kanske? hmm jobbar ju i morgon förmiddag sen fredag eftermiddag och hela lördagen. Jaja får fixa när jag kan
Sen måste jag en sväng till IKEA och köpa en ny tv bänk för den jag har nu är så jävla stor så tv ser lite mesig ut haha!  


Sen idag fyller min framtida man år :) Så Congratz till han!
Ja vi ska gifta oss, 27 års skillnad är ingetting! Fast han vet inte om att jag ska fria än de får bli en överraskning haha!



Hörs ppöss

Parantes

Jag är så äkligt trött på mitt hår nu, ska dra till frissan när mina skatte pengar kommer och säga till dom gör vad fan du vill med mitt hår för just nu bryr jag mig inte.....

Sen gick min plan om systembolaget åt helvete. För jagh skulle ju sitta bänkad utanför när dom öppnar men de går inte nu eftersom jag bytade till mig så jag kunne jobba förmiddagen. Får dra dit efter jobbet och handla :) Ska nog köpa något alkoholfritt. Haha! bara för att lixom :)

8 Juni

Igår gick jag hem till therese efter jobbet, satt där och drack kaffe. Sen hämtade mamma upp mig så åkte vi till maxi och handlade :)
Detta var vår diskution i bilen

Jag; Tänti jag är trött
Mamma; jasså?
Jag; Ja.... Klockan är sju... Är de förtidigt att gå och lägga sig nu?
Mamma; Nej de är de inte, de är aldrig förtidigt att gå och lägga sig
jag; Okej?
Mamma; ja, inget är ju tidigt om man jämför när man ska gå upp eller?



De är jag och min mamma i ett nötskal.

Idag jobbar jag till 15 sen ska jag hem och städa min lägenhet. Kan någon stava stökig?
puss!


Ny vecka

Hej!
Jag lever tror de eller ej :) wehoooooo
Fan i fredags satt jag och lollo bara och tog de lugnt.
I lördags så var jag emma och lollo hemma hos rebecka och festade mycket trevlig! :)
De gillas!
Sen igår så bjöd jag hem min närmsta släkt på middag :) För jag fyller ju år i veckan och ska jobba så tänkte bättre att fira den nu :)
Fick iaf pengar, ett presentkort på Maxi (hahah ja jag önskade faktiskt mig de) sen fick jag även en låda med lite smått och gott. Sånt man behöver helt enkelt. Sen betalade ju mammsen en del av min Wacken biljett. Sen betalade ju pappa min Siesta biljett :) Så jag är nöjd.


Är typ skit trött just nu, ska hemmom teeees och hämta lite filmer sen ska jag hem och bänka mig på soffan och göra ingetting :) Låter najs va?
Med tanke på vädret blir man ju inte så speciellt sugen på att göra något heller...... Jävla pissväder!


Får slänga in en sommrig bild på mig istället :) så jag man blir glad hahah!



Siesta 2008 de var grejer de.

...........

Sitter på jobbet, slutar tre då ska jag umgås med louise som kommer hit :) jag har bestämt att vi ska gå en runda i Kstad och sedan ska vi köpa en kaffe och sätta oss vid helge å och bara glo på utsikten :)

Bella VS Kenza

lite roligt att blondinbella säljer Kenzas kläder på sitt företag bellme ? hmmm



hahahah mitt minne sviker mig

Seriöst jag satt och grubblade över andra siesta år, har ju ändå varit där 5 år.
Jag kommer ihog första året 2005 så var jag där med madde och tvillingarna
2006 var jag där med emma och då var campingen på den lilla fotbollsplanen, de var tider de!
 2007 var de årert jag inte riktigt kom ihog! Men sen med rådfråging av min bästa kompis så kom jag fram till att de var de året dom flyttade till den stora grusplanen
2008 var jag ju där med Martina
Sen nu 2010 var de flyttat ännu en gång :p till någon annan fotbollsplan :)

Asså jag satt och tänkte och tänkte på 2007 men kom fan inte på de asså hahaha fan mitt minne sviker mig i bland :P

Siesta

tänkte slänga upp lite bilder från Siestan här med :)



Jag och Astrid sista kvällen kolla solen lyser! Dessutom ägde ja och astrid alla Kolla tältet bakom tillhörde någor asom vi drog dit sen sprayade vi ner de så de blev astrid :)



Bajs 1och bajs 2 :) varför jag kallade dom de är sen senare historia, kanske något för barn barnen? haha



Jag och linnea, väldigt vackert, när de regnar fick man fint göra de bästa av situationen och hoppa in i tältet :)


Bästis ser vääääääääldigt konsentrerad ut :)

Lättroad eller bara allmänt dålig humor`?

hahahaha seriöst, jag visste att USA hade konsitga lagar men när jag spelade ett spel på min iphone så kom jag fram till att jag måste kolla upp lite fler, jag undrar vad dom tänkte när dom skrev dom jävla lagarna.....

• I Kentucky är det illegalt att gifta sig med samma man mer än tre gånger.

• I Kalifornien får man inte sätta ut en råttfälla om man inte har jaktlicens.

 • I Tennessee är det olagligt att använda lasso för att fånga fisk. I Dyersberg, Tennessee, är det förbjudet för kvinnor att bjuda ut män på date.

• Du får inte kasta kniv mot en man om har är klädd i kritstrecksrandig kostym. Detta gäller i Natoma, Kansas.

• I Newark, New Jersey, får du inte köpa glass efter klockan sex på eftermiddagen om du inte har har en lapp från doktorn som säger att du får.

• En lag i Helena, Montana, påbjuder att om en kvinna ska dansa på ett bord i en bar eller på en saloon måste hon ha nog med kläder på sig som skulle ha en vikt av ungefär ett och ett halvt kilo.

Delstaten Florida har underlig lagar: Om en kvinna är ensamstående eller skild eller om hon är änka så får hon enligt lag inte hoppa fallskärm på söndagseftermiddagarna. Att sjunga när man är iförd baddräkt är naturligtvis också förbjudet, likaså att somna under en hårtork.

 • I Providence på Rhode Island är det förbjudet att sälja tandborste och tandkräm till en och samma kund på en söndag.

Sen är de olagligt att rida kamel på motervägen i nebraska
 Det är även olaglig att fiska från både en kamel och giraff.....



Seriöst?

 

 

 


Tired

Usch är ju inte riktigt van vid att jobba en hel vecka, men men får väll vänja mig :)
Jobbar iaf idag och i morgon, sen är jag ledig i helgen :)
I morgon kommer även louise! :) wwwwwwweeeeeeeehooooooooo! i like!
På fredag ska vi väll inte göra så mycket, sen på lördag ska vi på fest i kstad sen på söndag så ska jag har familje middag eftersom jag fyller år nästa vecka, ska bli myyyyyys!
Som sagt nu är de jobb som gäller love <3

i know

Jag vet att jag har dragit upp uppa skor innan men jag måste göra de igen.
Fan vad jag skulle vilja ha orken till att gå i högklackat. Jag kan gå i klackskor men jag får ont i fötterna av de där av köper jag inte höga skor. Sen när de börjar göra ont så börjar man gå som en invalido.


Här är iaf sjukt coola skor :)









har jag fresten nämt att jag är glad att man inte gick som model för alexander mcqueen? haha!

Mår dåligt

Hittade denna bilden precis, fan vad jag mår dåligt när jag ser den.
Asså seriöst.
Jag finner inga ord!



och här sitter vi i ett land i norr och äter ihjäl oss och överkonsumerar.
Medans i andra länder så dör folk så att djur äter upp dom.......

vet inte

Jag vet inte vad jag ska säga eller tycka vad som är rätt eller fel.
De ända jag vet är att detta verkligen inte ingick i min plan.

Hmm

it's funny how things can change within a blink of the eye


RSS 2.0