Trött & Hiss och diss

Seriöst jag undrar var min baksmälla är? Drack aldeles för mycket igår :S men mår ändå helt ok idag! Fattar inte de asså!

Men lite sleeten är jag ju allt!
När jag har slutat ska jag hem och bänka mig framför tv och glo på Gilmore girls och dricka köffe.....






SIESTA!
Fan vad jag älskar festivaler! Allvarligt sitta och supa och snacka med människor gosh i love it!


Baksmällor
behöver jag förklara mer eller?

Årets siesta låt

Sist jag var där så var de ju familjen - Det snurrar i min skalle iår är de

http://www.youtube.com/watch?v=bIEOZCcaXzE




MGMT - Kids sååååå sjukkkkkt bra låt asså :)

Blir fett pepp av den!


Slutet

Japp nu har Siesta slutat...... Damn i miss it. Älskar festivaler.
Vädret var helt ok, de regnade typ sammanlagt 2 timmar kanske? Sen åskade var de typ 2 åsknallar.....
Visst de var inte strålande solsken men de funkade lixom....Bara de inte regnar heeeeela tiden.
Jag hade iaf sjukt kul!

pöss

Bilder finnes på FB

S!ESTA!!!!

Sitter på jobbet nu, skulle in här och jobba 4 timmar för de är stora grejer på gång. Har iaf hämtat ut min siesta band :) Det är lila-rosa med oranga gula och vita cirklar tror jag? hmm Inte så väldans snyggt! Men men sånnt som händer :) hahaha!

Helt speedad är jag idag när jag jobbat klart ska jag till campingen och ta igen allt supande jag missat! ojojoj jag har inte ätigt ordentligt heller. Eller ja jag köpte en varmkorv på peppan innan jag drog till jobbet.....  kommer inte gå så bra tror jag men ändå!

Anyway är ganska trött sovigt konstigt dom sista dagarna..... Så iaf nu vet ni varför jag inte kommer blogga på hela helgen! Hoppas bara inte vädergudarna pissar på oss!
Vi ses verkligen i dimman!



Idag gör jag iaf en mini diss; Polisen seriöst dom står och tar legg på dom som kommer med flak typ öl och så. Okej har dom inget bättre för sig. Visst de är faktiskt olagligt att köpa sprit om man är under 20 (om man inte dricker ute så klart) Men siesta är inhegnat är de inte bättre att dom låter folk dricka på ställen där de faktiskt finns personer som kollar dom? Personer som finns nära om något skulle hända...... SUCK iaf!


Over and out!

Emelie <3 Coolstuff!

hahaha jag ÄLSKAR coolstuff jag skulle nog vilja ha i princip allt där ifrån! tihi!
Hittade klamydia i gosedjurs variant http://www.coolstuff.se/Giant_Microbes


Jag har ont i mitt öga

Jag har fått en fucking jävla K*k vagel i ögat! gaaaaaaaaaaah
pallar inte gör rövont så fort jag blinkar. Vill inte. Jag har fått sånna innan men då var dom bara på underkanten nu är den där uppe..... FUCK!

Ser ni! Sen ser jag ut som ett jävla kioskmongo med.... SUCK!

Hittade en hemsida

Men snygga linnen :) vill typ ha




fast med tanke på hur lätt jag blir bränd så kanske de är ett lite dumt alternativ

Telefon? Telefon vad då?

hahaha satt och tänkte på vad jag har haft för mobiltelefoner dom senaste åren och vissa är ju nästan lite pinsamma




Detta var typ den första nya mobiltelefonen jag fick. För alla andra var ju typ använda sen innan. Tänk att denna var modern innan?! Seriöst Jag kommer ihog den var ju typ lika stor som en halv tegelsten! hahaha! Men den var den första med typ 3g nät tror jag? Sen skaffade pappa en ny så gick jag denna här under i stället

Sen fick jag denna av pappa :) Han köpte den när han var i Dubai så man kunde inte skriva Å Ä och Ö med den. Asså dom som jag skickade regelbundet till fattade ju vad de stod men sen när jag skulle skicka till en gammal klasskamrat så blev de "Men du kan ju hora av dig!" HAHAH ja de skulle ju vara höra där då :) Den fungerade fotfarande när jag gjorde mig av med den men fick en lite mer modern telefon. Som sagt de var ju inget fel på den bortsätt från att jag inte kunde skriva ÅÄÖ

Sen blev de denna :) jag gillade denna till jag en gång skulle rengöra tangenterna där joysticken sitter och den trillade av så den inte kunde användas. Så jag gick utan den i ja ett halv år. Sen blev de att den trillade sönder mer och mer och jag pallade inte med den längre så jag införskaffade en ny (nedan) de roliga med de var att batteriet på den pajade typ 1 vecka efter jag köpt ny :)

Min älskade LG telefon....... i miss den. Fan detta var nog den telefonen jag tyckte om aldra mest av dom jag har haft. Den var liten, bra kamera bra batteri. Sjukt bra iaf :) Sen på juldagen så försvann den och har inte återhittats än så de blev att köpa ny

Blev en samsung, väldigt konstigt om ni frågar mig eftersom jag HATAR tuch..... Men de var typ de som fanns. De var inget större fel på den. Den funkade och var faktiskt ganska bra. Men sen kom jag på att jag är trött på att kolla på träden utanför tåget på väg till jobbet och behövde då ha något som jag kan roa mig med så då blev den en ....Iphone

Jag trivs som fan med den, de ända negativa är ju att den är ganska stor (lyckligtvis så har jag typ alltid väska med mig haha) och sen äter den ganska mycket batteri beroende på hur mycket man använder den så klart men jag trivs.



På talom telefoner en sak undrar jag, varför har dom censurerat beyonce mother fucker i låten men inte gagas? Asså i telephone videon?

3 på ett år!

Ska börja med nyheten att de blir S!ESTA iår :) weeeeehhhooooooooo!
Sjukt najs ska dit med My och Linnea :)

Och till de andra, jag har ju passat pheobe sen i onsdags? i belive. Gick jätte bra :) Hon är så duktig! enorm skillnad mot innan. Iaf jag och mamma och emma skulle ju ut och gå. Så vi tog Pheobe och mamma tog kenta så skulle vi gå en runda på hässleholms gården. Drar ut och solen är uppe och de är ganska varmt. Tur att de finns en massa ställen för hundarna att dricka på runt om där.
Till saken då dom runderna så är de typ skugga hela vägen. När jag sen kommer hem så är jag jätte varm på axlarna! WTF lixom? Då har jag redan brännt mig!!!!!!! Seriöst asså! Efter en timme i solen? Ska köpa solskyddsfaktor asså! Pallar inte med brännan från siesta 08 -.- hahaha!

Piggy

Jag saknar piggy :( vill bara springa hem till mamma och kramas med min älskade vovve!
Tänkte lägga upp bilder på fam bennäs djur

Älskade piggy :)




Lilla Ugly, eller Ugly, går de äta, KF(kattfan) bennäs som jag och emma har döpt han till haha!



och mammas så kallade hund jag skrattar så jag dör när jag ser denna bilden! HAHAHA

Ja jag lever idag med

I'm alive! weeehooo!

Det är work som gäller!
Slutar åtta ska då hem och göra absolut ingetting!
Bara sitta vid tv och glo!
Har varit mycket på jobbet idag skönt med en praktikant så man har någon att snacka med :)
Roligt att de var katarina med haha lite otippat!


i veckan har jag inte så mycket inplanerat jag blir med hund två dagar denna veckan förmodligen haha ^^
Ska passa Pheobe (eller hur fan hon stavar de) och emma ska hjälpa mig :9 eller ja göra mig sällskap

Hörs

är det inte konstigt?

Är det inte konstigt att alla försöker vara perfekta i en sjuk värld?
Är det inte konstigt att folk ändras?
Är det inte konstigt att saker bara händer utan att vi vet varför?
Är det inte konstigt att folk får andra att må dåligt pga att man själv mår dåligt?
Varför känns de ibland som att världen förändras men inte att en själv förändras?


Världen är ett sjukt ställe så försök inte passa in kör ditt eget race världen är perfekt allt beror på hur man ser på de.

Hiss och Diss



Spritmyndig
att om typ 26 dagar (men vem räknar lixom?) så fyller jag 20, ska bli skönt att kunna gå på Systemet själv :) haha! Lätt att jag ska sitta bänkad där utanför när dom öppnar! haha! (skoja) (okej nej skoja inte)


Min säng
Asså jag vet att de verkar tjatigt men jag ÄLSKAR min säng :) Det är de bästa jag äger och har. Den är så mjuk och med alla mina 500 kuddar och mina två duntäcken är de de mjukaste och gosigaste jag vet :) Krypa ner i sängen och buffa upp alla 500 kuddar och omslingra mig med täckena :) och dricka en kopp te och sätta i gång en blödig rulle.




Vädret
Jag har inget emot regn men seriöst?! NORRLAND?! hör och häpna NORRLAND! har typ haft dubbelt så varm än vad vi har de fattar ni?! helt sinnes!

Människors Hat
När jag och emma satt hemma hos mig herrom dagen. Så blev jag sugen på att kolla på Boys Dont Cry (för er som inte vet vilken de är så googla, sjukt sevärd och tyvärr verklighetstrogen) och jag blev så arg när man tänker på hur mycket hat människor går runder i kroppen med..... Asså jag tycker ju mer synd om dom som hatar än dom som hatas. De var även som på tyra banks show herromdagen så sa hon att folk som hatar någon hatar förmodligen sig själv men vill inte erkänna de.


Jag längtar

jag längtar.....



Blir jag förvånad?

Nej faktiskt inte det finns nog ingen annan som kan spela Jake som han kan och jag blir inte förvånad att han är så snusikgt rik faktiskt.




Tänk 16 bast och tjänar mer i veckan än vad en normal familj gör på ett år. Och han är 16?

Okej jag erkänner aftonbladet är min kompis

Sitter och glor runder lite på AB och förvånas över folk och deras beteende.

Hittade en artikel om att kändisar går troslösa. Asså seriöst jag blir äklad :S Visst att man kan lufta muffen men ute bland folk lixom? Nej måtta får de fan vara!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article7111759.ab

Amen nej asså!



Okej seriöst, nu gnäller folk på stackaren för att hon är tjock. Men serisöt vad har människan ploppat ut typ 4 ungar? Att födabarn förstör ju kvinnokroppen totalt! Och folk bara "så här ser hon ut egenteligen" Ja och? vet ni vad de kallas? Mänskligt! Jag förstår henne har man nu 3-4 ungar så har man lixom inte tid att sköta om sin kropp på samma sätt som innan. Jag säger bara You go girl!


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article7128266.ab

Budget

Sitter och försöker räkna ut en budget. Ser inte så väldans bra ut asså.

Hyran på 2000
Lånet på 200
Telenor på 238
Mobilen på 777 (det är typ 3 månader så därför så hög)
Buss kortet 700
Sen en elräkning på 700 spänn! Asså jag fattar verkligen inte :S visst de är på 2 månader men ändå! Jag menar jag är ju borta mycket då finns de ju inget som drar stöm mer än kylskåpet. Sen när jag jobbar helg har jag ju knappt något igång alls :S jag menar jag har tv igång den timmen jag är uppe på morgonen. Sen på kvällarna är de typ hem och däcka. Jaja ska be morfar kolla lite på den och se vad han säger.Om de verkligen kan stämma.
Resa till och från Metaltown ca 600
Hotellet i göteborg räknar jag väll med 500
Sen måste jag storhandla för de börjar eka i min frys, tror jag har lite fiskpinnar och några pommes som gömmer sig i den, och kylen ska vi inte änns snacka om! så räknar stort. Med ca 1000 kr bättre ätt räkna för mycket och bli glatt överraskad :) haha!

Man kan ju hoppas att skatten kommer nu i början av juni.

Sen fyller jag ju år med så man kan ju hoppas på lite pluringar då :)tihi



Nanana

Lite smått uttråkad...... Har inget att göra! OCh vädret lockar ju direkt inte heller.... De ÖS regnar!

Jaja får väll gå och damma lite eller något



You know its true everything i do i do it for you <3
Jag älskar min bästa kompis




....

Hej hopp!
Denna dagen började inte så jävla bra om jag får säga de själv! Ställde klockan på 6 som vanligt sen gick jag upp och stängde av den och la mig i soffan för att samla energi (jag sov på soffan för jag kunde inte somna sen ville ja inte väcka emma som låg i sängen med mitt vridande och vändande) sen somnade jag och vaknade vid kvart i (jag trodde inte äns att jag sov?!) iaf får panik springer upp ur soffan på med kläder, kletar på mascara och sprejar i torrschampo (tacka FAN FÖR TORR SHAMPO säger jag bara!) och bokstavligen talat springer till tåget! När jag kommer dit så är tåget försenat till 06:25 jag blir inte helt förvånad och går ner och sätter mig på bänken till spåret och glor. När jag kollar upp nästa gång är tåget försenat till halv. Jag suckar ännu mer och menar på att jag hade ju fan hunnit GÅ hit och jag hade vetat att de var försenat. Men inte nog med de så nästa gång jag kollar är de försenat till 7! Blir lite smått jävla K*k irriterad! och drar slutsatsen att jag hade kunnat antingen sova en timme längre ELLER så hade jag hunnit duscha...... Jävla skånetrafiken


Iaf emma fyller 20  idag grattis bitch :)


God morgon!

Japp har varit vaken sen klockan halv sju! haha duktigt va?

Nej men de var ju så att jag gick och la mig vid sex igår kväll! För att jag var trött.

GHar gått upp vid 5 nu 2 dagar i rad och de tog ut sin rätt! I tisdags så jobbade jag till 11 sen så drog jag och emma hem till teees och lekte med henne och Kajsa i lekparker hela dagen typ. Sen var de hem vid 22 så hemma i säng vid elva. Sen igår så jobbade jag till 11 då med sen var de hem till teees drack lite kaffe sen tog jag en RIKTIG powernap på hennes soffa. Sen körde hon mig hem så satt jag hemma och glodde på¨tv sen gick jag och la mig. Nu ska jag iväg till körskolan och lyssna på risk ettan...... Kommer ju bli smått givande vad jag ska göra i eftermiddag är ännu okänt. I morgon ska jag iaf tvätta! weeeehooo för de är så jävla kul att tvätta! Sen är jag ledig i helgen ska förmodligen ut och festa med emma efter som hon fyller 20 nästa vecka :)

Måste springa nu pöss!

Helvete

Fan vad jag mår dåligt idag......Kroppen vill inte som jag vill den orkar inte.
Och mitt huvud, mitt huvud ska vi inte äns snacka om

Jobb

Måste bara få skriva av mig lite här asså.
Som dom flesta av mina kompisar vet så har jag levt med en mamma som har mått skit dåligt under typ hela min uppväxt. Och jag måste säga att de har gjort mig till en bättre människa.
Jag har fått göra saker hemma så som städa diska och laga mat redan innan vissa i samma ålder som mig visste var en spis var för något. Och jag har verkligen sletigt för det jag har viljat ha. Jag har inte åkt på ett jävla banan skal utan jag har kämpat!
Jag menar jag kan skriva så mycket på mitt CV om saker som jag har gjort. Visst vissa är ju inte så jävla glamorösa men de är ju ändå något. Jag menar jag har jobbat som städare, Innebandydommare, reservdelspackare, som "kock" på DH, Jag har jobbat på ICA och några andra småsaker. Vad som nu stör mig något fruktansvärt är att dagens ungdommar sitter hemma och glor ungefär hela sitt liv sen när dom tar studenten så är de lixom Oj nu måste jag ju göra något. Jag kan hålla med om att de är bekvämt att gå iskolan vill man inte gå till skolan så skiter man i de, samma möjligheter har man inte direkt på ett jobb.

Jag har ett jobb nu och de är jag väldigt tacksam för. Visst till en viss del så har de varit tur. Men sen samtidigt jag har ju verkligen försökt att engagera mig i de.'

Nu sitter jag med ett jobb, egen lägenhet och snart ett körkort. Men jag har ju inte fått något gratis.
Jag började jobba väldigt tidigt vilket ledde till att jag har fått erfarenhet. Visst de är ju inte så mycket erfarenhet MEN ändå de räknas ju när man söker jobb. Visst de var inte så roligt att sitta halva sommarlovet och packa reservdelar, eller att varenda gång efter skolan gå och jobba två timmar medans alla andra hade roligt. Men man får ju tänka lite längre. Föräldrar tänker säkert på att "men dom ska ju vara vuxna hela livet så dom behöver ju inte jobba nu" Men de är ju fel! För har man en känsla på hur arbetslivet fungerar så är hoppet från studenten till ett jobb inte så långt.

Jag har absolut inte fått något gratis. Jag har kämpat för att kunna köpa nya kläder eller en ny mobiltelefon. För min mamma har inte kunnat hjälpa mig med de finnansiellt. Men de har inte gjort mig något ont utan snarare de har stärkt mig. Jag uppskattar de lilla mycket mer än vad jag tror andra gör.
De ända jag har iprincip fått gratis är mitt körkort. MEn min morfar hade aldrig gett mig de om jag hade varit en skithög och en latmask Utan han tycker att jag har förtjänat de. Jag blev så glad när jag snackade med honom herromdagen och han sa till mig att han var stålt över mig hur långt jag hade kommit i mitt liv, att jag tog vara på saker. Att han betalar mitt körkort är jag evigttacksam för.

Jag älskar min familj för dom är dom som alltid har ställt upp, visst mamma har inte alltid mått så bra men jag har ju haft min bror och min mormor och morfar som alltid har varit där. Som aldrig sa eller skulle säga nej om jag skulle komma till dom och säga de har skitigt sig helt och jag behöver din hjälp.


Därför blir jag nu så arg på folk som bara håller på med att "du har de så jävla bra du har ett jobb och du har en egen lägenhet" Ja de har jag men jag har med förtjänat de jag har jobbat för de och inte suttigt och pillat navelludd. Och de som stör mig mest de är ju attjag finnansierar ju ungdommars Navel ludds pillande med mina skatte pengar.


Jobb finns bara du letar på rätt ställe. Visst McDonalds är kanske inte så jävla mycket att komma med, men allt blir ju vad man gör de till eller hur? Sen ska du ju förmodligen inte vara där i all evighet men de är ju en start för att komma in i arbetslivet.


De var väll allt jag hade att säga idag

RSS 2.0