Gaaaaaaaah!

Jag ingen bra uppdatering jag vet men jag har varit ute hos emma = inget bra internet!


Men iaf jag lever! Vi har åkt pulka idag! Sen krängde vi knäcken jag fick jag älskade Poppis! <3

Nu sitter jag och kollar på PSL, ett program med per sinning larsen (stavning) Han gör olika dokumentärer ifrån festivaler. Jävla moget av dom att visa dom mitt i vintern då?!
Gahhh jag vill ha festival säsong NU!!!

damn ett halv år kvar innan det drar igång igen! Förra året blev det 4 festivaler ( var av 3 typ impuls haha)

året som kommer blir det inte lika många (tyvärr) det är mycket jobb som står på shemat nu!
så är det.....

Här är delen ifrån PSL när dom var på siesta!


Enyoy!
http://svtplay.se/t/104664/psl

Bostadsrätt!

Japp som ni vet äger jag ju min lägenhet!
Satt och kollade internetbanken. Kolla in de här va!





Japp år 2025 är jag skuldfri! För en lägenhet jag köpte när jag var 19! asså när jag är 35 är jag skuldfri! Dock ska jag ju inte bo kvar här så länge! då betalar jag ca 700 kr i månaden på lånet!

Skoooooor!

Sitter och kollar på skor av någon anledning. Medtanke på att jag har handlat typ 8 par skor dom senaste 2 månaderna......



Men iaf hittade dessa übersöta skor!










JAg gillar nog stövlarna bäst! haha Ass ssöta ju!

alla bilder är ifrån www.brandos.se

Hej hopp gummisnopp!

Jag lever idag med! haha

Som sagt var hemma halv elva i går kväll. niklas var 1,5 timme sen, sen fick jag åka buss hem..... Gaaaah! Jag hatar snön asså!

Sen i morse så fick jag komma klockan 8 men mitt tåg var sent så jag kom vid halv nio. Jaja bättre sent än aldrig haha så jag kom ju lika sent som han! :P


Jobb nu sen ska jag hem till min bästis! Vi hörs!

List jävel

hahah har skrivigt på den listan nu hur länge som helst!
Men nu har jag fläkt ut mitt liv här på bloggen!
Hoppas någon uppstkattar det!
Det är så här mitt liv ser ut.
Hoppas folk respekterar detta.

Slutar senare än vanligt för niklas tåg är sen pga snön.... hoppas han kommer snart!

30 – Min bästa grimas.

tyvärr har jag ingen rolig grimasbild här! Kanske kan fixa fram en längre fram!

29 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Vuxen!
Just nu är jag bara ett barn.

28 – Det här saknar jag

Sorligt nog svarar jag skolan.....
Jag saknar friheten
Man kunde komma och gå som man ville.... eller ja typ!
Man fick umgås med sina kompisar varenda dag! Både i gymnasiet och i grundskolan
Man fick gratis mat (haha)
Jag om någon hatade skolan, men nu när man är vuxen så inser man hur bra man hade det. Hur roligt det faktiskt var. Hur mycket man lärde sig, och att lärarna tjatade inte för att det var kul utan för att dom ville att man skulle lära sig!
Man hade sommarlov där man fick göra precis vad man ville. Man hade en säker framtid. Man visste precis hur morgon dagen skulle se ut.-
Det kan jag sakna ganska mycket.
Men tyvärr ser inte vuxenlivet ut så, utan man måste jobba och slita för att få pengar.
Räcker inte med att sitta i en skolbänk och räcka upp handen.
Ska jag vara ärlig så tror jag aldrig att jag kommer sitta i en skolbänk igen.
Lite sorligt faktiskt

27 – Min favoritplats

Jag ska vara så alldaglig att svara min lägenhet, det är ju MIN plats. Där jag får göra vad jag vill. Ingen bestämmer över mig. Det är bara mitt. Jag väljer om någon får vara där eller om jag vill vara själv.
Där kan jag sitta i fred ochtänka på olika saker. Men samtidigt kan jag springa runt och tramsa mig i underkläder. Sjunga i hårborsten till den mobbade låten.

Det är den ända platsen jag kan vara mig själv! Där jag inte behöver vara någon annan än mig,
Jag har ingen stress, jag får städa när jag vill jag får tvätta när jag vill.

Det är lixom bara jag!


Vill lägga upp bilder men jag har ju inga! hahah alla dom jag har på FB är ju gamla så dom vill jag inte lägga upp!

26 – Mina rädslor

Jag är OTROLIGT rädd för ormar! Helt obeskrivligt! Jag kan inte änns se en orm på bild utan världens panik. Ser jag en orm i en tidning så kan jag inte fortsätta läsa den.
Nej usch jag får rysningar



Jag är rädd för att dö, fast inte på det sättet. Jag säger som tassi jag är inte rädd för döden jag är rädd för att jag ska missa saker här i livet. Jag är rädd för att inte kunna se mina barn växa upp, jag är rädd för att inte ha upplevt något innan jag dör. Jag menar livet är som en dödlig sjukdom utan botemedel.
Så är det. Döden är det ända som vi alla människor har gemensamt. Alla dör vi förr eller senare!

25 – Det här är jag bra på

Jag är bra på mitt jobb
Jag är bra på att hitta fel på mig själv
Jag är en bra kompis (enligt mitt perspektiv!)

Det är nog allt.....

24 – Det här får mig att gråta

Att det ibland känns som om jag är helt felplacerad. Som om jag inte passar in i denna värld. Att jag ibland sitter hemma och undrar vad jag har gjort fel för att jag ska känna så här om mig själv!
Att jag aldrig känner mig bra nog gör mig ledsen. För jag vill känna att jag passar in, jag vill känna att jag är bra nog1 Jag vill må bra!

23 – Hur muntrar jag upp mina vänner?

Jag vet faktiskt inte hur jag brukar göra! Det som är bäst är att visa att man är där om dom vill snacka. Att visa att det är okej! Att vara ledsen. Sen försöker jag väll snacka om saker som gör att dom inte tänker så mycket på annat. Bara en kram kan räcka långt! Bara visa att man är där är nog bäst. Dra några tråkiga vitsar som denna till exempel!


En mamma fisk var ute och simmade med sin bäbis fisk.
Helt plötsligt så får dom syn på ett fiskedrag, då frågar bäbis fisken sin mamma
" Vad är det?"
Då svarade mamman " Det är slampan din pappa stack med" hahahahahahahah!

22 – Det här upprör mig

Det finns mycket som upprör mig men det värsta är nog barnmisshandel.

Det är så fruktansvärt fegt att slå något eller någon som inte kan försvara sig! Och som förmodligen inte har gjort något heller!
Jag har läst många böcker om barn som far illa. Och ibland när jag läser dom blir jag så arg att jag börjar gråta.
Jag har inga barn, men jag känner många som har barn och jag umgås med dom. När man kollar på dom så tänker jag ofta att ur fan kan man göra dom illa?! Hur i helvete kan man slå ett barn? Hur i helvete kan man våldta ett barn?! Hur kan man änns göra det utan att ha minsta skulldkännsla? Eller någon ånger alls?!

Jag kan lägga upp 100tals videor där dom misshandlar barn men jag vill inte! Jag vill inte se det.
Hade jag mött någon av dom hade jag slått ihjäl dom!
 
Jag kan inte skriva mer om detta för jag blir så jävla arg


21 – Mina dåliga sidor

Jag har väll dåliga sidor percis som alla andra, mina 2 främsta är att jag är jävligt envis och jag är Jävligt morgontrött.


Jag är som min mamma när det gäller att vara envis, båda är envisa till tusen och ingen ger sig! Inte för något. Vilket då resulterar till att vi blir ovänner jävligt ofta haha! Det var ju hennes "fel" att jag flyttade. Vi bråkade konstant! Hela tiden asså! Sen stog vi där och tjabbade till den andra gick, vilket alltid var hon haha! För jag var ju LIIIIITE envisare än henne!


När det gäller mornar är det inget för mig asså.... Jag är en sån som ligger kvar i sängen LIIITe för länge! Innan var jag ju en sån som låg kvar till 20 minuter innan tåget gick nu går jag faktiskt upp lite tidigare!
Jag är jävligt irriterad på morgonen med. Därför är det så skönt att pendla. För man hinner vakna och avreagera sig på folk på tåget haha! Nej men seriöst jag skulle kunna slå ihjäl någon på morgonen.... Fråga min mamma

20 – Mina förebilder

Jag har faktiskt 2 idoler!

Den första är Anders Friden,
han är sångaren i Sveriges förmodligaste största metalband. Det var dom som satte grunderna för "göteborgs soundet" Dom är en av sveriges största musik exporter.
När vi var på metaltown i somras så sa han att när han gick till arbetsförmedlingen och sa att han ville jobba med musik, kanske starta ett eget band, eller skivbolag. Killen på arbetsförmedlingen sa då "Musik är inget man jobbar med". Nej vi ser det nu! Dom i inflame vågade stå på sig och starta ett band. Ett band som är jävligt bra, ett band som har erövrat. Ett band som är bäst.
Dom är ett levande bevis för att om du har en dröm finns det ingen som kan stoppa dig!
Finns gud heter han Anders Friden!


Den andra är min älskade mamma,
Mamma är den starkaste personen jag vet, hon har kämpat så mycket i sitt liv och nu verkar det gå ungefär som hon vill. Hon har varit mitt stöd samtidigt som hon var personen som har fått mig att må dåligt. Hon är den som känner mig aldra bäst och personen som kämpar med mig! Hon har kämpat och kämpat. Hon har nått botten och lyckats vända. Vad hon än har gjort har hon gjort för mig och Tulle.
Oavsätt vad jag gör så älskar hon mig för den jag är! På samma sätt som jag älskar henne för den hon är.
Utan henne hade jag inte varit den personen som jag är idag,  utan det som vi har gått igenom hade jag varit en helt annan person. Hon är min största idol! Och jag älskar henne!
Jag är så glad att just hon är min mamma och ingen annan!




En bild på henne ifrån hennes lotta tid. Denna bilden är as gammal! hahah kolla daton? och kolla växlarna? OMG tur att utvecklingen har gått fram asså!


19 – Detta ångrar jag

Det finns mycket jag ångrar, men inget jag skulle vilja skruva tillbaka tiden för att ändra på.
Det finns väll tre saker som jag ångrar mer än andra,

dels så försökte min mamma ta livet av sig, jag hade varit i hos sofia och skulle hem och hämta min innebandyklubba innan träningen. När jag kommer in så ligger mamma i fosterställning framför TV och har svalt en massa tabletter. Jag går fram till henne och frågar vad som har hänt hon svarar och säger att hon har ringt marianne och att hon ska komma dit och hämta henne och köra till sjukhuset. Vad gör jag? Jo jag tar min klubba och går..... Det som slår mig idag är VARFÖR gick jag?! Varför stannade jag inte kvar? Tänk om hon sa så bara för att få dö i fred? Fatta skuldkännslorna jag hade burit runt på. Det är väll något jag inte är så stålt över. Att jag bara gick, det gick jag "bra" eller vad man ska säga.....

Den andra är att jag skämms för att jag var en dålig människa innan, från att mobbas till att mobba. Jag skämms för det. Jag tycker inte att det är så jävla roligt. Vad ska jag göra? Jag valde bort dom "mobbade" för att inte själv vara mobbad. Gör det mig till en dålig människa? Man säger att den ända ryggen man ska passa är sin egen. Men varför har jag då skuldkännslor ännu?

Sen ångrar jag att jag inte sa till joel hur mycket han verkligen betydde för mig. Orden "Jag älskar dig" är inte alls samma sak som "tack för att du hjälpte mig"



Det är väll dom sakerna jag "ångrar" mest. Fast jag ångrar inte dom egentligen. Det är bara det att ibland så vill man ändra dom.

Men varför gå runt och ångra saker du ändå inte kan ändra på?

18 – Ett pinsamt ögonblick

Jag kan faktiskt inte komma på något! Det står fan helt still asså!
Det finns ju många saker som varit små pinsamma.
Men inte så riktigt stor! haha jaja

17 – Mitt favoritminne

Den låten som fick mig att sälja min själ till Metalgudarna Var Dead End  med In Flames och Lisa miskovsky
När jag såg  In Flames för första gången i malmö Baltiskahallen 2006 var på deras Come Clarity turne. Jag hoppades så inerligt att hon skulle dyka upp så dom kunde sjunga den. Gjorde hon det? Nej, och besvikelsen var total.
När jag sedan ser dom på Wacken 2009 står jag och emma typ någonstans mitt i smeten och hoppar som tokar och sjunger med. Medans andreas och Alex mesar som dom var stog längre bak och lyssnade. En bit in på konserten så börjar vi prata om Dead End och både jag och emma bara " haha lätt att dom inte kommer ta hit henne för att spela en sång" Typ låten efter det så säger Anders (sångaren i InFlames) att dom ska spela en låt som dom har spelat en gång innan och att detta förmodligen blir den sista. Jag och emma kollar på varandra och jo då. Någon minut senare står Lisa på sen. Jag blev så glad att jag skrek som en fjortis hoppade som en idiot och grät som ett Emobarn. Den glädjen där var total. För vissa den kanske låter jävligt löjligt men fan den stunden var en av sann glädje som jag ALDRIG kännt förut! Helt sjukt.
Det kommer jag aldrig glömma!
Det är ett av dom bästa minnena i mitt liv!




Oh happy day!

16 – Min första kyss

Detta är med en sån sak som jag kommer ihåg som om det var igår!
Det var på dagis, jag var dööööö kär i en kille som hette Christoffer.
Han var lixom min drömman! ( haha jag var typ 5)
Vi var inne i det lilla lekrummet på dagis.
Och jag skulle förklara min kärlek för honom!
Så jag pussade han på munnen.
Nästa dag så pussade han någon annan.
Jag var helt förstörd och förstog att vår relation inte kommer funka.....




15 – Mina drömmar

Jag drömmer om att kunna resa jorden runt. Jag drömmer om att skaffa familj och barn.
Det vanliga typ. Jag har ingen aning om vad jag vill jobba med. Vill jag jobba inom service?
Min dröm är att bli sångerska, fast det är en liten detalj... Jag kan absolut inte sjunga. Fast med dagens teknik verkar ju alla kunna "sjunga" haha!
Eller skådis hade med varit roligt tror jag.
Men om inte annat så vill jag nog bara bli framgångsrik. Jag vill att mina barn ska kunna vara stålt över mig när dom växer upp. Jag vill vara bra nog.

Dom drömmarna är inte stora om jag jämför med den största
Den största och absolut viktigaste drömmen jag har just nu är att kunna kolla mig själv i speglen och kunna säga " Du är bra nog, du passar in här"


Jag vill vara nöjd med den kroppen jag är i, jag vill vara nöjd med mig själv som person. Jag vill vara stålt över hur långt jag har kommit i livet trots att jag bara är 20 år gammal.
Varför känns dom andra drömmarna helt plötsligt värdelösa om man tänker på den sista?

14 – Självporträtt

Jag vet inte riktigt hur man ska tolka denna?


Detta är ett bra självporträtt iaf haha! Always a smile! :)

13 – Vardagslyx

Ja hmm vad ska jag skriva här?

Jag vet inte, men jag brukar unna mig själv en kopp kaffe i lugn och ro. Oavsätt hur stressad jag är så bara ta en kaffe sätta mig på en stol vid fönstret, glo på folk och börbi passerande bilar och bara sitta.
Det är skönt att bara va. Att släppa alla tankar om allt och bara sitta Det är faktiskt lite lyx för sig.
Sen brukar jag unna mig själv att äta ute ibland! :)

12 – I min handväska

I min handväska har jag ALLT!
Typ... haha min handväska är mitt liv och utan den känner jag mig helt naken!
Jag har alltid, försvarets hudsalva, plånboken, bodylotion, parfym, smink, hörlurar, laddare till telefonen, pluggar, tuggummi, halstabletter nycklar. Japp allt.....
Lite sorligt ibland när man öppnar väskan och ska leta efter något det tar en halv dag att leta fram det man ska ha... Men men....
Det kanske ska tilläggas att jag bytar väska ganska ofta. Haha lite jobbigt när man ska flytta över all skit!

11 – Mina syskon

Mina syskon ska vara Min bror!
Jag har en bror
Han heter Pontus Christopher Patrik Bennäs. Jag kallar han Tulle, varför? jag vet faktiskt inte. Jag visste det innan men nu har jag glömt det. Lite tråkigt faktiskt, dock vet jag att innan HATADE han att jag kallade han Tulle. Men som dom älskade syskonen man är så fortsätter man ju med något som man vet att den andra hatar! Nu är han lixom van vid det. Var han bor är okänt. Eller ja jag vet var han är iaf haha! Han är skriven hemma hos mamma. Men bor i Jönköping....typ. Han skulle sommar jobba där som jag skrev innan över sommaren sen har han fått förlängt en månad i taget så han är fortfarande kvar hos pappa.
Han är född den 30 juli 1988, så han är 2 år äldre än mig.
Smart som han är hittade han en flickvän som är född på exakt samma dag som han dock 3 år senare så han glömmer förmodligen inte bort hennes födelsedag! Haha Och gör han det är han kass!
Förövrigt heter hans flickvän Katarina Balk. Men alla kallar henne katta. Och för er som inte kan termer så är hon min svägerska! Japp! Just nu jobbar hon på Donkan i Jönköping.
Men åter till min bror, han är den ända brodern jag har (vad jag vet) och han är den ända som riktigt förstår hur jag/vi har haft det. Vi har bråkat som stryk, vi har slagits och skrikigt på varandra till tusen. Men behöver jag prata så ringer jag han och han svarar oftast haha
Han är ju trots allt min bror oavstätt vad som händer och jag älskar faktiskt han!
Det känns bra att vi har fått en bra relation, jag vill aldrig bli en sån som aldrig snacka med mina syskorn(läs bror) Oavsätt hur mycket vi har bråkat så kommer vi överräns nu och det är kanske det som räknas.
Vi var ju tilloch med på Metaltown i hop!





10 – Mitt favoritplagg

Just nu bor jag i leggings! Seriöst jag tror inte jag har haft ett par riktiga byxor på mig på evigheter (om man inte räknar med mina svarta jobbyxor)
Det är skönt dessutom är det snyggt!
Du kan ju matcha riktigt bra med leggings! :)
Japp leggings is the thing!
Om jag ska räkna hur många par jag har så landar det på siffran många haha! Seriöst!





9 – Min tro

Jag tror inte på någon eller något.
Jag är inte kristen eller muslim eller något annat som tror på en gud.
För mig är det faktiskt helt obegripligt hur folk kan tro på någon/något som är grundat på en bok som skrevs för x antal år sedan. Av x antal personer och som har skrivigt till många olika språk
Jag tänker inte diskutera religon mer än detta för det är så jävla onödigt och det är ändå ingen som håller med mig haha!


Om jag måste tro på något så tror jag på ödet. Jag tror att saker händer av en anledning och att allt du gör kommer bita dig i arslet någon gång.
Jag tror på det för att jag har sett det själv!

8 – Ett ögonblick som förändrade allt

Den dagen jag upptäckte att jag inte älskade Joel längre.
Jag kommer ihåg det som om det var igår.
som jag skrev innan så mådde jag RIKTIGT dåligt innan. Och jag skojar inte!
Men den dagen jag förstog att det är inte hans "kärlek" jag saknar utan att det "bara" är att ha någon fick mig att inse att nu står jag själv. Han räddade mig. Och nu var jag helt själv.
Det var då jag var tvungen att ställa mig upp och inse att livet går vidare, och att han hjälpte mig att bli starkare än någonsin. Att livet var värt att leva.
Det jag kan ångra idag är att jag berättade nog aldrig för han hur mycket han faktiskt hjälpte mig. Men när man mår riktigt dåligt så visar man inte det. Man vill inte visa det. Därför gör de det så svårt för folk att faktiskt förstå att dom har hjälpt en.
Den dagen fick mig att inse att jag mådde bättre, att jag valde livet. Att jag ville leva och att jag SKULLE leva.

Så med något gott kommer något ont!



Så jag ska väll tacka för att du krossade mitt hjärta!

7 – Min bästa vän

Min bästa vän heter Emma Asta Olivia Ralsgård. Hon är född den 10 maj 1990, så hon är ganska precis en månad äldre än mig!
Jag träffade henne första gången på tyskan i typ 6 eller 7an jag kommer inte riktigt ihåg.
I början vara vi bara "ytliga" kompisar men tillslut i 9 upptäckte vi att vi var som gjorda för varandra (haha låter som någon kärleksförklaring)
Sedan dess har vi varit oskiljaktiga!
Vi har gått igenom så mycket i hop! Vi vet typ allt om varandra!
Tyvärr träffas vi allt för sällan :( det beror på att jag jobbar mycket. Ja mest det faktiskt!
Hon är den ända jag verkligen kan vara mig själv med!
Jag älskar henne av hela mitt hjärta och hoppas att det alltid kommer vara vi! (ännu en gång någon sorts kärleksförklaring)






<3

6 – Om det här vore min sista dag

Så skulle jag dragit till en klenik och fixa så jag hade fått en snopp! Jag har alltid viljat testa att vara kille! Det är sant! Ja jag vet att man måste ta en massa hormoner och skit! MEn om det ÄR sista dagen så tror jag dom skulle skita i det.
Jag skulle runka testa ragga och så klart ligga med en massa brudar haha!

Ingen skulle ju kunna säga att det inte var wild and crazy haha!


Efter jag är färdig med det så skulle jag åka till USA (eller var han nu befinner sig) och anfalla Johnny Depp! Oh yeah! Skulle nog fria till han med. Hoppas jag får ett ja? Han kanske kan gifta sig med mig av sympati? I sure hope so!
Fast i USA är det väll förbjudet med gay-bröllop? Kanske ska anfalla han före jag opererar mig?


Bild i från google!


Detta är ju inte så realistiskt (dock faktiskt något jag vill göra) ska jag vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte.....

5 – Vad är kärlek?

Kärlek för mig är att ha en bästa kompis som man knullar med (väldigt fint uttryck va?)
Nej men seriöst jag vet inte riktigt hur man ska beskriva det?

Det finns ju olika kärlek med, en till sin familj, en till sina kompisar och en till sin pojk/flickvän.

Nej det går inte förklara asså!

Eller så citerar jag filmen Festival, Kärlek är massa kemiska grejer som gör att man blir kåt och konstig!
Japp so true!


Bild lånad ifrån google

4 – Vad bjuder jag på för mat?

Jag bjuder på allt möjligt, utom dock fisk. Mina kompisar tycker väldigt mycket om mig Varma smörgåstårta. Så den gör jag ganska ofta. Vad folk inte vet är att jag faktiskt tycker om att laga mat. Jag tycker om att experimentera med olika saker. Jag gör ju inte direkt några fancy fancy saker men billiga enkla (mest för att jag alltid lagar mat när jag är hungrig haha) och roliga.
Folk brukar uppskatta det jag gör och det är ju faktiskt kul! :)



3 – Mina föräldrar

Min mamma heter Malin och fyller 40 den 18 januari! (grattis i förväg täääänti!) Jag ÄLSKAR min mamma över allt! Hon bor i ett hus i Hässlehåla tillsammans med min älsklings vovve Piggy! Hon jobbar inom hemtjänsten och kör runt till gamlingar på nätterna som behöver hjälp, typ med lite allt möjligt. Oftast är det då gamlingar som bor själva!

Min pappa heter Patrik! Han fyller 45 den 7 september. Han bor i jönköping, just nu tillsammans med min bror och min svägerska. Tulle och katta skulle bara bo där över sommaren för dom skulle jobba. Nu fick ju tulle förlängt så det blev aldrig att dom flyttade ut haha! Pappa jobbar på Electrolux. Där jag även har sommar jobbat 2 sommrar.



Skall kanske tillägga att mina föräldrar har aldrig varit gifta, dom flyttade ifrån varandra när jag var ett halv år gammal. Dom träffades genom mammas dåvarande bästa kompis, det vill säga pappas syster Patricia. Det ska även tilläggas att min "älskade" mamma ville döpa mig till Mercedes, lyckligtvis så fick pappa sätta stopp för det förslaget! Vad som också skall tilläggas är att min pappa hade en vit svart randig tröja på min brors dop.....Han såg ut att ha rymt ifrån finkan haha!





2 – Min första kärlek

Min första RIKTIGA kärlek hette Joel, Jag träffade han första gången när min förra klasskamrat knackade på hans dörr och frågade om han ville följa med till björket. (haha!) Sen hittade jag han på Lunarstorm (LOL) sen började vi chatta på MSN (fan asså jag var en riktig MSN nörd innan! Funkade inte internetet så dog jag). Sen ville han ha lite råd om en kompis till han som mådde dåligt.  Vi bestämde oss för att gå en runda och bara snackade dagen efter så blev vi i hop. Vi var tillsammans i nästan 2 år. Ska jag vara ärlig så mådde jag som sämst när jag träffade han ( då snackar vi riktigt dåligt!) Hade vi inte blivigt i hop (eller iaf kompisar) hade jag nog inte levt just nu. Jag tror på ödet! Jag hade riktigt roligt i hop med han! Men allt har ett slut eller hur? Jag älskar honom fortfarande och det kommer jag alltid göra, fast på ett helt annat sätt än innan. Han var min bästa kompis han var mitt stöd och som sagt vi hade jävligt roligt i hop. Sen glömmer man ju aldrig sin första kärlek!




Bild i från min Bilddagbok!
Denna är tagen typ 2007

1 – Presentera mig själv

Jag heter Emelie Carolina Elizabeth Bennäs, just nu är jag 20 och fyller 21 den 10 juni.
Jag föddes på kristianstads BB den 10 juni 1990.
Jag gick på dagis och grundskolan i byn som gud glömde nämligen Bjärnum.
Efter grundskolan sökte jag till Milnergymnasiets frisörutbildning, dock kom jag inte in ( vilket jag faktiskt är ganska glad för nu) men jag kom in på mitt andra handsval som var Hotell och Turism.
Under sista året på gymnasiet så fick jag jobb på min praktikplats där jag nu fortfarande jobbar.
Böjade på 36 procent då jobbade jag bara helger typ, gick upp till 60 nu är jag på 80 och nu till våren så blir det heltid då min kära arbetskollega ska bli mamma ledig ( ahhh grattis)
Jag bor själv på i min älskade bostadsrätt på Gethornskroken i hässleholm. Jag har där 33 kvadrat meter att röra mig på, jag trivs utmärkt! Skall dock flytta till Kstad av olika anledningar! Kommer gå bra!
Jag är singel, dock ej sökande, då jag inte har någon tid haha!

Fick slänga upp den bästa bilden på mig!

Kommer inlägg

Hej!
Jag hittade en lista jag ville skriva, man skulle lägga ut ett inlägg om dagen. Men jag orkar inte vänta så jag kommer slänga upp saker när jag har skrivigt dom!
Gör ett inlägg för varje sak då jag skriver ganska mycket på varje sak!

Detta kommer komma upp så be ready!


Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat? 
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick som förändrade allt
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Mitt favoritplagg
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Vardagslyx
Dag 14 – Självporträtt
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Hur  muntrar jag upp mina vänner?
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på 
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – Min bästa grimas.


Första Advent är det ju idag.....

Bra att jag har koll lixom!
Haha En gäst bara trevlig advent! Jag bara ehhh tack?
Hm duktigt lixom!

Sitter och kollar på Coolstuff efter julklappar till folk hahah! Asså där är sånna onödiga men roliga saker
Min favvo so fare är detta paraplyet till vovven hahaha!


Hur bor du? Jo typ ett rum och kök

haha!
Jag hittade världens största etta.... eller typ!
Den är klassad som ett rum och kök (?!)

Här hittar ni beskrivningen!
http://www.esny.se/objekt/8-odengatan-78-stockholm












Bilderna är tagna i från samma länkning!


Asså om jag hade bott där och någon hade frågat "hur bor du?" Jo vars jag bor i ett rum och kök! Dom hade nog blivigt LIIITE förvånade när dom hade klivigt in....


Ångest

Ja jag har faktiskt lite ångest......
Har smällt 8000 kronor på 2 dagar. Det är mycket pengar!
Men å andra sidan så var det saker jag har behövt! Eller ja typ1
Det blev typ 4000 kr i räkningar.
Jag och therese var på Förmedlingscentralen och handlade där var det 500 spänn som gick.
Men det var med saker jag behövde, så som shampo rengöringssaker och annat nödvändigt
sen handlade vi på MAXI för 1200 spänn(?!) men det vara i princip BARA mat! Köpte en ljusstjärna att ha i fönstret( den har jag ju med ap mycket ångest över i och med att jag HATAR julpynt! Men den är inte så "julig")
Sen köpte jag skor ( har inga vinterskor!) för 600 för två stycken dock!
Sen köpte jag biljetter till Jönköping! YEY åker dit på torsdag och kommer hem igen på måndag :)

Sen lite annan skit..... Nu ska jag fösöka köpa lit julklappar med! Tur att man fick bra lön annars hade jagvartit pank!

Tired

Emma kommer snart och byter av mig, skönt faktiskt.
Mitt nässpray är nu slut efter en hel dags snorande. Lykligtvis kan jag andas igenom näsan igen! Det är ju alltid ett plus! haha Måste köpa nytt nässpray på Statoil när jag går hem.... Vågar inte chansa att vara utan det hela natten!
När jag kommer hem så ska jag ta min paradis ask och bädda ner mig i sängen läsa en skvaller blaska

Bilkörning

Att folk är idioter vet alla sen innan men nu är det fan extremt.
Så fort det kommer snö så läser man om bilkrockar till höger och vänster. Igår hade E4an varit helt blockad.
Varför? Jo för att folk kör på som om det vore sommar väglag. Vissa tar INGEN som helst hänsyn till att det är snö ute eller att väglaget har blivigt sämre. Det tar längre tid att stanna dessutom så får man inte samma grepp.
Det är folk somTROR att dom kan köra bil som krockar. Medans folk som faktiskt KAN köra bil tar det lugnt.
Det gäller klart som fan inte bara bilister utan även cyklister och fotgängare.
Vi som går ska fan vara mer uppmärksamma.
Som igår höll therese på att köra på en brud som var på väg att springa ut på övergångsstället. Hon hade ingen jävla reflex så man såg inte henne alls. Therese tvärnitar, var hamnar vi? Jo mitt på övergångsstället. Lyckligtvis så hade bruden stannat men om hon inte gjort det så hade vi klippt henne med bilen.

Blir så trött.....




Still working on it!

Japp....har pimplat i mig 3 panodil, en hel påse med halstabletter, 2 koppar te och 5 liter nässpray!
Jag mår fortfarande inte så bra haha.
Damn... Måste i alla fall jobba idag. Är i behov av pengarna. Det suger att vara sjuk. Låter dumt men kunde det inte komma när jag var ledig? Så man slipper att vara ledig ifrån jobbet!

Men men, får ju bita i hop och se jävligt glad ut ändå!

As i said work.¨
Vi hörs

Jag är kass

Fan vaknade med världens förkylning! Den brukar bli bättre under dagen men nej! Min näsa känns som om den är mer än dubbelt så stor än vanligt har legat pall däck hela kvällen.....

Har legat i soffan i full mundering och mitt älskade duntäcke! (eller ja MINA älskade duntäcken.... hade två...)



Första hjälpen kit!
En paradis ask - CHECK
Idominsalva - CHECK
Näsdukar - CHECK
Tända ljus - CHECK
Något roligt på tv - CHECK


Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova. Hoppas att jag är bättre måste ju jobba i morgon!
Vi hörs <3

drar ut nu

Hej liten snabb uppdatering! Skriver kanske senare med!
Men ska iaf till Kstad för att möta upp Stephanie!
Vi skagå en runda på stan! Myyys! Blir väll en fika med. Måste ju värma sig i detta jävla vädret!


Så här blir det idag! :)


Hörs!

Dagens

Så här ser jag ut efter duschen lite bättre va?



Grå tröja med en döskalle i från new yorker i prag
Legging var ifrån samma ställe
Kofta ifrån HM
sjal ifrån Jennyfer  i Prag
och boots ifrån Sko punkten!
Nu ska jag sticka bye!

Man måste bjuda på sig själv!

haha
måste duscha
Emma ska hämta mig om typ en timme Är sitter jag i uggs och pyjamas lixom...,

så här snygg är jag

hahah snyggt! Katt-silkes-pyjamas byxor och uggs säääääx asså!

Prag

Tänkte lägga upp lite bilder ifrån prag resan faktiskt! Bättre sent eller?





En vanlig syn en kaffe i ena handen haha!

Jag fick byta skor haha till mina nya Uggisar

Älskade mamma <3

Jag berättade ju om min kaffe incident ( att det smakade örk) så vi hittade Starbucks var tvungen att köpa en temosmugg ;:)

Mammi <3 Detta var när vi åkte på båten :)

hahah så här ser det ut när man ska bli av med mynt! Godis automaten is our friend! saknar dom Mini croassin (fan vet inte hur det stavas) asssss goda!

Onsdag

Hej!
Igår han jag med mycket!
haha
Först jobbade jag till klockan 15 sen sprang jag in till Darins för att fika med Sofia!åhhh jag har saknat henne!
När hon inte kunde fika längre sprang jag tillbaka till jobbet för att umgås med emma lite. Sen blev det middag på BK med poppuis sen då bio vi så social Network. Helt ok film :)
Sen tog vi en Chailatte på House Of Bagles såååå mysigt!


Idag skulle jag ju gått på bio igen men det blev inte så.

Vaknade fresten i morse med välrdens panik! Jag bara var är jag?! vad är klockan?! har jag missat jobbet. Senbara nej jag är ju ledig idag! :) hahha


skall springa in i duchen nu! Vi hööööörs!

Snarrrrt!

Snart slutar jag för denna dagen! Skönt faktiskt!
Ska träffa min älskade Sofia idag! Har inte träffat henne på flera veckor :(
Av olika anledningar som jag inte vill skriva ut här!
efter det så ska jag iaf gå på bio med Poppis <3

Vi ska se the social Network. Får se om den är bra eller inte! Sen i morgon blir det bio igen haha!
Så ofta har jag inte varit på bio innan asså :P


Lilla Fiiiia! :)

Goooooood Morgon!

Eller nej det är ingen jävla god morgon!
Har sovigt pitt dåligt idag! Bara någon timme i natt..... Är lagom jävla trött asså.
Jag har verkligen ingen ro när jag ska gå och sova. Jag ligger och tänker på allt! Så blir jag så uppstressad av alla saker jag tänker att jag måste göra. Sjukt jobbigt asså. Jag försöker verkligen att slappna av men det går inte så jävla bra!
Som igår var jag i säng vid halv ett. Skulle upp 5. Låg där till klockan ett sen gick jag upp och satte mig och kollade på snön som kom. Det var jävligt lugnande att kolla på den fallande snön. Det bara virvlade. Där satt jag i typ en timme sen gick jag och la mig. Somnade som en stock! Det kanske vore bra om det snöade alltid?
Fast nu kommer dubbelmoralen fram.
Jag vill ha sommar. Det har regnat konstant nu i typ en vecka och jag börjar bli LIIIITE trött på regn faktiskt!
Jag så ut som en dränkt katt när jag kom till jobbet i morse.. Lite drygt faktiskt!

Men som sagt när det snöade i natt var det mys. Heldre snö än regn asså!


Skulle inte tacka nej till lite värme nu asså!





Men men först ska vi väll ha en helvetes vinter....

Hörs sen, när jag har käkat frukost på jobbet mitt humör just nu är inte okej!

Sömn

som vissa vet så sover jag ganska dåligt. Jag har inget direkt mönster i mitt sovande.
Jag jobbar ju vääääldigt oregelbundna tider. Vilket gör att jag aldrig kommer i säng vid samma tid!

När jag sov hos marre nu så sa både tassi och marre att jag hade snackat i sömne och det är inte första gången jag gör det. Jag googlade lite och fick detta svaret!




Man kan tala i sömnen under alla stadier av sömn. Fenomenet är mest uttalat hos barn men fortsätter hos vissa människor under hela livet.

I vissa fall kan tal under sömn vara relaterat till psykiska sjukdomar eller feber. Det hör emellertid till sällsyntheterna, och vanligtvis är det helt friska personer som talar i sömnen. Typen av tal varierar mycket, från enstaka oförståeliga glosor till hela meningar. Generellt gäller dock att den talande inte själv är medveten om vad som har sagts.

Man har hittills inte hittat något samband mellan att tala i sömnen och störningar av sömnen, och den bakomliggande orsaken är helt okänd. Fenomenet verkar vara oskadligt och är inte nödvändigtvis ett uttryck för att man drömmer. Det finns ­saker som tyder på att faktorer som stress och dåligt sömnmönster samt brist på sömn kan leda till en ökad tendens att tala i sömnen.


Det sista kan jag tycka att det stämmer......
Samma sak gäller även att gå i sömne....


Måndag!

Hej nu är det fan måndag igen! Hur fan hände det?! Varför går helgerna jag är ledig så jävla fort?
Damn jaja ska inte klaga. Jobbade ifredags förmiddag allså 7-15, sen hämtade Thasanees syster Ramona upp mig i kstad sen åkte vi hem till henne där tassi väntade. Sen drog vi till Olofström för att vara hemma hos marre. Tog det lugnt på fredagen. Hade lite fredagsmys med tacos och bara umgicks mycket myyyys!
på lördagen så bakade vi pepparkakor och Tassi gjorde ett jätte fint pepparkaks hus! :)

I söndags åkte jag och Stephanie hem till mig och lagade mat, kollade på tv och gick en runda. Roligt att ha lite kvalitets tid med henne! :)


Hon tog samma tåg som mig när jag skulle till jobbet. Så nu jobbar jag slutar snart. Ska jobba i morgon med på förmiddagen. Efter jobbet ska jag äntligen träffa min älskade Sofia! Jag ska krama henne till hennes fejk tuttar spricker! Har saknat henne så!
Sen efter fikan med henne så ska jag och min älskade Poppis på bio! Ska bli super myyyyyys! <3

Min och Katarinas humor

Allt började med att jag bytte bild på skrivbordet höll på att kolla så blev det någon vanlig standard bild. Det kom en gäst så jag bara klickade i den. Sen glömde jag att ändra den.
Sen när jag kommer nästa dag så har katarina ändrat bild till några fula par som står och pussas FULLkommligt gräslig! Så jag bytte till en med ett slott. (ni kommer se den bilden nedan) Men åter igen när jag kommer nästa gång så har hon bytat IGEN denna gången kommer jag inte ihåg till vad. Men arg var jag (då jag tyckte att min bild faktiskt var jätte fin!) Så jag bytte tillbaka till den med slottet och skrev en fin lite text till.
Så jag skrev den röda texten först. Sen när jag kommer dagen efter så ser jag den gröna och håller på att dö av skratt. tänk vad lite det krävs för att skratta på jobbet :)





Trasig


Det här med att passa in och vara bra nog

Det är jobbigt, allt är jobbigt, livet är jobbig. Lyckligtvis är det ingen som har påstått något annat.
Det går bra nu, eller ja.... jag vet inte men det går bättre får jag väll säga.
Ibland är allt så jobbigt.
Jag tror inte det spelar någon roll hur långt jag kommer komma. För jag kommer nog alltid ha känslan av att aldrig vara bra nog. Att aldrig passa in ordentligt.





Det går riktigt bra på jobbet, jag har underbara kompisar och en familj som stöttar mig.
Kan någon då förklara för mig varför jag gråter? Jag gråter när ingen ser. Varför?
Kan någon snälla förklara?


Hur mår jag? Har mått bättre men har också mått sämre. Mycket sämre
Jag mår inte bra just nu, men varför springa runt och älta det till folk?
Jag vill inte ha någon jävla sympati.
Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig.
Jag vill bara förstå. Varför jag mår som jag gör!
Och jag vill att folk ska fatta att alla har upp och nergångar. Att jag inte alltid är på topp.

Jag är så jävla rädd för att fela. Jag är så rädd för att göra folk besvika.
Så nu känns det som om jag har slutat försöka med allt.
För att sluta göra folk besvikna och för att inte kunna göra några fel.




Jag kommer ihåg en sak som en gamal tjej kompis sa till mig Det är inte svagt att gråta det visar bara att man är mänsklig
Ja det kanske är sant. Vem vet.


Jag önskar att livet vore som en dans på rosor. Men hur roligt hade det varit att leva då?

viktiga händelser

Idag har det varit 2 viktiga händelser.
Den första var helt otippad. Var inte berädd på det alls hahah
Men vi hoppas på det bästa!
Den andra är att jag försöker hitta en ny kaffebryggare...... det är faktiskt ett svårtval....

viktiga händelser

Idag har det varit 2 viktiga händelser.
Den första var helt otippad. Var inte berädd på det alls hahah
Men vi hoppas på det bästa!
Den andra är att jag försöker hitta en ny kaffebryggare...... det är faktiskt ett svårtval....

Prag

Resan
Jag åkte ju buss dit med mammsen. Kanske inte världens roligaste sätt att resa på men ändå. Jag kan tycka det är skönt att sitta på en buss och bara kolla ut på landskapet som susar förbi (haha fan vad det lät gay!) Sen var det ganska billigt med. Betalade 995/ person med resa och boende jag kan ju tycka att det är väldigt överkomligt!
Vi åkte på torsdagen och kom hem på söndag kväll. Sen kan jag tycka att det är skönt att bara sitta på bussen och bli informerad om allt. Slippa tänka alls. Vara rädd för att ta fel saker och så. Nu får man ju typ allt serverat haha. På tal om resor så var det jävligt enkelt och billigt att åka tunnelbana. Ifrån vårt hotell fick man åka buss till Chodov (tog typ 5-6 minuter) sen tunnelbana in till stan den tog typ en kvart. Det kostade 30 svenska för en 24 timmars biljett då fick man åka hur man ville.

Shopping
Det är fortfarande relativt billigt i Prag. Man kan räkna nästan en tredje del av priset. Så typ 100 svenska blir typ 35-40 tjeckiska kronor. Jag växlade 2500 innan resan fattar ni hur mycket jag fick för det eller?! Jag köpte typ

3 scarfsar
1 par UGGS hahah ja jag vet men dom är faktiskt assss sköna!
1 par Converse Äkta så klart. Kostade typ betalade typ 649 tjeckiska för dom så lite under typ 250-270 svenska
1 kofta
3 par leggings
3 par trosor
2 t-tröjor (en röd och en lila till att ha under kavajen på jobbet)
2 långärmade tröjor
1 typ tunika
1 Väska
1 linne
3 läppglans
4 nagelfilar (dom var i samma paket)
1 termosmugg i från Starbucks
Sen att jag spenderade 500 (Svenska?!) på kaffe är ju detaljer hahah!
Jag har säkerligen glömt något nu men men haha
Visst där var ganska lite Shoppingställe inne i centrala Prag. Men vi åkte ju ut till ett ställe som heter Tesco (det är typ väla) handlade mycket där. Dock var allt typ stress. Jag handlade inte för att jag ville utan för att jag ville inte ha med mig Tjeckiska pengar hem haha! Helt sjukt jag bara sprang där och plockade. Sen när vi kom till hotellet så bara hmm vad har jag handlat?

Sevärdheter
Prag är en Otroligt fin stad! Helt sjukt. Dom hade ju tur för tyskarna bombade aldrig prag under andra världskriget så den är typ helt intakt. Där är så fina byggnader åhh jag blir helt till mig. Gå runt med en Kopp stor Starbucks Kaffe och bara kolla där snackar vi semester! haha
asså där är verkligen så vakert!

Mat
Eftersom vi tog en bussresa ner så fanns det olika "utflyckter" Man kunde åka. Vi åker med på Tjeckisk afton där man fick en jävla massa kött och öl! Riktigt bra är dom på att laga mat. Dock var ju frukost buffen ingen höjdare. Där var pålägg som såg ut som... ja jag vill nog inte skriva ut det här. Kaffet smakade brända popcorn (jag skojar inte det var VIDRIGT!) Så jag käkade knappt någon frukost på hotellet. Sen en dag åkte vi båt på Moldau då åker man under alla broar. Så fick man buffe. Det var med gott faktiskt :) Sen käkade jag inte så mycket mer haha! Kännde heldre för att spendera pengarna på kläder! Haha

Hotellet
Vi bodde på Top Hotel som låg i utkanten av Prag. För att ligga mitt i förorten så var det väll fint. Asså jag vet ju inte hur dom ser på allt nu men hotellet för mig var ett svenskt lyxhotell ifrån 80-talet. Alltså myyyyycket heltäckingsmattor, mycket marmor blandat med guld och mycket träväggar. Det var ju absolut inget fel på det men som sagt det var väldigt mycket 80 tal. Det var stora rum man fick, det jag kan tycka var negativt var att man fick röka i princip var som helst. i lobbyn på rummen i restaurangen i casinot allt. Man känner lixom bara doften av ingrodd rök. Inte helt ok. Hotellet var ju en stor anläggning. Nu snackar vi ju stort. Det var spa, casino, restaurang, bowlingbana, tennisbana, stora konferens lokaler(typ aula) små konferens lokaler, där var ju typ 800 rum så ni kan ju tänka er hur stort det var!

övrigt
Asså jag har alltid haft lite problem med att tycka om östblocket, typ Tjeckien forna sovjetunionen, slovakien och så vidare. Det har alltid gett mig obehags kännslor Det är svårt när man går inne i stan att tänka sig hur det ser ut i förorterna. Men så är det väll med alla städer. Förorterna är ju alltid lite sunkigare eller vad man ska säga. Men kontrasten mellan Staden och förorten i prag är extrem. När man som sagt går inne i stan ser alla vackra byggnader och turister  så känns det så konstigt att komma ut till förorten. där det knappt är en kotte, Alla dessa stora betong lägenheter. Ett träd och några katter. Det är nästan obehagligt att gå där. Förorterna får ju allt att se så jävla dystert ut.

Måndag den 15 november 2010

Hej!
Förlåt för min dåliga uppdatering men jag har ju inte varit hemma!
Pallar inte sitta och blogga när man är på resa lixom!
Har ju som sagt varit i prag. Ska skiva mer om det sen :)

Vi hörs!

Världens fulaste plagg

  • Ja jag tänkte lista dom plaggen som jag tycker alla borde samla i hop och bränna på bål!



  • Mitt hat för foppa toffler har fortfarande inte blivigt mindre. Dom är inte snygga i någon form alls! Inte som ballerina, inte som "varm fodrade" inte över huvud taget! Inte änns någon färg gör dom snyggare. Jag skämms för alla som går med dom ute ibland folk.....
  • Poncho, detta plagg har jag inte förstått mig på. Oftast är det stickat. Damn jag HATAR stickat. Oftast är det knappar och skit med. Funktionen på dom är för mig helt obegriplig. Den kan ju inte värma så mycket? Sen kan den ju inte vara där för dekoration?
  • Hängselbyxor. whyyyyy?! Vem uppfann denna iden? Fine, det kanske är gulligt på barn och praktiskt på arbetare. Men snygga tjejer som drar på sig ett par jävla hängselbyxor?! Varför det kan ju inte vara för att det är speciellt snyggt iaf. nej Usch och fyyyy!

  • Byxor a ´la 70 tal, allså utsvängda byxor. OMG jag finner inga ord.... Inte änns på Snyggingen Sophia Bush är det snyggt... Tyvärr!

  • Jeansjacka. Detta är nog det mest gräsligaste plagget i världs historien. Alvarligt nu. Det är inte smikrande på 5 öre. Den ger dig inga former du kan inte röra dig i den. Inget.... gaaaaaaaaaah! Fast det värsta är nog när man matchar jeansjackan med jeans.....


Tiiiiiisdag!

Jag är helt slut.
Jag är så jävla trött.....
vill bara lägga mig ner och sova under repan.....
Slutar 15 ska jag ringa och prata lite med min pappa. Sen ska jag sova
Jag skojar inte. Jag ska gå och lägga mig vid typ 17 är så jävla trött.
Hörs sen om jag orkar

Damn

Jag är typ stressad...
Måste fixa det och det och det....
Måste packa klart!
Måste boka tvätttid- kommer ju lätt inte finnas någon så jag kommer få gå hem till mamma och snylta på hennes maskin.
Måste städa lägenheten. Vem vill komma hem till en smutsig lägenhet?
Tömma soporna! MYCKET viktigt!
Bestämma vad jag ska ha med mig!
Konvertera filmer..... Just nu har jag laddat ner, Jersey Shore resterande avsnitt, Macken, typ 5 filmer.... Tror ni jag klarar mig? haha
Ladda kameran.
Tömma minneskortet.
Funderar på om jag ska ha med datorn eller inte? Inte? hmmmm
inte glömma packa ner laddare och dylikt.
Packa ner 2 hörlurar..... Med min tur så lär det ena paret paja hahha!
Det var nog allt?

:)

Som sagt på torsdag är det bye sweden hello czech republic!




Vi hörs igen i morgon!

Varför är valpar så dödligt söta?

Får varva alla negativa inlägg med något positivt :)

kollade igenom lite bilder, snodde bilder på Tyr när han var bebbe och sen tog jag bilder på Oscars hund Lady en liten amstaff bebbe såååååå söt! Så ut som en liten råtta!



Lille tyris!

Lady grävden ner nosen mellan benen på tassi De var ju super mys haha

hunden har ju typt tryckt ner fejset så långt hon kunde!

Ung & Bortskämd

Kollar på SVT på programet Ung & Bortskämd.
Jag vill slå någon.... Riktigt hårt!
Visst man vill slå ungarna men det är ju päronens fel.
Det är ju dom som har satt ungarna i den sitsen. Så jag tycker fan inte dom har någon rätt att sura.
Asså jag blir bara så arg... Jag finner inga ord.
För mig är det HELT obegripligt att ungar inte gör något hemma.

Folk är dumma i huvet

Seriöst, jag sitter och läser recensioner om olika hotell. Varför kan jag inte säga
Man iaf, läste någon som hade kommenterat att hotellet hade gjort skillnad på folk och folk.
Då när hon hade anlänt så fick hon betala direkt. Och sen när hon checkade ut så hade hon sett några stockholmare som fick betala vid utcheck. då menade hon på att dom på hotellet inte hade behandlat alla lika dant. Men seriöst. det kan ligga så jävla mycket bakom att dom killarna betalade när dom checkade ut.

Till exempel
1 Det finns en pappersbokning, när det gör det så betyder det att där OFTAST är tillgång till ett kredit kortsnummer. Vilket då gör att vi får en säkerhet att v vet att dom kommer betala.
2 Att bokningssystemet dom har inte funkade korrekt när dom checkade in. När bokningssystemet ligger nere är det svårt att göra något över huvud taget..... Inte änns checka in kort eller ta betalt för något.
3 Personen är en stammgäst som bor där ofta. Vilket då gör att man vet att han kommer betala.
 Det finns ju så klart fler anledningar


Asså alla hotell vill ju ha betalt för allt dom gör. Vi vill ju få betalt när gäster bor här. Inget konstigt med det.
så jag tycker att folk ska sluta gnälla och ta reda på saker innan dom skriver vilket "skit" hotell det är för att man gör "skillnad på folk och folk"
Pucko tant!
Asså jag personligen behandlar alla lika dant. Visst vi kan alla ha dåligare dagar men är man service minded så skiter man i de lämmnar all skit hemma och står och ler i alla fall. Jag behandlar alla lika dant.
Blir bara så jävla trött


Detta var ju inte vårt hotell utan ett annat uppåt i landet!

Måndag den 8 november.

Hej!
Sitter på jobbet nu. Ska jobba idag och i morgon sen ska jag hem sova sen ska jag upp på onsdag och packa till pragresan åker ju FFS på torsdag :S damn

I helgen hände väll inte så mycket men det var ju super trevligt i alla fall. Jobbade i fredags sen åkte jag hem sov sen upp igen jobbade 4 timmar. Sen åkte jag hem till Tassi och umgicks med henne och malin. Sen drog vi hem till Mariette och söp och bara umgicks. Mycket trevligt!
Igår gjorde vi inte mycket. Satt och satt, hjälpte marre med lägenheten fixade lite och så där är ju super fint nu!
Sen idag så var det ju första dagen för kajsa i den nya skolan så marre gick i väg med henne dit. Sen så hämtade jag och tassi henne och lägade mat. sen var jag tvungen att dra hem för att jobba!
Så ligger det till.

Olala

Hello sitter hemma hos hassan, skall snart dra hem till Marre :)


en säxig bild bjuder jag på!

Jag var schizofren innan men vi mår bra nu

Asså folk som känner mig vet om att jag är helt  allorlunda nu mot vad jag brukar vara klädd. Asså, helt sjukt


Kostym är ju bara såååå "not emelie" style! hahah
Men men, det är väll lite tråkigt att jobba på hotell. Man måste alltid var uppsnoffsad. Man känner sig lixom aldrig fin när man är ute privat.. Men men

Lördag den 6 november

Sitter på jobbet. Ska bara jobba 4 timmar idag, ganska chill. Vad gör man inte för att ungdomarna ska få festa (haha) Lilla poppis asså!

Katarina kommer vid 12 bra att bara jobba dessa 4 timmarna för dom går så jävla fort!
Helt sjukt.
Ska iaf hem till Thasanee sen :)


Hörs!

vad glad jag blir!


vad glad jag blir. Att se henne le är fan skit roligt!
Jag hoppas det bästa för henne och hennes anhöriga!

http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article1288850/Vaumlgen-tillbaka-till-livet-efter-mardroumlmmen.html

Tack.

Tack så mycket för det.
Ska jag komma ihåg
Du kan fråga någon jävla gång om vi ska träffas.


Sorligt

Satt och läste igenom min blogg.
Hittade detta inlägget som skrevs för typ 1,5 år sedan


Det känns så fortfarande. Att det var igår man skulle börja skolan.
Allt har gått så fort. Och det stämmde . Jag saknar skolan. Jag saknar det livet man hade.
För det är en jävla omställning. Det är skillnad. Det är det livet som ska vara
men ändå vill man inte riktigt.
Det är konstigt det där

Plus och Vuxenpoäng till mig!

Ha! Jag har faktiskt redan börjat packa till prag resan! Är det vuxenpoäng eller vad? haha jag åker på torsdag så en HEL vecka innan. Duktigt av mig, fast sen ska jag väll göra något i veckan så jag kommer väll riva upp allt innan..... Damn. Eller nej det får jag fan inte göra! Sen ska jag köpa små schampo flaskor att ha med mig med. Palla ha med sig två feta flaskor med schampo och balsam för knappt 4 dagar..... Nej.


Slutar om knappt en timme då ska jag hem och kolla lite på tv springa en runda och sen sova. Det är bra som fan att röra sig innan man somnar. Så jävla skönt man sover sen asså!


Torsdag

Asså dagarna bara flyger förbi asså.
Det är lite lugnt nu på jobbet så jag tänkte uppdatera lite här.

Håller på att konvertera filmer och serier till Min Iphone och ipod till Pragresan. Folk som känner mig vet att jag är liiiiiite lätt rastlös och har lite svårt att bara sitta och sitta så film for the win! Ska nog konvertera filmer som jag inte har sett innan. Det är nog bäst? Eller... Hmm jaja få kolla.

Jaja, hmm vad finns det mer att säga idag? inte mycket......Vi hörs!

Kvällsmys

Hej! Sitter hemma nu. var hemma hos therese en sväng på kaffe.
Sen gick jag inom kvantum och hämtade ut mitt paket. YEY!
Nu sitter jag hemma, ska dricka lite te och kolla på grannfejden. Måste kolla hur patetiska folk är..... Herregud asså!
Sen ska jag hämta mina kläder som mamma har fixat.
Sen ska jag ut och springa en runda. Måste verkligen det....
Ångesten kryper upp på en hela tiden.




världens fulaste plan?

Aftonbladet hade skrivigt en artikel om fula plan. Det första tyckte jag var gulligt! haha! Men det sista? WTF?!
Jag finner inga ord...






http://www.aftonbladet.se/resa/flyg/article7608172.ab

Den 3 november

Var i olofström igår med Thasanee och Marre iaf i marres lägenhet. Vi skulle vara så duktiga. haha det gick sådär....Vi vände soffan satte i hop hennes soffbord och köpte en kaffe kokare... Det var väll allt.
Sen kom Oskar och Andreas och fikade haha :P Marre köpte ju upp halva Willys på kakor FFS!


Bröt i hop igår när jag kom hem. varför vet jag inte. Eller jo.... Lite. Försökte ringa mamma då jag visste att hon jobbade. Men hon svarade inte. Det är jag nog lite glad för nu. Hon hade blivigt jätte orolig.

Jaja skit i det nu. Ska jobba nu till klockan 15 sen ska jag inom kvantum och hämta ett paket. beställde hem kläder förra veckan. asså va fan. det är farligt att sitta på nätet och handla...

vi hörs kanske sen


Just scratch the surface
And you will find
Something to blame for a long lost time


Thasanee..........

Sitter hemma hos thasanee nu, ska snart dra och hämta upp marre för att bege oss till hennes lägenhet i olofström.
Vi ska fixa där :) myyyys!
Har inte så mycket mer att säga faktisk. Hörs!


Kafffeee!

Sitter hemma och dricker kaffe, har gått över ifrån Masiken och Familjen till Sabbaton i högtalarna.
Skall snart dra till tåget för att åka hem till Thasanee


I storbloggs anda lägger jag nu upp två bilder.

Dresscode som det så fint heter ( haha)
En grå kofta ifrån Gina Tricot, leggings ifrån cubus och tröja ifrån Monki

Hemma gjord latte är bara såååååå gott! haqhahaha (hoppas folk fattar ironin...)

Måndag!

Jag är ledig! FETT NAJS!

Skulle handla med therese idag men hon fick jobba över.
Så nu springer jag runt och städar. Med samma musik som igår haha!

Sen åker jag till thasanee! :)

Så slipper jag sitta hemma själv!
Nu ska jag springa vidare måste städa klart och hinna duscha innan klockan fem. Damn känner mig lite stressad!



Bjuder på en flumbild!



Loser? hahahah jag är lättroad!

RSS 2.0