undrar hur detta kommer gå

Slutar om 2 timmar och 33 minuter men vem räknar lixom?
Ska hem, eller nej jag ska hem till Therese!
Sover där själv i natt för hon jobbar inatt.
Mamma hämtar mig i morgon klockan 8 då ska vi hämta släp och sen börja bära. Allt är ju som sagt redan packat. Det ska bara ner tre våningar.....Lagom taggad till det! Men sen ska det bara upp en halv trappa :) Skönt det! Katarina och hennes mamma är gullig och hjälper oss! :)
Något får man ju använda sambon till lixom! :)

Nej skämt och sido.
jag har börjat vänja mig vid sambo tanken nu. har ju varit sambo nu hela helgen!
Dock inte samma sak. Jag sover på hennes soffa. Man behöver ett eget rum om man ska vara sambos! Och det har vi ju! ååååh längtar så till i morgon!
Vi blir sambos?! Fattr niiiii!
Jag dööööööör!

Nu ska jag sluta tjata det.... Vi hörs!

imorgon

glömde en sak!
IMORGON BLIIIIR JAG SAMBOOOOOO!
Helt sjukt

nu har jag en stund att uppdatera

Denna helgen har varit så fartfylld att jag knappt har hunnit med vad som har hänt, men detta har gjorts följande dagar!


Fredags;
Gick upp vid 9;00 åkte hem till Rebecka på en kopp kaffe snackade lite
Sen körde hon mig till stationen där jag tog tåget hem 
I hlm mötte jag upp mamma som gav mig nycklarna som hon hade till min lägenhet.
Jag gick hem, hade besiktining av min lägenhet.
Sen förde hon över pengarna för lägenhetsköpet.
Sen satt jag där och var väldigt uttråkad....
Therese hämtade mig vid 20 så följde jag med henne till Btown för att hämta hennes vovve (som hade spenderat dagen där när therese var i Göteborg över dagen) hälsade snabbt på desan, elin och Steffi
Sen åkte vi hem till therese och kollade på SATC filmen
Har även bott hos henne sedan dess....


Lördag;
Vi gick upp 10 therese hade då gått med hunden och gjort frukost
Sen hoppade vi in i bilen, hämtade ut hennes nya dator
Sen åkte vi en runda till tyringe på Förmedlings Centralen handlade lite skit
Hem till mig packade lite
Tömde mitt vindsförråd
sen åkte vi till kvantum handlade lite mat
åkte hem till therese och lagade mat, käkade, duschade och sminkade oss
Sen åkte vi ut till Ballingslöv en sväng för lite festligheter
Sen hem och sova

Söndag;
Gick upp klockan 11
käkade frukost
Pillade lite på thereses dator
Åkte hem till mig coh började tvätta....
sen packade vi mer
Efter ett tag så skickade Frida så vi tog en Pizza paus gick ifrån röran ner till pizzerian krängde en varsin pizza
Sen var det bara upp i lägenheten igen och fortsätta.
Vi åkte där ifrån vid 21 helt slut var jag

Åkte inom kvantum köpte en B&J åkte hem till henne för att bänka oss i soffan kolla på SATC 2 för att sen sova!


Får tacka therese för denna helgen för allt hon har hjälpt till med! :) och för att jag har någonstans att sova!



Så där ja

Crap uppdatering i helgen! Finns anledningar! Tänkte slänga upp bilder nu sen uppdaterar jag lite mer!
min första nyckel som sambo! Sjukt nu är det typ ett halvt arbetspass och en natts sömn kvar till jag börjar flytta allt! HELT overkligt!



Så här ser mitt liv ut i lådor.... då är ändå inte allt med...

Vemod och längtan

God morgon! Vaknade för typ en halvtimme sedan. Har hunnit duscha och klä på mig med! Ska hem till Rebecka och hälsa på en sväng. Visste ni att detta var den sista natten jag spenderade i min lägenhet här på Gethornskroken? Från och med idag så bor jag hos therese! Ska hem till rebecka nu, sen ska jag besiktiga min lägenhet sen hämtar therese uppmig i kväll när dom kommer hem ifrån göteborg! Orkar inte vakna i detta kaos... Ser förjävligt ut..... Jag kommer sakna min lägenhet. Det var ju trots allt min första lägenhet! Och jag har dundertrivts. Men jag vet att flytta till Kstad är det rätta. Jag är ju där varenda dag ändå haha! Jag längtar till på tisdag såjag kan flytta alla saker och så är det klart sen! :) Nej nu måste jag dricka upp mitt kaffe och sminka mig så jag hinner med tåget! Vi hörs! :)

Snabb update!

Hej! Tänkte uppdatera lite innan jag slutar! Här är det full rulle, folk och saker överallt! Dom håller som sagt på med brandlarmen här i bygget det ser för jävligt ut rent ut sagt! Där hänger sladdar, står stegar och värktygslådor och shit ÖVER heeeeela lobbyn.... Lagom snyggt faktiskt. Men men dom blir antingen klara idag eller i morgon! Slutar snart ska hem och packa lite sen slänga mig i soffan och kolla på OTH! Sen får jag sova i vättig tid, ska ju upp och hem till rebecka i mogon och fika! :) vi hörs!

Torsdag den 24 februari 2011

Det slog mig idag på väg till jobbet att detta är sista gången jag går i från min lägenhet på Gethornskroken 4c till jobbet.... För ska förmodligen sova hos therese under helgen och början på nästa vecka för att slippa bo i kaoset hemma. Det var lite sorligt faktiskt. Men men, gick upp 5:50 idag är fett trött jobbade ju eftermiddagen igår. Ville verkligen inte gå upp men vad gör man inte. Som sagt gick upp aldeles försent, så han sätta igång kaffe borsta igenom mitt hår som dessutom är FETT elektriskt. Sjukt jobbigt faktiskt att det lixom slickar sig fast längs ansiktet... Men det fick jag ju fixa med lite klämmor. Mitt knä har börjat fitta sig igen, började igår när jag hoppade av tåget i hässleholm. Tänkte det går över till i morgon men nej. Så nu sitter jag med knäskydd/stöd under mina redan tajta jobb byxor haha. Ser ut som om mitt ben är typ dubbelt så stort... Fan jag har inte känt av knät på länge... Jaja sånt som händer! Jobbar till 15 ska hem sen och fortsätta röja lite. Kan inte packa ner mer för jag har inga kartonger kvar, får inte fler för än i helgen. Ska ju dock bara se till att det går röra sig i lägenheten i morgon under besiktingen.... Dom får fan ha förståelse för allt skit haha! Nej nu måste jag jobba! Vi höööörs!

Konstig dag

Som sagt vaknade tidigt, var överambitiös innan jobbet! (händer ALDRIG) När jag kommer till jobbet ser det ut som om någon har rivigt ut allt och ska sno inredningen. Det första som kommer ut ur flabben är "va fan" tyvärr säger jag det högt. haha! Helt fail..... G bara lugn dom håller "bara" på att fixa brandlamen. Så nu hänger det inte 1, inte 2 utan 500 jävla röda sladdar runt i HELA lobbyn.... så lagom snyggt faktiskt..... Gästerna kollar konstigt på mig när dom kommer. But what to do? Så iaf, brandlarmen är ju ur kopplade nu när dom håller på att fixa med dom ( för att slippa FLER onödiga utryckningar med brandkåren) Vilket resulterar i att ALLA branddörrar är stängda, och tro mig här är en del. Så när gäster checkar in så får man ge dom hela infon om att det bara är att öppna dörrarna.... För när brandlarmet är urkopplat så funkar inte magneten som håller dörrarna öppna. Sen nu i kväll slår sig två killar ner med en varsin öl i lobbyn och börjar prata om brösmjölk? Japp två killar typ 40-45 år gammla sitter högt och tydligt och pratar om bröstmjölk. Lite konstigt om ni frågar mig faktiskt....

Halllaaaau eller!

Hej! Imorse vaknade jag vid 9:30 gick upp ur sängen och satte igång kaffe. Sen slängde jag igång random spotifylista och satt igång med att börja röja i lägenheten. Dom ska komma och "besiktiga" lägenheten. Asså när man har bostadsrätt så besiktigar dom ju det som föreningen står för så som element och avlopp. Iaf måste röja till dess. Idag slängde jag iaf ner kläder i väskor. Skruvade ner mitt skrivbord, slängde ner lite mer saker i lådor. sen försökte jag även mig på att dammsuga.... Lite svårt när hela lägenheten är full med kartonger och annan skit. men fick bort det värsta.... Jag tycker jag packar och slänger men fan det är för i helvete lika mycket saker kvar! Tur att man inte flyttar så ofta!

On my way home

Hej! Sitter på tåget på väg hem ifrån bromölla nu! Jag mår så dåligt. Helt utmattad och helt slut! Måste hem och städa lite.... Ser fördjävligt ut! Sen ska jag försöka lägga mig i en vettig tid. Är ju inte så duktig på det! Bara två arbetsdagar denna veckan skönt faktiskt! Jobbar Imorgon och på onsdag! Sen är jag som sagt ledig! Vi hörs!

Tisdag den 22 februari 2011

Gooooood morgon alla glada och söta!
Vaknade hos MAriette för några timmar sedan, sitter nu och slö surfar.
Marre och stephanie sitter i soffan brevid mig. Är fruktansvärt seg.
Väntar på att Tassi ska sluta jobba och joina oss i soffsittande.
Måste åka hem sen och försöka städa lite sen. Och packa saker. Ser för jävligt ut hos mig just nu! Usch....
Flyttar ju om ENvecka!


Igår så kollade vi på Bröderna Karlsson, var faktiskt bättre än jag trodde! Det var jag Tassi, Marre Steffi och även andreas och Oskar kom in en sväng!

Nej nu ska vi väll slänga upp en film på tv!
Vi hörs!

Måndag den 21 februari 2011

God morgon!
Så skpönt att få sova ut! Har ställt klockan nu hur länge som helst känns det som! Håller på att göra en "powerwalk" lista på spotify. Så man har något pepp att lyssna på när man rör dököttet
Har precis dragit på min min turkosamjukisdräkt och ska snart dra ut.
Frå nog ta på min en väst och ett par vantar, det är ju lixom inte varmt ute

Sen ska jag duscha och åka till bromölla och umgås med mina Babes! Det var ett tag sedan :)


Nej nu ska jag snöra på min mina skor! Vi höööörs! <3


Nej nu ska jag

På Begäran! Ett filmtips; Boys Dont Cry

Den film jag ska skriva om idag är en Verklighetsbaserad film.
Den utspelar sig i början på 1990 talet.
Den handlar om Brandon Teena ( Hilary Swank) som kommer som ny kille till en skola.
Han börjar hänga med killarna. Problemet där är att han träffar Lana Tisedale(Chloe Sevigny). Han blir hopplöst kär i henne. Där är bara ett problem, Brandon är igentligen en flicka. Han sa aldrig till någon hur det låg till.
Brandon för att ha förfalskat checkar, Tisdel betalade hans borgen. Eftersom Brandon placerats på den kvinnliga sektionen i arresten förstod Tisdel att han biologiskt var en kvinna. Men Brandon förklarade att han höll på att genomgå ett könsbyte, hon accepterade det. Men det gjorde inte hennes kompisar.
Filmen slutar väldigt sorligt, och fruktansvärt vidrigt.
Jag kan inte förstå hur man kan ha så mycket hat emot någon annan bara för personens läggnings skull.

Filmen är helt klart väldigt sevärd, Hilary Swank gör det riktigt bra. Som i alla andra filmer hon spelar i.
Du kanske inte ska kolla på den om du har problem med folks läggning.
Men den är hemsk.






Riktiga Lana och Brandon


och bild ifrån filmen


Söndag

Fan denna helgen har gått fort.
Bara 10 timmar kvar sen slutar jag.
Ska hem och gå en runda med lotta.
Sen ska jag sova. Ska sova läääääääänge imorgon!
Börjar bli lite stressad nu. Så mycket kvar att göra innan flytten... crap.
jaja jag uppdaterar sen!

Jag tvekar

Jag har suttit och skrivigt ett helt inlägg, som jag nu väljer att inte publicera.
Varför? Det finns många anledningar.
Jag måste skärpa mig. Denna blogg har blivigt sjukt tråkig och deprimerad den senaste tiden.
men man måste få ut allt på något tyvärr blir det ju bloggen.
Ska börja skriva om roligare saker.

Ska börja ta tag, ska skriva om roligare saker. Typ film tips? :)


epicfail.com

Åhh jag älskar sidor för folk som misslyckas!
 Kolla dessa bilder jag skrattar så jag nästan döööööör!


HAHAHAH!

Rauuuw Ska vi knulla?

Inte så hot pants kanske?

Inte så hot kanske? Hoppas hon bara har suttit i något!

ehmm mamma du kväver miiiiiigggg!

Hmm undrar om det går igenom besiktningen?




HAHAHAH JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!

Lördag den 19 februari -11

God morgon!
Vaknade i panik idag och trodde klockan var 1556! haha OJ!
Dock var hon bara 930.... vaknade av rebeckas jävla grannar...... åhh i see red!
Iaf lyckades somna om och vakna igen vid 11 gick upp sminkade mig och åkte till jobbet.
Var ju som sagt där igår och käkade tacos! Mycket trevlig! :)
Sen kollade vi på tv och bara snackade! Kul faktiskt :)
Rebecka och kim har olagliga bilder på folk asså hittade dessa!





haha!


Iaf idag ska jag jobba till klockan 20 sen hem ut och springa och sen sova.

Det är en vecka kvar (lite drygt) till jag flyttar i hop med katarina! Tiden kommer gå så fort, ska jobba idag. imorgon bromölla måndag-tisdag, jobb onsdag och torsdag. Fredag är det tjejkväll hemma hos therese sen lördag och sönda så måste jag packa.... Ska packa klart allt sen bor jag hos therese ifrån söndag till tisdag.

Helt sjukt.... tiden går så fort asså.... Jag fattar inte det!
Kommer kännas sjukt konstigt men men så är det!
Vi hörs senare <3


Något roligt



Att jag gör rekalm för mitt egna jobb, i min blogg! HAHA! Så bra....


Saker som irriterar mig

Vet ni något som irriterar mig något fruktansvärt?
Att folk är så fega bakom en dataskärm.
Att folk aldrig vågar stå för vad dom skriver
Jag slår vad om att dom som skriver ALDRIG skulle våga säga det till en själv.
Utan bara när man sitter bakom skärmen är det så jävla lätt.
Jag tar absolut inte åt mig av vad folk skriver. Men det gör mig bara så arg att man inte vågar skriva det man tycker under sitt EGNA namn.

Folk är fega, och om man komenterar anonymt är det bara ett bevis på att man är en svag människa som inte vågar stå för vad man tycker.


Men det är ju bara min åsikt!


Till alla er som faktiskt läser! PUSS!

Fredag den 18 februari

Hej!
Nedräkningen fortsätter! Bara 10 dagar kvar! mohahah!

Japp anyway!


sitter på jobbet, lagom trött sådär kom hem ifrån therese vid nio. Sen gick jag och la mig.
Trött så in i helvete! Åhhhh.

iaf efter jobbet så ska Rebecka hämta upp mig sen ska vi åka till Willys and go wild! shop untill you drop! haha
Sen ikväll ska vi käka tacos hemma hos henne med hennes pojkvän och förmodligen Mathias med.

Ska bli mysigt! Ska jobba i morgon med! Men inte för än 12. Skönt faktiskt.... Behöver sova lite längre än till 5-6!

Tyckte lite synd om tjejen som ska köpa min lägenhet. För hon har fixat adressändring så hennes post kommer till mig nu. För hon skulle söka en kurs och då var hon tvungen att bo i hässleholm. Så hon skrev in sig redan nu! iaf när jag kom hem igår så fanns där ett brev till henne. Så skickade till henne och eftersom jag åker iväg idag sen jobbar resterande del av helgen så fick hon hämta brevet imorse haha! Stackaren mötte mig på stationen typ 20 över sex för att hämta ett brev! jaja. Hennes ide faktiskt!


Ska jobba nu iaf! Skriver senare puss alla älskade läsare :)

Torsdag den 17 februari -11

God morgon! Åhh somnade typ 2 inatt med! Jag kan verkligen inte somna när jag kommer hem så sent. Fuck....
Jaja Skit samma lika glatt så sitter jag på jobbet ändå!
Efter jobbet ska jag hem till therese och så har hon fått äran att färga mitt hår! Sen blir det lite kaffe sen måste jag ut och springa sen sova! Ska ju jobba tidigt imorgon med! Sen eftersom jag ska till rbecka i morgon på kvällen så vill jag vara lite "utvilad" hhaha japp. Går inte med detta jobbet.
Jag har ställt klockan och sovigt förlite nu hur många dagar som helst!

Sen idag har jag fint konstaterat att det går inte ha en fin frisyr i detta jävla vädret! Skit med! Åhh man kommer ut sen håller peruken på att blåsa av!


Sen idag har jag pimpat mina svarta ballerina med leopardmönstrade strumpor! Oh yeah! Hett som fan! Eller ja, nej inte fint alls faktisk. Men vad ska man göra lixom?


Vi hörs sen!

Almost hooome!

Hej!
Slutar snart, ska bli skönt som fan faktiskt! Är sjukt sleten!

Ska hem sova, sen ska jag jobba förmiddagen i morgon. Lite slitsamt att sluta 23 och börja 7 igen!
Men men thats life! Om 11 dagar så är Kstadsbo så då kan jag bara GÅ hem när jobbet är slut! GREAT eller vad?! :D

Imorgon ska jag iaf ut och springa efter jobbet! Måste ringa hyresvärden med och boka in besiktning!

Sen får jag se vad som händer!


Ska fixa kassan nu!

Men vi hörs i morgon!


PS Tuggar typ ett paket tuggumi om dagen nu... börjar få riktigt ont i mina käkar.... va fan är det om lixom?!

Det går i perioder.

Jag har haft detta problemet många gånger. Jag vet inte om det är en ätstörning eller inte.
Vissa perioder jag har är jag kollar i speglen och riktigt äklas av vad jag ser. Jag har gått nu i ungefär 2 veckor dö hungrig. Men inte sugen på mat.  Jag känner inget som helst behov av att äta. Jag har haft detta innan. Allt som har med mat att göra äklar mig, riktigt mycket. Jag äter nu en gång om dagen bara för att inte kollapsa. För att släcka hungern så dricker jag kaffe. Eller något annat flytande och inbillar mig att jag blir mätt. Fast jag innerst inne vet att jag inte blir det.

Jag vet att det inte funkar att sluta äta. Men det är så det känns. När jag känner hungern så tänker jag på något annat. Jag vet att detta inte funkar i längden. Men just nu orkar jag inte bry mig.

Som jag skrev i ett annat inlägg, jag hatar att vara hungrig. Men som sagt just nu så bryr jag mig inte. Jag orkar inte tänka på det.


Jag vet inte varför jag skriver detta.
Jag vill inte ha någon sympati. Jag vill bara att folk ska förstå. Även om man alltid visar ett bättre yttre så kommer insidan alltid visa något annat. Något helt annat.

Men som sagt folk vill inte prata när man mår dåligt utan folk vill bara prata om roliga saker hela tiden. Det är nog därför man reagerar som man gör på många saker.

Ska börja springa nu så fort jag har tid. Måste få upp min kondition. Sprang igår, gick faktiskt oroväckande bra för att inte ha rört på mig på ett tag.

Nog om detta. Vi hörs




Det blev SSS igår och det blev SSS idag!

Hhahah japp! igår efter jobbet åkte jag ju hem till rebecka och umgicks med henne! Trevligt som vanligt!
Sen åkte jag inom och tog en kaffe med katarina på jobbet.
Sen hem, då sprang, städade och sov jag haha!

Drog ut en runda för att springa! Det var KALLT! Blåste fan halv storm plus att det var typ 5 minus!
Sen fick jag städa! Sen gick jag och la mig. Skönt som fan var det.


Idag gick jag upp tog en runda hem till Sofia, sen mötte jag upp steffi sen gick vi en runda på stan! :)
Steffi hittade lite medans jag mest hängde med som moraliskt stöd. Pank som jag är lixom! :P
Men blev en liten "middag" på Fenix som vanligt. Sjukt god mat där faktiskt. Blev en liten sallad!

Nu ska jag jobba för min kära kollega ligger hemma och är sjuk! Krya på dig!
Ska jobba imorgon morron med. Kommer vara lagom pigg asså hahah!

Men men ska annars händer inget kul ska hem till rebecka på fredag iaf och käka Tacos! Ska även sova där.
Sen på måndag ska jag sova till jag vaknar av mig själv! Åhhh ska bli så skönt! hahah blev mycket jobb nu sista veckan! :) skönt!


Vi hörs senare!



Poppis <3 Poppis

Emelie Har en åsikt!

Vet ni vad jag tycker ska bli mode på heltid? Det såkallade "fjortissminket!"

Ni vet när dom går efter mottot " Ju mer mascara destu bättre" Så ögonen ser ut som 3 spindelben!
När det ser ut som 3 då är mascaran som bäst ( typ som dig idag poppis)

Sen när man går efter mottot " Ju mörkare brunkräm man hittar ju snyggare blir randen"

När man antingen tar brunkräm på läpparna eller ett så rosa läppstift så man blir bländad.. Det är snyggt!

Och sen överdrivet mycket solpuder! = Perfekt!




Ovanstående bild är Taggad KATARINA NILSSON <3




Asså hela fjortis trenden är ju uppbyggd på Push Up BH, löshår (helst i en annan färg för bästa effekt! Annan nyanas kan funka med!) och stingtrosor! Och inte förglömma! SMINK! Mycket smink..... Hela fjortisens månadspeng måste ju gå åt till brunkräm! Hmm Men det är snyggt så i like it! Det är lixom värt dom pengarna!

Va fan!

Jag har fått något behov av att lyssna på svenskmusik! Okej ett, jag lyssnar inte på svensk musik ELLER kollar på svenska filmer för den delen! För det andra är det absolut ingen musik jag brukar lyssna på men nu blev det så ändå haha!

eftersom jag inte kan bädda in låtarna Så länkar jag dom bara

Daniel Adams-Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
http://www.youtube.com/watch?v=k66h72vskrY

Petter Ft Veronica Maggio -Längesen
http://www.youtube.com/watch?v=LHI3fTsdZiU


Petter ft veronica Maggio och Snook- Inga Problem
http://www.youtube.com/watch?v=Bj5WozNl4ik&feature=related

Snook - Längst fram i Taxin
http://www.youtube.com/watch?v=0FiKnVfxdck

Maskinen - Kärlek vid sista ögonkastet
http://www.youtube.com/watch?v=GB3RQcSZirc

Kapten Röd - Trasig
http://www.youtube.com/watch?v=slNcPu4FqD0

Kapten Röd - Stjärnorna Finns här
http://www.youtube.com/watch?v=cB1nKe4oy-c

Familjen - Det var jag
http://www.youtube.com/watch?v=aChNySMPpoI

Kent- Dom som försvann ( och ja jag skämms över att länka kent)
http://www.youtube.com/watch?v=gMuhnQv9H4g

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt ( och JA jag skämms över denna med men denna låten fick en stark betydelse)
http://www.youtube.com/watch?v=e75rhpA-gpg







Måste rensa min spotify ifrån låtar som är totalt uttjatade och låtar som jag ändå inte lyssnar på!

Fika hit fika dit.

Va fan blev helt plötsligt väldigt mycket fika denna veckan hahaha!

Igår blev det ju katarina!
Idag rebecka, i morgon blir det först Sofia! Åhhhh har saknat henne som fan!
Sen blir det stephanie. och sen på kvällen blir det mamma.....
Va fan lixom? jaja bra med kvalitetstid med alla man känner :D


Konsten att anpassa sig!

På tal om att jag ska flytta, när jag kollade på Sex And the city så pratade dom om att flytta ihop-
Att när du flyttar med någon så måste du anpassa dig!
Jag har aldrig tänkt på det innan, men för första gången på ett och ett halvt år så måste jag anpassa mig för någon annan. Det kan både vara bra och dåligt.
För jag menar alla dom jag-har-bott-själv-och-kan-göra-vad-jag-vill sakerna måste jag ju sluta med nu.
Inget illa ment mot katarina, dock kommer jag vara jätte obekväm i början. För som sagt har bott själv länge nu och man får ju in sina rutiner. Man gör ju saker som kanske inte är så bra att göra nu när man ska bo ihop med någon. Sen måste jag ju typ berätta var jag är hela tiden haha! Kommer bli som en liten mamma till varandra hahah!
Men på något sätt så känner jag mig lugn.  Detta kommer gå jättebra! Jag tror verkligen det.
det är som sagt bara i början som det kommer bli lite jobbigt. I alla fall för mig. Jag har ju inte behövt anpassa mig innan. Och det värsta jag vet är när folk viker sig för andra, men det handlar inte om det det handlar om att kompromissa. Det handlar om att acceptera att man gör vissa saker.
Vissa saker man kanske inte gillar får man lära sig att gilla för att det ska funka.

Som sagt jag ser ljust på det. Sen lär vi ju inte tröttna heller på varandra menar jag! Eftersom vi jobbar i shift och den ena jobbar när den andra är ledig haha! Men första månaden kommer vi ju ändå träffas... Sen kommer vi typ inte träffas alls :P




Japp Ny morgon

Jag är fuktansvärt trött asså!
Fan... Känns som om alla mina inlägg börjar så?
Men idag är det extremt. Asså min dygnsrytm är inte att leka med nu!
Helt konstig.... fattar inte.. Somnade två inatt. Då hade jag ändå bara sovigt knappt 6 timmar söndag till måndag!
Åhh vill sluta jobba nu! Så jag kan åka hem och umgås med Rebecka! Ska bli kul att faktiskt ha någon kompis boende i kristianstad! Fan alla jag känner bor ju inte änns här haha!
Sen gillar jag ju rebecka med så det är ju ett plus! :) haha

Imorgon ska jag iaf åka till Kstad igen och umgås med Stephanie! Det var ett tag sen jag träffade henne! :( Ska bli mysigt att springa runt lite på stan och snacka skit! Behöver det känner jag.
Blev dock lite ledsen när jag igår insåg att jag inte kommer få någon sovmorgon denna veckan haha!
Ska ju jobba morgon resterande dagar av denna veckan.... Känns sådär. Men men
Fattar ni idag om 2 veckor?! är jag kristianstads bo!
Helt sjuk, tiden har bara sprungit iväg! Herregud!

jaja nog tjatat vi hörs sen!

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljuset når, så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vände om en än gång
Borde fastna halvvägs jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa men vet inte vad det är förlåt

Allting börjar om, jag kan börja om
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag, i vita blad
Om inte jag var feg om inte du var den som hade rätt
Hade du väl aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa men vet inte vad det är förlåt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Allting börjar om, jag kan börja om
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om
Allting börjar om, jag kan börja om



har verkligen inget att skriva om

Nej det har jag verkligen inte.... helt dött. Inget kul på aftonbladet. Inget annat kul heller.
Vill skriva massor, men jag skiter i det.
Jag ska ta tag i mitt liv, ska försöka göra det bra. Göra så att jag blir nöjd med mig själv.
Tänker inte gå in på saker mer. För det orkar jag inte.
Just nu är jag så trött på människor.
Trött på allt.
Jag ska nog sluta nu innan jag börjar spy galla över allt





I'm afraid to get my hopes up,
 because like everything else they would probably walk away from me...


Katarina jag vet att du läser

Vi gillar inte alla <3 dag!

Men vi gillar varandra och det är det som räknas.

Kommer stå vid din sida!
Team Katarina!


Önskar att vi bodde i hop nu!

http://www.youtube.com/watch?v=k66h72vskrY
Detta är nu officiellt våran låt!


<3 Älskar dig!

Alla Hjärtans Dag

Japp all by my self!

Eller ja jag lyssnar på när polackerna bygger om på balkongen på jobbet. Ett ganska öronbedövande ljudfaktiskt.... Börjar tröttna men dom slutar väll snart..

Var ju på dejt med katarina idag! Det är ju all action jag får på dejtandet idag.
Lilla poppis! Iaf vi var på Grafitti och käkade sen strosade vi runt i olika inredningsaffärer och kollade läget och så!
Mysigt faktiskt!
Imorgon ska jag till Rebecka och fika! Ska bli mys! Hon bestämmde att jag ska bli hennes BFF när jag flyttar hahah! Så söt är hon.

Katarina fick äran att ringa till mongona som bor i den lägenheten som vi ska flytta in i! Han verkar VÄÄÄÄLDIGT slow.... Stackars kille asså! Men men ska ju besiktiga lägenheten som vi ska flytta in i.
Vi besiktigar den den sista februari. sen är den våååår! Så skönt! Ska bli så roligt att bo i ksta. Jag är ju här i princip varenda dag ändå! Haha



Ska iaf vara på jobbet nu till klockan 23! Japp så är det.... resten av alla hjärtans dag! Lagom kul!

Men vi hörs sen!

Sover fortfarande inte!

Fan kan verkligen inte sova, snackade med lotta en sväng innan sen hamnade jag på YT gosh i love that!

Har kommit fram till hur mycket jag verkligen älskar In Flames väntar och LÄNGTAR till deras nya skiva släpps Sounds of a playground fading! Låter spännande eller hur?
Sitter som sagt på YT och kollar In flames videor. blir fett avis vill se dom i år men änså länge har dom bara bokat in spelningar typ långt här ifrån.... ÅHHH VILL JUUUU!


Just nu sitter jag iaf i min wacken tröja och sitter. Japp sitter är sysselsättningen jag har!

Alla hjärtans dag idag. Åhh hatar den dagen. Såfett överskattad!


Jaja


så här snygg är jag nu mohahah! Seriös på bilder? hahah nej varför då?


jag börjar alltid tänka innan jag somnar, och det är inte bra

Sitter och lyssnar igenom Katarinas "sambolove" spotify lista eller ja ligger och lyssnar är väll rätt term. Fasnade på en låt, Daniel Adams-Ray med förlåt att jag aldrig sagt förlåt.

den får mig att Funderar på allt och lite till.

Varför har folk så  svårt att släppa in andra i sitt liv, vad är det man är rädd för?
Att snubbla? Harr misslyckas? Att bli sårad?
Jag vet inte, varför väljer man på att inte lita på folk? varför vill man inte känna folk?
Varför vill man bara se allt det bra i folk?
Varför vill man aldrig se hela personen?
Är det något fel i att må dåligt? För i mina ögon verkar det vara jävla tabu.
Jag vill i alla fall se alla sidor av en människa som jag känner.
Vet inte riktigt vad jag vill säga, men jag är rädd för att bli sårad.
Har alltid varit. Jaja måste sova nu! Vi hörs förmodligen i moegon!


Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag, i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade du väl aldrig kunna genomskåda allt som skett
Samma gamla visa med vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Snabbt inlägg innan jobbet slutar

Hej!
Jobbat klart snart! Slutar om en halvtimme! Ska sätta mig på tåget och åka till H-Holm ska hem till therese och dricka kaffe.
Sen får jag hem och sova, ska möta katarina i stan i morgon innan jobbet. Vi ska ringa besiktningsmannen för den nya lägenheten! Kolla så att allt är bra och så!


Jaja vi hörs!

Dag 25 – Min favorithögtid.

Jag har aldrig haft en speciell favorit högtid.
För jag gillar inte att alla högtider är förknippade med sprit.
Det är precis som om det är en ursäkt för alla att bli fulla.
Man firar alla högtider i och med Jesus. Jag är inte kristen
Jag har aldrig varit ett fan av verken jul, pingst eller påsk.
Tycker att det är så överskattat.

Det är synd att det har blivigt så men vad ska man göra?

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Denna är inte lika svår!
One Tree Hill!
Jag har aldrig varit en person som har följt något på tv.
Faktiskt, jag hatar att vara beroende av TV. Men tassi fick mig att kolla på ett avsnitt när det redan hade kommit ut typ 4 säsonger hahah! Då tyckte jag det verkade sådär.
Men med mina sömnproblem så lånade jag hem den första säsongen för att ha något att roa mig med på nätterna.4 säsonger senare var jag fast och nu följer jag det. Dock kollar jag ju på nätet samma dag som släpps i usa. Så det är inte samma sak som att följa det på tv!


Men jag vet inte varför jag gillar one tree hill. Tror mest det är för det är en "mänsklig" serie.
Asså ja jag vet att allt inte är så  men det är ju som när man gick i högstadiet, någon var fulla varenda helg. Några låg runt med allt och alla, många fick sina hjärtan krossade. Ja ni fattar
Dock är dom senaste säsongerna roliga som fan hahah! Skulle lägga upp klip ifrån det senaste avsnittet men YT är sånna fittor....

Men man kan jämföra one tree hill med "igen kännings humor" hoppas ni fattar vad jag menar



 

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Damien Rice - Cannonball

av någon anledning kan jag inte lägga upp den här så jag får länka den
http://www.youtube.com/watch?v=3yqM--IMkX4



den får mig att tänka på allt, föredetta kompisar, min mamma att man aldrig passar in ja allt.
Nästan varenda gång jag hör den släpper jag en liten tår!

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.


Typ det här ser jag när jag ser i speglen.
Nej men seriöst mitt självförtroende är skit.
Verkligen
Jag kan äklas av mig själv, inte bara att jag är tjock utan att jag inte ser bra ut heller.
Folk bara gnäller när man själv nämner att man är överviktig.
Men det två typ av människor, dom som inte äter när dom är ledsna och dom som äter när dom är ledsna.
Tyvärr äter jag när jag är ledsen vilket gör att jag ser ut som jag gör.
Folk tror att det är så jävla lätt men det är det inte. inte alls faktiskt.
Jag hatar att jag gör det. Jag hatar mig själv när jag äter för jag vet hela tiden att jag inte ska äta detta.
Men likt förbannat sitter jag där ändå och trycker i mig skit.
Det låter sjukt men jag vill ha en bra relation till mat. Jag vill kunna äta normalt och gott.
Jaja skit samma ska inte sitta här och tycka synd om mig själv

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


Tagen av mamma när vi var i prag :)

Dag 20 – Min favorit film.

Jag hatar denna frågan! Verkligen!
Det finns så många bra filmer, jag har nog ingen favorit film faktiskt.
Jag älskar Pirates triologin! 4 kommer till sommaren YEY!

nej fan jag kan inte svara faktiskt....

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Oh god!

Gäller det typ allt?


Det sista jag köpte var nog fan på systemet! Nu när jag såg bilden så hade jag kunnat tänka mig blåbärsbacardin! Fast med socker...

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Ehmmm, jag åt en halv bulle med ägg på och ett äpple är mitt intag än så länge

Och så klart en liter kaffe! Det är allt. Sen har jag nog svalt en halv påse tuggumi! Fan måste sluta med det. Börjar bli en riktigt dålig vana...

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Jag tror jag skulle ta en klycha och välja typ Kronprinsessan Viktoria.
Det hade varit kul att se vad som är under alla märkesklänningar (inte bokstavligt) och fejk leende!

Jag menar dom kan ju inte springa runt och se gulliga ut och vinka precis som om dom har stelkramp i armen.

Hmm konstigt det där!
Men man sitter här och klagar på sitt liv. Efter ha varit i hennes kläder så kan man förmodligen ändra åsikt.



Gårdagen i korthet

  • Min rygg höll på att döda mig på väg ut till rebecka, dricka väger ganska mycket.....
  • Vi kom fram till att en emo frisyr är en morgonfrisyr fast man tillsätter hårspray eller eventuellt wax.
  • Jag blev förlovad, japp så är det... Dock snodde han tillbaka sin ring, haha lugnt den var aldeles för stor ändå så hade väll tappat den innan kvällen var slut ändå.
  • Jag blev erbjuden pengar för att stanna hela natten (?!)
  • Vi konstaterade att jag var kort, och att jag förmodligen inte skulle bli längre under kvällen
  • Vi konstaterade även att hemma hos Rebecka och kim så kan ett samtalsämne vara hur länge som helst. Förra gången var det proviva, och denna gången var det längd.


Alltså en sjukt trevlig kväll! Som vanligt kan man aldrig ha tråkigt hos rebecka!


Varför

Varför försöka när jag mycket väl vet hur ont det gjorde sist?! Jag är inte rädd för att försöka, jag är bara fruktansvärt rädd för att misslyckas! Fan fan fan FAN!

Lördag den 12 Mars 2011

God morgon!
igår hände inte ett skit!
Gick upp vid typ halv ett tog på mig och vandrade till systemet för att inhandla dricka till idag! Sen gick jag hem till therese där vi inte hellet gjorde något, vid halv åtta så åkte vi ut till McDonalds för att tröstäta med Emma och Frida. I brist på ideer med att göra saker så åkte vi hem till therese. Det slutade med att frida klädde ut sig till slampa.... Så ja.  Sen körde emma hem mig vid tio skulle ju jobba idag!
Det blir mycket jobb denna veckan, jobbar alla från och med idag till söndag nästa vecka med en ledig dag på onsdag!  Om mitt älskade popcorn inte blir mer sjuk!

Men skönt att jobba mycket, är ändå pank så jag har inte råd att göra något ändå! haha  Man slösar ju inga pengar när man jobbar. Jaja nog om det!

Ska ju hem till Rebecka idag! Ska bli kul faktiskt!

Tänkte skriva mer sen! Ska jobba först! Vi hörs!

Torsdags kväll

Slutar jobbar om lite drygt 1,5 timme!
Ska hem, funderar på att kolla lite på tv och sen sova. Vad jag ska göra i morgon är fortfarande oplanerat.....Lite synd faktiskt!

Jag har verkligen inget att skriva om idag.... konstigt det där faktiskt....

Jaja får väll skriva i morgon istället i hopp om att det är mer intressant!

Olala!

Hej! Somnae igår när jag kom hem! Han hem sätta mig i soffan med kläder och allt sen däckade jag! hahaha vaknade vid 10 i 12 på natten! gick upp kollade på lite SATC sen gick jag och la mig igen vid 4 och gick upp 12 idag! Nu sitter jag på jobbet igen! Har nog lite bättre dygnsrytm nu! Tror jag...jaja!

Jobb nu iaf! Ska på fest i Kstad på Lördag! Ska bli kul faktiskt! :) Träffa rebecka och dom, har ju inte träffat dom på ett tag!

Ja jag har inget mer intressant att skriva om..... Mer än att jag är sjukt sugen på att kolla på Jurassic Park!

Fattar ni!

Jag klarar nog det! 8 timmars arbetspass är snart ÖVER! Sååå skönt! För en gångs skulle längtar jag verkligen hem så jag kan få sova! åååååhhhh 49 minuter kvar till jag slutar och typ 1,5-2 timmar kvar till jag är hemma!

3 saker jag ska undvika att bli

  1. Tysk
  2. Anorektiker
  3. Mammaledig



Vill ni höra varför jag inte vill bli något av dom?


1 Okej för det första (jag är inte dömmande eller något) men vem fan vill bli tysk?! För det första finns det inga snygga tyskar med än Heidi Klum och hon har emigrerat. Tyskar är enkönade, finns inga kvinliga tyskar det finns bara tyskar. Dessutom så tror jag att tyskarna är mer egenkära än USA faktiskt.....

2 Varför jag inte vill bli anorektiker handlar inte om utseendet utan att jag HATAR att vara hungrig! Det värsta är när jag är så hungrig att jag mår illa. Som sagt inte anorektiker här inte!

3 Och sist men inte minst jag vill INTE bli mamma ledig. Idag har jag insett att jag hatar att vara trött. Det är det värsta jag vet och som småbarns förälder är det GANSKA troligt att man ligger trött hela tiden därför ska min man /pojkvän ta handom ungarna till dom är gammla nog att klara sig själva.


Ond? Vem jag? nej då!


Vill ge upp

6 timmar och 57 minuter kvar, jag vill ge upp nu.....
Fan hur ska jag orka?

Detta kommer gå sådär

Japp det kommer det.....
Vet ni vad? Idag har jag gjort något som jag inte gjort sedan gymnasiet. Nämligen gått ifrån sängen med INGEN sömn alls i bagaget och gått till jobbet. Lagom taggad eller? Nej. Nu (?!) 20 minuter in på mitt pass vill jag bara lägga mig ner och dö. Fan vad trött jag är, bara en timme hade gjort såååå mycket men nej. Sängguden ville inte sammarbeta med mig! Seriöst, jag bytte ställning jag la mig på golvet jag la mig i soffan jag sov med öppet fönster jag sov med stängt fönser, jag försökte med musik, utan musik. Med tv utan tv. Men allt förjäves....

Nu ska jag klara 7 timmar och 40 minuter till innan jag slutar!! och yttligare en timme till innan jag är hemma.
Hur fan ska detta gå då?!

Kaffe kaffe och kaffe. Dock tror jag inte det funkar så bra om man inte sovigt något alls. Jag överdriver inte heller! inte en ända minuts sovande blev det!! VILL DÖÖÖÖÖÖ!
Jag känner mig själv, jag kommer ha en period där jag är så trött att jag kommer halvt svimma. Sen kommer det gå över till hyperaktivitet och jag kommer flippa sönder (= skratta åt ALLT) Sen när jag kommer hem (om jag kommer hem) så kommer jag däcka på hall golvet.



Just nu skulle jag vilja krama en kudde vilken som helst.... är desperat!

Ska försöka uppdatera er senare om framgången. 

Nattinlägg

Hej!
sitter här i mörkret och kollar på Sex And the city! är inne på säsong 4 nu..... Fan bara 2 och en halv säsong kvar!
Såå undehållande sen serien hahah!
Var ute och gick innan, låter som en klysha men fan man blir "imponerad" av Moderjord. Det blåser ute, mycket.
Ibland låter det så mycket att jag tror att fönstrerna ska blåsa in. Lite obehagligt!
Mår mycket bättre nu, lite snorig och hostar annars är jag fiiiine!


Ska kolla på några avsnitt till av SATC måste sova sen. Fan klockan är 3?! När hände det! Åhh skit samma....
Vihörs!

Snart!

Katarina kommer och byter av mig! asså detta är ju inte hållbart. Mår verkligen skit, skulle behöva inom vårdcentralen för att kolla mitt öra. Tror dock inte där är öppet idag! Pallar inte betala det dubbla för att åka till akuten... Pallar inte. Ska iaf åka hem och sova! Och hoppas på att vakna upp lite piggare... dock har det inte hänt dom senaste dagarna... Så varför nu? poppis ska jobba i morgon för mig med så jag är ledig 3 dagar! Så borde verkligen vara fitt för fajt igen när jag går på onsdag!Kanske inte helt återställd. Men ändå duglig nog att jobba. Åhhh jag vill bli frisk nuuuuuuuuuu!

Varför gör man såhär mot sig själv?

Varför ska man alltid pressa sig till det yttersta? Jag har legat i soffan helt däckad sen i tisdags eftermiddag. Om det inte vore för Therese hade jag inte ätit sedan dess heller. Jag är helt utmattad, kräkte upp min hostmedicin på väg till tåget. Jag Vill bara gråta, men jag måste jobba. Jag har inte råd att vara sjuk. Måste jobba. Jag ser ut som skit säger bara tacka fan för smink! Vill Bara att lördag och söndag ska gå snabbt så jag får komma hem och sova. Jag orkar inte. Men jag måste. Förlåt till alla mina kompisar för brist på sms och telefonsamtal denna veckan men jag har inte kunnat eller orkat! Måste äta något idag annars kommer jag kollapsa. Men hur sugen är man på att äta när man inte känner någon smak alls? Jag vill inte ha någon jävla sympati. Jag vill bara bli frisk.

Skjut mig

Seriöst nu har denna dunderförkylningen hängt efter mig i flera dagar! Jaf döööör! Jag hatar att vara sjuk!
Fick ta ledigt ifrån jobbet idag. Jag är verkligen helt väck!

Ska röra mig ifrån sängen eftersom min granne håller på att slå isönder sin lägenhet så går det ju inte sova.
Så ska bänka mig i soffan sätta igång Sex and the city maraton, dricka te och äta glass! Ska först hälla i mig medicin! All jävla medicin jag har!


Vi hörs!

Johan T Karlsson alias familjen!

Asså Johan T karlsson är en lirare som jag lätt skulle vilja ha som bästa kompis! Han är en så jävla skön lirare!hahaha Man kan inget annat än att älska han! Ohhh


Bara man kollar på Klubbland!
http://svtplay.se/v/2302912/klubbland/del_3_av_8?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2295268/sb,p136576,1,f,-1


Åhh jag älskar han musik, varför? Jag vet inte! När jag lyssnar på hans musik blir jag helt dum i huvet! Vill bara röja gärnet! Säger ge mig Arvika 2010! Det var insane!!!


Bättre

efter en halv karta alvedon, nässpray, zyx och hostmedicin så mår jag nog lite mer som en människa!
Har åkt på världens förkylning, Somnade igår när jag kom hem ifrån jobbet vid halv fem fem något!
Vaknade 4 imorse, gick upp kollade på OTH och gick och la mig igen och vaknade klockan 14!
Fortfarande helt off!

Följde med Therese ut till emma som bjöd på mat. Dock smakade det inte ett jävla skit.... Funderar på om jag ska äta en massa fisk nu när jag inte känner smaken så jag får i mig en massa omega tre! hahaha!

Nej nu ska jag bänka mig i soffan kolla lite på tv och sen försöka sova! Åhhh vill bli frisk nuuuuuu!

Sommar kanske

Är klar med allt som ska vara klart, så jag sitter nu och slö surfar lite.
Läste metro imorse och så att WTAI hade bokat coldplay så nu sitter jag och surfar runt lite på alla festivalsidor jag kan komma på! Åhh vill att det ska bli sommar nuuuu! Vill supa ligga i tält och bara chilla! Hade varit så skönt! Sitter riktigt och suktar efter en sommar kväll i ett tält med en fisljumen grogg! Åhhhh!

Men som jag har skrivigt innan ska jag väll vara glad om jag ens kommer till wacken iår!

Kolla det ser ju så kul ut!


Metaltown -10


Wacken -10


Wacken 10



Siesta -10



Siesta -10

Arvika -10


Japp japp

Hej igen
Just nu är jag nog hög på Panodil! Jag har så fruktansvärt ont i halsen! Fattar inte det när jag hostade imorse känndes det som jag hade 5cm stora stenar nedtryckt i stupen! Åhhh. Så har pimplat panodil sen jag vaknade med jämna mellanrum!
Sitter och trycker i mig Vicks i tron om att det ska hjälpa men det lär det ju inte göra.....

Sen är bristen på koffein stort med tanke på att jag spilde ut typ allt kaffe på mig när jag drack hemma imorse. Sen kaffet på jobbet är inte mycket att hurra för. Man har ju tyvärr blivigt lite bortskämd med fin fint kaffe nu med dyr kaffebryggare.

Det sjuka är att jag är helt väck, jag är helt blek. Jag brukara vara trött men idag är jag verkligen heeeeelt borta! Kan sitta och fästa blicken på något i typ 10 min utan att jag reagerar. Måste nog sova när jag kommer hem asså verkligen. Jag är verkligen helt borta, och hur jag ser ut idag ska vi inte änns gå in på!


Dag 16 – Innehållet i min väska.

Som en vanlig tjej så har jag en väska full med allt "nödvändigt" hahaha



Vissa saker har jag alltid i väskan annars dör jag!
hur som innehållet;
Handkräm
Plånbok
Tuggumi
Lip Balm ifrån bodyshop som smakar mums
försvarets trutvalla
nycklar
näs-thingi!
Kam
nagelfil
laddare till mobilen! 
hörlurar
pluggar
penna börjar ha det för att man kommer på att man behöver det ibland!


Detta är vad jag brukar ha i väskan dagligen! sen är där ju mer saker vissa dagar :)

Fick slänga upp en bild på min väska med!
Jag gillade inte den först utan jag bara tog den för att spendera upp pengarna haha!
Men som sagt nu gillar jag den!
Och den köptes på affären Jennyfer I Tjeckien!


Ännu en dag, som inte vill mig väl

God morgon!

Hoppas ni som har sovigt gott och länge får 1000 kamelers loppor på er!
Ännu en jävla skit morgon!
Har inte sovigt något alls typ!
Kollade på étt avsnitt av SATC sen gick jag och la mig så vid tolv kanske?

Sist jag kollade på klockan var hon 3:16! Och jag drog mig upp ur sängen 5:50! På med mascara och upp med håret i en hästsvans och springa till tåget. Klockan är i skrivand stund fem i halv åtta och detta har jag lyckats med!

  • då jag gick upp 20 min innan jag skulle gå till tåget fick jag stress dricka kaffe. Vilket då resulterar att jag spiller kaffe på min tröja och får fint rota ibland mina HÖGAR med kläder för en annan.
  • Kommer halvvägs hemmifrån innan jag inser att min plånbok ligger hemma, Så jag får springa hem och hämta den och bokstavligentalat SPRINGA för att hinna med tåget!
  • Håller på att trilla när jag ska på tåget, lyckligtvis så hinner en kille bakom mig få tag på min arm så jag höll mig på benen!
  • Kommer av i kstad och in på Pebban, lyckas sätta i mitt ica kort i kortterminalen, för jag har ju så klart lagt mitt betalkort HEMMA vid datorn för jag skulle beställa en film igår ifrån nätet. Ingen skada skedd då jag hade kontanter på mig!
  • När jag sen ska gå ut ur pebban så lyckas jag knocka en tjej med dörren! Dock hennes fel då hon skulle gå in igenom fel dörr!


Som sagt halv åtta är klockan, kommer säkert mer på listan!

Vi får höras sen när jag har hinkat kaffe!



UPDATE!
Dessutom har jag pratat svenska med en tysk gäst!
OCh engelska med en svensk!


RSS 2.0