Fredag den 29 april 2011

God jävla morgon....
Asså idag har jag all jävla rätt att vara trött. Jag dör typ...Bara 7 timmar och 18 minuter ( i skrivande stund) kvar till jag slutar.

Igår gick jag upp halv sju och gick till jobbet, slutade tre, gick en snabbrunda på stan med tassi och steffi.
sen kom mathias vi 18. Då drack vi kaffe och snackade sen gick vi in mot stan vid 20 så vi skulle hinna käka och köpa godis innan Bion började! Vi kollade på World Invasion Battle Los Angeles. Den var väll bra? Asså ja, har ju sett bättre lixom. Sen var det fett störigt att man aldrig fick se Aliens helt? Eller ja helt och helt ordentligt! Va fan handlar det om? det blev jag fett besviken över!

Sen gick vi hem till mig snackade med katarina sen la vi oss i min säng för att kolla på Pirates Of The Caribbean. Åhhh vill ha 18 maj nuuu! Då släpps 4an! :)

Jag somnade jävligt sent, typ vid tre halv fyra.... Jobbigt läge asså. Sen gick jag upp 10 i sju idag.. Skit jobbigt att Mathias ligger kvar och sover som en liten gris när en annan tvingas upp i kylan för att gå och jobba....Funderade på att väcka han, men som den snälla människan jag är ( ja jag vet många skrattar säkert åt det, men jag är snäll) så lät jag bli....


Sen igår hittade han min kamera och der resulterade i detta...


Dagens outfit? Byxor gamla som gatan, och wacken tröja. Dock hade jag inte min tröja på mig när jag gick på bio den har jag som "jag springer hemma och fryser men vill vara mysig tröja" För min in flames tröja har ju mathias snott.....
HAHA epicwin! om ni kollar på det lilla fotot i ramen har jag samma byxor på mig där! Jag såg det nu och var tvungen att komentera det..

Snyggt lixom?



Där är fler bilder.... Men dom pallar jag inte lägga upp.




Utanför Kosmorama! :)

Ska umgås lite med min sambo i kväll.

Vi kanske hörs senare!
puss!

Vilken morgon

Så där nu har jag kissat och rökt på första gången sen i morse!
Asså det har varit full jävla rulle ungefär ändan sen jag kom hit i morse.....

Vi har fått mycket beröm och mycket glad respons idag vilket gör mig förvånad och självklart glad!
För vi har haft en grupp här och dom som brukar bo här är gnälliga och tjugiga för allt! Brukar inte spela någon roll vad man gör dom letar ändå fel! Så jag är sjukligt glad att dom är nöjda! Fick även denna kommentaren " Detta är fan det bästa stället som jag har bott på sen i september"  denna gruppen reser väldigt mycket, vilket då gör att det känns jätte bra att höra det! :)


Inte så mycket strul men mycket spring och en massa små saker och en jävla massa samtal!. har fan inte änns hunnit käkat frukost. Vilket inte har hänt sen jag började här! Helt sjukt

Nu ska jag sätta mig ner göra lite pappers arbete och dricka lite kaffe! har bara drukit en kopp (?!) sen i morse vilket är lite för att vara mig! 

Ska iaf gå en runda på stan med tassi och förmodligen steffi efter jobbet :) skönt med lite sällskap!


Nu ska jag försöka återställa min koffein nivå! Vi kanske hörs sen!

Torsdag den 28 april 2011

Mitt liv är lika tråkigt idag som igår därför jag inte tänker uppatera något mer just nu........


Vi får höras när det händer något, så det inte blir en massa inlägg om inget meningsfullt alls.... Som nu!

Onsdagen den 27 april 2011

God eftermiddag! (eller kanske kväll?)

Sitter på jobbet och hökar. Inte mycket liv här inte. Vi har fullt. MEN alla har avdunstat på någon vänster.

Idag har varit en ytterst ogivande dag. Jag vaknade vid halv elva gick upp diskade, plockade undan på mitt rum, duschade, drack kaffe och kollade på Samcro.....

Jag skulle inget annat än skriva att jag satt på ett plan till någon random destination, eller att jag hade gjort en helt fantastisk upptäckt av någotslag, att jag har mejat ner tyskar med en lastbil. Men hade jag skrivigt det hade de varit en lögn. Alltså mitt liv är lite meningslöst och tråkigt som vanligt.....

Inte så duktigt kanske?

Att pressa sig så mycket att man spyr när man springer kanske inte är det Smartaste draget? Speciellt inte när man bara har käkat en hamburgare på hela dagen... Haha nej får nog Gå och sova nu! Vi hörs imorgon!

Jag är konstig, du är konstig, det är konstigt, vi är konstiga

Saker förändras.
Jag tänker inte be om ursäkt.
Inte denna gången.

Men allt kommer väll skita sig.
Som det alltid gör.



Det är konstigt, jätte konstigt.


Tisdag den 26 april 2011

God eftermiddag på er.

Solen skiner över kristianstad ännu en dag :) Mycket trevligt synd bara att jag inte har fått njuta av den....

Vaknade 8 imorse av att solen lös in.... Det finns mörkläggningsgardiner... Men dom har ju mathias så klart inte satt upp.... Tvingar mig själv att somna om. Det ligger ett dagis vid hans lägenhet vaknar igen vid 9 av att alla ungar är ute och skriker! Åhh somnar dock om igen och vaknar 13 haha bra där!

Så jag han ju inte umgås så mycket med mathias innan jag var tvungen att sticka. Gick lixom upp drack kaffe, sminkade mig, bytte om och borstade håret och tänderna sen gick min buss 1404...
Nu ska jag jobba till 23 vi hörs kanske senare!




Bildbomb!

okej i bristpå annat så gick jag igenom en gammal klasskamrats BDB och hittade AS många bilder på mig. Tacka fan för facebook när folk taggar så man vet om att bilderna finns.... Dessa hade jag antingen glömt eller förträngt.....





Jag någon gång i skolan :)

Jag och catrin

Man skulle kunna tro att det var jag som tog studenten. Men nej faktiskt becka!

jag kim och Catrin under beckas student

Samma dag som vi eldade upp vår bästa kompis Åslög. Men jag var lika glad ändå.

Jag och Catrin på Beckas student

Ellen jag och Jenna med för ett bra tag sedan

hahah helt oslagbar!

Mathias jag och Pauline för typ 2 år sen?



Jag och en till. Dock vill jag inte ha med henne på fotot! :) Ni som läser ser väll förmodligen vem det är ändå...


Emelie i ett nötskal, nyduschad, kletar deo och äter twix.... haha

HAHA! Finn ett fel?

Kolla långt hår jag hade?!


När jag kollar på dessa bilder så blir jag helt nostalgisk. Jag menar det var egentligen inte så länge sedan. Men ändå känns det som en helt annan livstid.... Konstigt det där

Måndag den 25 april 2011

Hej!
Fy fan vad jag är trött idag asså... Känns verkligen som om alla inlägg jag skriver handlar om trött? Eller börjar med trött..... Kill me?


Som sagt åkte ju hem ifrån emma och till Therese igår för att dricka lite. Sen när dom drog ut till björket. Så drog jag på mig mina skor och gick till stationen för att ta tåget hem. Hade lyckligtvis Mathias i andra änden på telefonen så jag hade någon att snacka med! :)


Kom hem vid lite över elva. Packade ihop lite saker snackade lite med katarina och Max, åt en macka och sen gick jag och la mig.
Nu sitter jag på jobbet. Slutar vid halv fyra då min kollega kommer för att byta av mig.

Sen ska jag pinnar bort till rececentrum för att sätta mig på bussen till mathias.

En sorlig sak är att detta var den första helgen på FOR EVER! som jag och katarina är lediga samtidigt.... Vad gör vi? Jo katarina är i Tollarp och Åhus och jag är i osby och hässleholm? Sorligt? Ja lite. Känns som om vi inte har träffats på evigheter.... :( Vi ses iaf i morgon när vi byter av varandra! :) Alltid något :)


Nej nu får ja väll ta tag i detta arbetandet. Vi hörs puss!


You make me smile

Jag vill tacka killen som Gjorde att jag s...

img_6679 (MMS)

Jag vill tacka killen som Gjorde att jag sparade 40 spänn! :) det finns Faktiskt snälla människor :) så tack!


Söndag den 24 april 2011

God kväll alla trogna läsare!
Idag har jag legat på emmas soldäck och glassat som en strandad säl, och det var väll det vi gjorde igår med hahah

nu sitter jag hemma hos therese.... har typ powernapat i hennes sängi två timmar hahaha så trevlig jag är va? Skyller på värmen. Mathias ringde och väckte mig..... så i nyvaket state så bestämde vi att jag skulle komma dit morgon dricker kaffe just nu Ska snart börja hinka ner lite bacardi.... vi får se om jag pallar slänga upp något inlägg imorgon. Ska åka hem i kväll, ska ju som sagt jobba i morgon förmiddag. Sen ska jag åka till degeberga, så vi hörs när vi hörs bitches!

Glad påsk!

Lördag den 23 april 2011

Hej! Bakis idag? Jag klara mig iaf :) drack inget igår smakade Bara på Mathias polska öl :p åkte ju hem Till Rebecka och Kim igår efter jobbet. Trevligt som Vanligt! Jag och Mathias Åkte Hem till mig vid 20 över ett. Sen köpte han kebab i stan innan vi gick hem Till mig! Sen låg vi och flippade en stund innan vi somnade haha! Vaknade imorse när hans telefon ringde. Vid halv elva. Gick upp satte på kaffe. Sen snackade Jag lite med Katarina och hennes pojke! Sen åkte Mathias till sin syster Och jag och Katarina gick pÅ systemet :) nu sitter jag på Tåget till Osby för att umgås med Bästis! :) vi hörs!

Långfredag? Idag?

Herregud asså jag är ju helt väck i bollen ( och ja jag har ätit nu)

Det är ju långfredag idag? Hmm hur hände det lixom?

Spenderar ju min eftermiddag/kväll på jobbet.... Inte så spännande kanske. Tiden har gått så otroligt långsamt idag. Fattar inte det. Känns som om jag har varit här i evigheter?


Blev glad när jag såg att madagaskar går på tv. Blev dock inte lika glad när jag insåg att den var på svenska..... Blir man irriterad eller vad?

Jaja om vi ändå gnäller kan jag ju fortsätta lite till. Jag har as ont i ryggen. Den stolen vi har på jobbet är fan inte skön alls. Ändå är den klassad som ergonomisk! Ergonomisk my ass...... Jag hatar den.

Har jag något mer att gnälla över?
Ja rebeck och dom börjar ju grilla nu vid 18... En annan är ju inte där för än vid 22!! Jag som fick sluta tidigare (läs 21) så går där SÅ JÄVLA klart bara en buss i timmen och den går 2135.... Skjut mig?

Jaja som sagt fint folk kommer sent... Fast kanske inte så sent.


Nej nu får det fan räcka med gnälligheter





Asså va fan/ Dagens filmtips

Hur glömmer man att äta?! jag bara undrar. Har typ varit vaken sen lite över 10 och har helt glömt bort att äta idag med. I do suck.
Tur att jag inte blir en grinig treåring utan mat asså hahah. Måste verkligen skärpa mig nu asså....
Detta håller inte längre. Men asså jag är så tankspridd nu med ALLT så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen.... Hinner ju bara tänka på det viktigaste. Dock kan man ju tycka att mat är ganska viktigt?
Jaja skit samma.


NU tänkte jag iaf ta tillfället i akt och ge ett filmtips som jag har lovat hela veckan!


Trumvirvel tack!


Dagens filmtips är Leon.


Filmen handlar om en 12 årig tjej som heter Mathilda spelad av natalie Portman.
Hon bor med sina 2 syskon och mamma och pappa i en lägenhet i usa. Hennes föräldrar är inblandade i skumma knarkaffärer. Så en dag ska hon gå och handla och när hon kommer hem så ser hon att där är folk som precis har skjutit ihjäl hela hennes familj. För att inte väcka uppmärksamhet så fortsätter hon förbi hennes lägenhet och knackar på granndörren ihopp om att han ska öppna och rädda hennes liv.
Efter en stund så öppna Leon som spelas av Jean Reno, han fattar själv att den sekunden som han öppnar dörren så kommer det förändra hans och hennes liv totalt.
Saken är den att Leon jobbar som torped. Han har inget socialt liv överhuvud taget. Det är precis som om han inte existerar.
Mathilda vill dock lära sig att skjuta folk så hon kan hämnas på dom som mördade hennes familj.
Deras relation utvecklas och det slutar med att Mathilda är den ända personen som han någonsin har brytt sig om!



Den låter kanske inte så kul, eller ja kul och kul. Men den är faktiskt bra.
Den är ganska underhållande på det sättet att deras relation är så pass "onormal" hur normalt är det lixom att en 12 årig flicka hänger med en yrkesmördare?


Som sagt se den! :)


Något annat som med är imponerande är att filmen är ifrån 1994, det märks faktiskt inte.






Fredag den 22 april 2011

Sådär ja då var det fredag igen. Var fan har veckan tagit vägen?
Ska jobba nu ifrån 15-21 sen ska jag hem till Rebecka.
Vad lowligt skulle jobba till 23 men min arbetskollega är snäll och kommer in tidigare!


Sen idag är det ingen vanlig dag för det är min sambos födelsedag! Åhhhh grattis till henne!
Ni som har henne på facebook går genast in och skickar grattis till henne! Hon fyller ju faktiskt 20!


Nej nu blir det inte mer intressant.

Ska gå och klä på mig och sminka mig snart.

Vi hörs!





Kvalitetstid

Tänkte uppdatera lite.
Sitter i min säng och har kvaalitetstid med den, min dator, min säng, min TV och min äkliga B&J glass...
Är inte livet lite för bra ibland eller?


Katarina och hennes pojkvän står i köket och bakar till i morgon för då fyller ju min älskade sambo 20! :)
Så nu slipper jag köpa ut till henne, oj kanske inte ska skriva det här?
Men HA! Ni har inga bevis....




Nu ska jag fortsätta med kvalitetstiden.
Vi hörs


PS Dagens bedrift, höll på att bli på körd av två bilar inomloppet av 40 meter!! Va fan handlar det om?! Folk vill ha mig död idag.....



Varför köper jag en massa saker med körsbär?! Jag har lixom insett att jag inte gillar körsbärs saker...Men snål som man är så kan man ju inte slänga en glass som kostar 50 spänn.....Sen äter man det för det heter ju glass. Eller hur var det nu?

Torsdag den 21 april 2011

God morgon

Fy fan vad trött jag är!
Räknade på det igår fan jag sov bara 5 timmar?
Sen sover jag ganska dåligt när jag sover brevid folk, vilket jag gjorde igår.
Jag vet inte varför. Känns typ som om jag inte sover alls....

Kom hem igår efter jobbet, var väll sängliggandes vid tolv tror jag. Somnade vid ett kanske....

Gick upp halv sju imorse, slängde på mig kläder och smink sen cyklade jag iväg till jobbet här sitter jag nu
Slutar 15 ska då hem gå med katarina till Maxi för att handla. Sen ska jag fan gå och bänka mig i soffan och glo på Samcro... Eller sova. Jag har inte riktigt bestämt vilket än...

Får se hur pigg jag är.

Nu ska jag hinka i mig kaffe....För att hålla koffeinet på en bra nivå.

Jag svamlar bara nu.... Vi hörs senare

.

Fan. Vill att denna veckan ska vara slut. Nu.

Jag gillar detta, jag är lättroad

Hahah jag är väldigt lättroad asså.
Detta tycker jag är kul!
Bilderna är ifrån inflyttningsfesten, jag vet inte riktigt vem som tar bilderna men kolla alla förflyttningar.
Jag gillar det... haha


Bild ett


Helt plötsligt försvann mia och Johan hamnade på stolen?

Sen kommer mia igen, rebecka har försvunnit och johan står helt plötsligt brevid kim?


Sen poff kom rebeckas huve igen igen hahaha


Förlåt, jag är trött och hungrig.... Det är nog mycket roligare i mitt huvud än vad det är för er....

Jag erkänner

Jag orkar inte lägga upp filmtipset....
Ska försöka göra det i morgon.


Tror det är matbristen som slår in( haha ja jag har glömt äta.... fan)
matbrist= lat

Asså måste fan käka något snart. Måste sätta alarm, typ mat och sov klocka? Kan man köpa sånna?


Nog om det.


Jag slutar snart! Vi hörs i morgon!





Ps Dagens bedrift, höll på att bli dödad av en duva. Tänk att skriva det på gravstenen!
" Emelie, tjejen som var full med glädje till en duva störtade i hennes huvud och tog hennes liv"


Onsdag den 20 april 2011

God eftermiddag mina trogna läsare!
Allt bra idag?
Här är det i alla fall super! Lite trött men det går väll över.
en vanlig update i mitt tråkiga liv.
Mötte upp Mathias i stan igår så köpte vi en kaffe och satte oss vid helge å!
Det var väll hyfsat varmt igår.

Sen smsade vi rebecka och frågade om hon hade tid att träffa oss. Så vi satte oss på bussen ut till henne.
Där satt vi och snackade allmänt skit och bara umgicks.

Sen satte jag och mathias oss på bussen hem till mig vid elva.
Väl hemma så smög vi in på mitt rum eftersom min älskade sambo (läs världens bästigaste sambo) låg och sov.
Sen satt vi och kollade på YouTube klipp halva natten haha Gammal humor är fan bäst asså!
Sen släckte vi lampan vid typ halv fem.
lite i elva vaknar jag helt klarvaken. Lite drygt.
Går upp ur sängen och sätter igång kaffe sen bänkar jag mig i soffan för att kolla på Samcro (får inte skriva SoA av högre makter för det klassades tydligen som töntigt?) typ 5 minuter in på avsnittet så vaknar mathias och joinar mig i soffan.

Så vi kollade väll på två avsnitt innan jag började fixa mig och skulle iväg till jobbet.
Sen var jag färdig fixad vid två, sen satt vi och slösnackade lite .
Sen följde han mig till jobbet.

ja det var väll min dag i korthet?

Nu ska jag jobba. KANSKE slänger upp ett filmtips.... Om jag pallar skriva inlägget haha!



Kaffe i solen! Livet kan ju inte bli mycket bättre!

Nattinlägg

Hej alla dom som är vakna för att läsa. Sitter ute nu kan inte sova... Lite jobbigt tur att jag inte har någon tid att passa imorgon. Eller jo det har jag klockan 12 ska tvätta då. Har kollat på lite SoA sen jag kom hem. Käkade lite Nudlar innan med. Ja jag har inget kul att skriva, jag har bytt sängkläder och sorterat tvätt. Nej nu ska jag sluta skriva mer på detta meningslösa inlägg.... Vi hörs imorgon!

Jag insåg precis

att jag kommer aldrig kunna gå tillbaka till en telefon med knappar.....
Once you go touch you can never go back.....
Och det är fan sant!

Eftersom vi har en mobil så har vårt nummer till jobbet kopplats om till den, så jag skulle kolla saldot.
Då skulle man skriva SALDO och skicka till typ 220( eller något) och jag kunde fan inte änns skriva SALDO med stora bokstäver på den telefonen.... Jag dör asså.
T9 var min kompis innan men nu verkar vi ha gjort slut.
Det är konstigt det där, tänk innan kunde jag gå och SMS utan att kolla på telefonen nu kan jag fan inte skriva ett ord.

Nej nog om uppdateringar med den telefonen...






En rolig update, jag dödade precis en spindel med mus-sladden. Fatta vilken bedrift eller?

Jag gillar teknat

hahahaha animerade filmer är bäst!



Jag och katarina vill ha den hästen som husdjur! hahahah så stört skön!



och denna ungen ska jag och Mathias adoptera!

Okej fortfarande inte lugn

telefonen dödar miiiiiig! Ni fattar inte.
Jag vill kasta den i väggen och skita i att folk vill ringa hit.....
Det har typ ringt säker 20 samtal sen jag började jobba klockan tre. Så många brukar det inte ringa. Seriöst lixom? Vet dom om att vår växel är paj och använder världens mest usla telefon? Fuckers...



Måste typ städa mitt rum. där ligger kläder ÖVERFUCKING ALLT! Jag dör liiite här?

Men idag pallade jag verkligen inte innan jobbet. Annars då? Jo ska jobba idag, onsdag torsdag och fredag. Vad ska jag göra i påsk? INGET asså seriöst. Jag tänker inte sitta hemma hela helgen själv... Jag dör hellre. Måste hitta någon som inte ska vara hos sin familj.... Skjut mig.


imorgon är jag LEDIG! WOHO! Det ska jag fira med att tvätta.... inte lika kul kanske. Men börjar få ont om kläder och det fanns ingen annan tid... Så bita ihop och se glad ut. Mathias ska dock komma i morgon så ska tvinga han att hjälpa mig. Hoppas bara han kommer innan tvätttiden är slut... Annars blir jag fett sur!


Annars kan jag ju skriva att det är fint väder här. Låg runt 20 grader, svettades som fan när jag gick till jobbet.

Njut av solen nu era jävlar!.

Blir lite irriterad

Kommer till jobbet så funkar inte vår telefonväxel.... Så nu måste jag använda denna telefonen. Kan ju informera folk om att det inte är smidigt alls!
Jag saknar vårat headset!!




Måndag den 18 april 2011

Hey  people!

Sitter bänkad i soffan, har duschat, ska bara sminka mig och ta på mig kläder sen pinna iväg till jobbet.

Skönt att sova ut kan jag säga er!


Sitter och kollar på SoA i soffan nerbäddad i mitt täcke med en kopp kaffe! Vill typ inte gå här ifrån.
Hade gärna suttit kvar här en stund till.... Måste som sagt snart sminka mig..... Ska bara kolla liiiite till på SoA.


Vvi hörs senare!



Skulle behöva göra något åt mitt hår med... hahaha

haha vi hörs sen!

Det är konstigt det där.

När man kollar tillbaka på livet och vilka människor man har umgåtts med. Och vad man har gjort.
När man försöker minnas så känner jag att det är någon annans liv. Att någon annan har berättat dom minnena. Men när man mycket väl vet att det var vårt liv. Det är i alla fall inte det livet jag lever nu.
Man ser folk som man gick i samma klass med i många år och nu är dom som en främling på ett foto.
Det är en konstig kännsla. Att känna en människa så bra och sen nu inte ha någon aning om personen alls. Du har ingen som helst aning om vad personen gör. Hur personen är. Inget.

Att ha så många minnen med folk du inte längre känner.
Det kommer aldrig bli det samma. Någonsin.


Jag skulle vilja träffa alla ifrån högstadiet för att kolla vad dom har gjort dom senaste 5 åren.
Skulle vilja kolla hur långsinta folk är.
Hade varit intressant att veta.

Jag är i alla fall evigt tacksam för att mamma drog oss ifrån bjärnum.
Låter dummt att säga men folk i en så liten by har inte någon chans till något.
Jag hade aldrig varit där jag är idag om jag inte hade flyttat.
Så tack mamma!

Jag har mognat som person, det är så många jag skulle vilja be om ursäkt till.
Så många jag har sårat. Jag vill träffa dom och bara be om uräskt.
Jag är stålt över den jag har lyckats bli.
Jag tror mina föräldrar håller med mig på den fronten med.
Jag är en bättre människa nu än för några år sedan.


Jag ler inombords, jag har funnit lugnet.

Livet går alltid vidare.

Jag tror vädret spelar mig ett spratt. Jag sitter och ler för ingen anledning alls.
Jag mår bra. Livet är bra.

Slutar om en timme. Ska hem och umgås med min sambo.
Sen ska jag sova. Vi hörs i morgon!

Så där ja!

Nu är jag klar med listan! eftersom jag sitter på jobbet så kan jag inte garantera att det är rätt låtar som ligger i inläggen. Då jag inte kan lyssna på dom här :P

Men jag hoppas att det är rätt!

Nu får jag väll göra något vettigt som sista 4 timmarna innan jag slutar! Vi hörs!

29 – en låt från din barndom

Denna låten lyssnade jag på när min "pojkvänn" dumpade mig! Jag var typ 8-9 något?
Jag lyssnade iaf sönder den och bölade som ett svin. Han var ju mitt livs kärlek. Hur kunde det ta slut imellan oss lixom? Helt sjukt....Lyckligtvis har jag kommit över det haha!
Men denna låten kommer jag ihåg så tydligt ifrån min barndom iaf :)


28 – en låt som får dig att känna dig skyldig

hmm skyldig till vad?
Jag har en väldigt bra förklaring i huvet. Dock kan jag inte få ner den i ord... Så jag skiter i det

27 – en låt du skulle vilja kunna spela på instrument

Jag har alltid viljat kunna spela denna på piano. Für Elise kunde jag ganska mycket på innan. Dock så har det försvunnit mycket.
Men detta är nog den låten jag skulle vilja kunna allra mest asså! har alltid viljat!






26 – en låt du kan spela på instrument

Jag ska ju fint erkänna att jag inte kan spela något instument.
Dock kan jag introt på denna på gitarr. Och det är väll allt. Fast i och för sig så gör gitarr riffet typ likadant i hela låten. Så det är inte så mycket skillnad? Då borde det ju klassas som att jag kan en hel låt?



25 – en låt som får dig att skratta

Denna är laddad med så många minnen.
Jag älskar denna låten. Fortfarande.

Börjar alltid småskratta när jag hör det :)



24 – en låt du vill ha på din begravning


23 – en låt du vill ha på ditt bröllop

Jag vet inte men denna låten har jag alltid gillat.
jag alltid älskat texten, och skulle nog vilja göra första dansen till denna!



22 – en låt du lyssnar på när du är ledsen

Vet inte varför men jag brukar alltid lyssna på denna när jag är ledsen! Eller nere... Som sagt only god knows why!

21 – en låt du lyssnar på när du är lycklig

Jag lyssnar på In Flames i alla lägen, jag har inga speciella låtar som jag lyssnar på.
Så jag lägger bara upp en random låt med In Flames.


20 – en låt du lyssnar på när du är arg

När jag bodde hemma hos mamma så hade jag en "arg" låt. Jag lyssnade ALLTID på den när jag blev sur.
När den började att spela visste mamma att hon inte skulle komma inärheten

Nu har jag inte någon speciell låt. Så jag lägger upp min gamla arg låt :)






19 – en låt från din favoritplatta

Come Clarity skivan med In Flames är en av dom bästa skivorna :)
Och detta är en av låtarna som är bra :)


18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio

Åhh jag har en massa låtar som jag vill höra mer på radio!

På tal om bandit (förra inlägget) så spelar dom alltid samma låtar med samma band hela tiden.... Lite synd, jag kan tycka att musik i radio är ett sätt att hitta ny musik!

Denna vill jag iaf höra mer på radio! MER RAMMSTEIN ÅT FOLKET!



17 – en låt som du ofta hör på radio

Finns väll inte så mycket att skriva, jag lyssnar inte på RixFM, Lugna Favoriter eller P3 då blir det Bandit. Och denna spelar dom flitigt, lite för flitigt....



16 – en låt som du brukade älska men nu hatar

Jag har (med väldigt mycket hjälp ifrån fester) lyssnat sönder denna totalt.
Jag kan lyssna på den, men jag står inte ut att lyssna på den hahahaha.
Som sagt bra när den kom ut (eller ja när folk hittade den) nu har folk lyssnat sönder den

Den är ju som sagt VÄLDIGT uttjatad!



15 – en låt som beskriver dig

Det är svårt att beskriv sig själv. Ännu mer med en låt lixom....

men den här beskriver väll mitt liv iaf? :P

14 – en låt som ingen tror att du skulle älska

Amen shit.... ehmm.... Som sagt när det kommer till musik så är jag inte så gnällig och väldigt öppensinnad.

Men denna låten är väll udda om man jämför med vad jag brukar lyssna på, och jag gillar denna låten fruktansvärt mycket. Fortfarande.




13 – en låt som är guilty pleasure

Jag är lite osäker på termen guilty pleasure.... Men antar att det är en låt man skämms över?


Asså skämms och skämms gör jag väll inte över denna låten, men jag gillar texten.
Eller jo jag skämms...



Japp så är det... Kommer väll få äta upp det haha

12 – en låt av ett band du hatar

Det finns faktiskt inte så många band som jag hatar.
Brukar vara ganska öppen för musik.
Dock är ju Broder Daniel ett band som jag inte gillar. Alls.....
Kent är inte heller någon höjdare.... Så i detta inlägget kommer det inte komma någon video :)

11 – en låt av ditt favoritband

Ingen bra motivation men jag älskar bandet och låten!



10 – en låt som får dig att somna

Jag har ganska svårt att somna till musik, det är lätt att slappna av men somna helt har jag svårt för.
Men denna låten är mysig att ligga och slappna av till!



09 – en låt du kan dansa till

Finns ganska många låtar som man kan dansa till. är denna frågan menad att man ska kunna koreografi (typ ifrån en musikvideo ect) så är jag körd.

Men när denna låten spelades på Arvikafestivalen så dansade jag som om det inte fanns någon morgon dag!
Shit asså. Bästa ever!



08 – en låt som du kan hela texten till

Saken är den det finns nog inte så många låtar man kan HELA texten till. Man tror att man kan, men man har så fel haha.


dock är denna ett bra exempel på en låt som jag kan utantill hahah!
Det finns inspelat ifrån vår inflyttningsfest. I tre olika vinklar.... Jag kan inte ljuga haha






07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle

Siesta 08, året då allt hände.
Jag tänker på J när jag hör denna låten, det var verkligen vår låt.
Den stämmde så bra då.

Han är en del av ett liv som jag inte lever längre. Jag har inte träffat han sen dess. Men när jag hör denna låten så tänker jag på Siestan och våra år ihop.
Det känns konstigt. Men ändå roligt. Saker får mig fortfarande att le. Dock inte på samma sätt som för några år sedan.
Som sagt det känns som om det är någon annans liv.



06 – en låt som påminner dig om ett ställe

In Flames, jag älskar In Flames.

Metaltown 2010, dom försökte tänka piren i frihamnen med denna låten.
Kan ju säga att dom var på god väg.
När jag hör den så tänker jag tillbaka på det, och då fattar jag varför Anders Friden är min idol!




05 – en låt som påminner dig om någon

Denna får mig att tänka på katarina, den stämmer så bra in på henne.
Helt crazy! Hahah!
Denna låten (och när jag får bilden i huvet på henne när hon dansar till den) får mig att förstå varför jag ville bli hennes sambo <3




04 – en låt som gör dig ledsen

När jag hör denna så blir börjar jag alltid tänka på hur mycket man vill passa in i ett samhälle som är "perfekt".
Vilket gör mig ledsen, denna låten har hjälpt mig igenom så mycket, och just därför gör den mig alltid ledsen.






03 – en låt som gör dig glad

Denna låten blir jag alltid så glad av, springer runt som en liten tattare och sjunger. Jag älskar Familjen!



02 – din hatlåt

Det finns många låtar jag hatar men denna är en av dom värsta jag vet.....
jag vet inte varför jag bara hatar den!






01 – din favoritlåt

Min odödliga favrit kommer nog alltid vara denna, always and forever



Musiklista

Ska ju göra en varje dag men jag ska försöka köra alla idag! :)

dag 01 – din favoritlåt
dag 02 – din hatlåt
dag 03 – en låt som gör dig glad
dag 04 – en låt som gör dig ledsen
dag 05 – en låt som påminner dig om någon
dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe
dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
dag 08 – en låt som du kan hela texten till
dag 09 – en låt du kan dansa till
dag 10 – en låt som får dig att somna
dag 11 – en låt av ditt favoritband
dag 12 – en låt av ett band du hatar
dag 13 – en låt som är guilty pleasure
dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska
dag 15 – en låt som beskriver dig
dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar
dag 17 – en låt som du ofta hör på radio
dag 18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio
dag 19 – en låt från din favoritplatta
dag 20 – en låt du lyssnar på när du är arg
dag 21 – en låt du lyssnar på när du är lycklig
dag 22 – en låt du lyssnar på när du är ledsen
dag 23 – en låt du vill ha på ditt bröllop
dag 24 – en låt du vill ha på din begravning
dag 25 – en låt som får dig att skratta
dag 26 – en låt du kan spela på instrument
dag 27 – en låt du skulle vilja kunna spela på instrument
dag 28 – en låt som får dig att känna dig skyldig
dag 29 – en låt från din barndom

Söndag den 17 april

jag kan inte nog poängtera hur fort tiden går....
Snart maj för fan... Shit.
Jaja nog om det.

Allt bra där hemma i era små stugor och hyddor?
Här är det väll som vanligt...
Kom hem till emma i fredags somnade klockan 21 var as trött asså. Vaknade av att Mathias skickade SMS klockan halv sex på lördafsmorgonen?! Men jag vägrade infinna mig i att gå upp då så jag tvingade  mig själv att somna om.....

Vaknade sen vid nio gick upp ur sängen och ner för att vara lite social med emmas päron! Drack en massa kaffe och väntade på att emma skulle vakna!
Hon kom upp vid halv elva kanske. Så satt vi och pratade och kollade på tv fram till jag skulle åka vid klockan tre. Mött upp tulle i hlm! Sen hade vi sällskap på tåget hem till mig. Det hände inte så mycket satt och slösnackade sen åkte han hem. Då bänkade jag mig i soffan och kollade på SoA. Sen gick jag och la mig för att försöka sova. gick sådär då grannarna hade fetefest. Visst dom lyssnade på In Flames och andra godingar. Men alla fulla fjortisbrudar som sjöng med var inte riktigt lika mysigt....

Ska jobba nu Slutar om 11 timmar vi hörs förmodligen senare!


Lördag den 16 april 2011

Hej!
Ligger här i lägenheten och brer ut mig i soffan.
Eftersom jag ska jobba imorgon så är jag fast här.....
Har kollat på Sons OF Anarchy ett tag, ska fortsätta med det till jag ska sova!

I hörs i morgon!



Kvalitetstid

Sitter nu på bussen för att åka hem till emma för att ha kvalitetstid med henne! Har ju inte träffat henne på as länge! Vi hörs när jag är hemma igen! Ha en skön helg babes puss!

LS

Let’s find it to the Milky way and climb these concret walls
And say don’t ever close us in
Like every city needs a distance, every sky demands a moon
Every winter needs a snowfall, every summer wants a June
Money’s just a piece of paper, gold is blinding don’t you see
Fame is just our own illusion of what life was meant to be
But I don’t need a perfect mirror, I don’t care for queens and kings
We are free and we are perfect when Lady Stardust sings


Två bilder från igår


mathias är en jävligt bra fotograf synd bara att motivet inte är lika bra...


Och synd att min jävla Iphone kamera suger pung?

Fredagmogon

God morgon? Är fett trött.... Mathias är inte bra för mina sovrutiner... Åkte till degeberga igår ju, blev kvar där fast jag skulle jobba nu på morgonen.... Lagom pigg är jag, vi gick och la oss vid två kanske? Jag älskar verkligen att vara med han! Haha låter gay men jag har alltid as kul! :). Det är så det ska vara! Ska jobba nu klockan 7 sitter på bussen in till kstad nu. Idag kommer emma och hälsar på med bebis! Myyyyssigt! :) sen ska jag hem Packa ner lite saker och sen dra vidare till Osby! Kommer vara så pigg i kväll.... Eller inte! Nu ska jag försöka vila innan bussen kommer till Kristianstad! Vi hörs puss!

Torsdag den 14 april 2011

Hello folket!
Lika trött som vanligt idag.

Åkte till bromölla igår efter jobbet. Umgicks lite med dom. Känns bra att bara kunna sitta och slösnacka med dom igen :) händer ju inte varje dag så att säga!

Tog tåget hem vid åtta, gick längs helge å och rensade hjärnan lite. Kristianstad är faktiskt fint. Fast man inte märker det så ofta! Lite synd faktiskt.

Kom hem, där väntade världens bakslag med posten. Blir så jävla sur. Men men bara att bita ihop och se glad ut.... Finns inte så mycket att göra.

Slutar om lite drygt en timme. Ska följa med katarina och vaxa sig mohahaha. Jag skulle ju med men det blev inte så tyvärr..... Men jag ska kolla på när hon gör det. Sen ska vi även leta upp en present till emma :) Så lowliiiigt!


Sen ska jag sätta mig på bussen till degeberga för att umgås med mathias.
Får väll se vad vi hittar på!

Vi hörs fuckers!

Onsdag den 13 april 2011

God Morgon.
Fick dra mig upp ur sängen i morse.
Riktigt jobbigt. Låg och pratade med katarina till klockan ett i natt. Fan vi hinner ju typ aldrig träffas....
Sjukt jobbigt. Vi låg iaf och diskuterade möjligheterna med att ta en weekend tillsammans...... Dom är ju inte så stora... Jaja skitsamma. Det får vänta

När jag har slutat så åker jag till bromölla för att umgås med Tassi.
Känns som om jag inte har träffat henne på ett tag.

Sen i morgon så ska jag ha kvalitetstid med min sambo! Vi ska gå på stan och kolla paket. Sen ska vi även göra en annan grej ;) Vad skriver jag inte nu! Mohahaha

Nej nu ska jag jobba för hela slanten vi hörs kanske sen! puss


Lördagkväll, sitter ensam på en öde perrong
nynnar samma sång
minus sju
röker fyra cigaretter i rad, inget gör mig glad
stackars mig för ingen bryr sig om lilla jag
orkar inte längre vänta på att imorn blir en bättre dag

En dag som går och aldrig mer kommer igen

Dom senaste veckorna så har jag börjt uppskatta allt lite mer.
Jag har börjat förstå att livet bara springer iväg och att man inte hinner uppskatta det.
Jag skulle vilja vara 17 igen.
Livet verkade så mycket enklare då.
Men sen när jag kollar igenom gamla saker jag har lagt upp på Bilddagboken så inser jag att jag är nöjd med livet så som det är nu. Jag skulle nog inte vilja ändra på något. Och absolut inte bli 17 igen.
Jag har dagar då jag mår dåligt. Dock väger alla dom dagarna som jag mår bra upp dom dagarna. Jag mår nog bra nu. I alla fall mycket bättre än vad jag gjorde innan.
Jag har inte lika mycket ångest och jag trivs mycket bättre med mig själv.

 Jag är glad, jag vill skratta på riktigt. Inte det fejk skrattet som jag har haft så länge.

Jag mår bra, jag har nog mycket att tacka min sambo för det.

Jag ska njuta nu, man lever bara en gång. Njut, ha kul och våga ta risker. 
Vågar man inte riskera något kan man aldrig vinna.
Jag ska stå på mig och se vart livet leder mig.










 

fresten!

En sidparantes!

Dagen börjar ju med radiotjänst = dålig start på dagen
Dock när Deklareringspapperna kom så blev det en välidgt bra dag helt plötsligt!
ny säng for the win kan jag säga. Och om någon tar upp hela sängen är dom inte välkommna....

Tisdag den 12 april 2011

God eftermiddag folket!
Allt bra?
Här är det väll sådär.
Är astrött..... Mathias sov ju hemma hos mig, och att en så smal männika kan ta upp så mycket plats i en säng är helt otroligt..... Fan ta han jag ska hämnas! Grrrr
Sen vaknar vi klockan 11 av att det ringer på porttelefonen.....  Då är det radiotjänst som kommer för att snoka, och ja jag betalar tv avgift jag bor för fan på första våningen inte så lätt att mygla hahah.... Men då vill han ha portkod till grannporten och jag bara seriöst?! Tror du jag ger den till dig eller? Icke.....
Skit arg blir jag, sen går jag in och lägger mig i sängen igen och hinner lägga mig ner sen petar mathias på mig och vill ha kaffe.... Jag känner mig som hans bitch hahahha. Fan ta diiiiig!

As mysigt var det inatt, katarina kom hem och på någon vänster hamnade jag och hon i min säng, där vi låg och mös! hhahah vi låg och pillade varandra i håret och sen satt mathias i min gungstol och spelade guitarr! åhhhh så mysigt! :) Jag och katarina ska hyra in han och låta han spela bakgrundsmusik hela tiden. Vi mutar han med en sängplats ( dock inte min haha), kaffe cigg och mat! Tror han tar det faktiskt!

Iaf igår så kom mathias till stan och mötte upp mig vidstora torg. Sen skulle vi gå till trendi för mathias var hungrig, vi mötte även emma på vägen dit med bebben! Den var sååååå liten! Iaf när han hade käkat så gick vi och köpte en kaffe och satte oss vi helge å! Så mysigt! Sen gick vi hem mötte upp therese och gick till maxi för att handla mat.

jaja nog om mitt tråkiga liv! nu ska jag jobba. Vi hörs! pusssssss

äntligen!

Någon har lyckats att diagnostisera mig!

The Emeliesyndrome

lätta humoristiska svängningar med inslag av tyskhatar attityd. Med en del hyper aktiva insattser av formen alcoholsubstans.


Det stämmer väll?


Tack för diagnosen Dr Wennerberg!

Måndag den 11 april 2011

God morgon folket! Idag är jag inte så jätte pigg. Asså måste får bukt på mina sovvanor igen... Dom senaste veckorna har inte varit så bra hahaha! Inatt somnade jag vid halv tre, tre någon gång? Lagom lixom!

Anyway, igår så kom katarina hem med MONSTER beställningen ifrån McDonalds. hahah hon hade typ handlat upp halva lagret! Sen bänkade vi oss i soffan och kollade på Despicable Me åhh den filmen är såååå rolig!

Jobbar förmiddag idag, sen ska jag möta upp Mathias som ska umgås med miiiig idag! Får se vad vi hittar på, jag är trött och kommer förmodligen flippa sönder! hahahaha inte bra där.


 Måste bara säga att jag är enormt glad för vår praktikant Yen! Tillsammans med hennes klasskamrat så vann dom Hotelltävningen som hålls för skånes skolor med inrikting hotell! Så kul! Inte för att vara självgod eller så men känns bra att vi har lyckats lära henne något :)I´m so proooooud!


 Vi hörs kanske i kväll bitches. Vet inte riktigt när mathias åker hem..... Om han änns åker hem....

?

Varför kan saker inte vara lika lätta som dom verkar i filmer?

Söndag

Hej hopp alla!
Nu har jag sovigt ut! Såååå skönt sov dock inte så länge som jag trodde?
Sitter ni i vår soffa och har fixat med bredbandet så nu kan vi använda det trådlösa till våra datorer oh score!

idag ska jag försöka dra mig ut och gå en runda det är ju faktiskt löjligt fint väder.
Sen ska jag hänga in tvätten och sen ska jag diska och städa lite.
I kväll är den officiella sambodagen, så B&J och film står på schemat :)

vi hörs pusss

Snart hemma

Snart är jag hemma efter nästan 40 timmar vaken med drygt två timmars sömn så ska jag hem Och sova den som väcker mig imorgon dör! Och jag skojar inte! Åkte ju till ballongslöv med Frida Therese och emma för att grilla. Jag var ju inte så social direkt haha Frida satt hela kvällen och bara fan vad trött du ser ut du ser verkligen du ser jätte sjuk ut! Undrar varför? Nej snart hemm Vi kanske hörs Imorgon! Pöss

Helg

Hej!
kan informera er om att jag är cp tröööööötttt
rebecka och mathias kom ju igår för film kväll. Som på något sätt blev filmnatt.....
rebecka kom vid lite i nio och mathias vid lite över nio. sen gick vi till hemmakväll för att hyra film
Det ble Mary & Max, Himmlen är oskyldigt blå och tusen gånger starkare.
Vi kollade på dom och hinkade i oss kaffe hela natten.
Rebecka blev upphämtad av kim klockan kvart över åtta på morgonen.
Senvar det jag och mathias kvar.
vi satt i soffan och slösnackade. Sen gick vi till Fantasi för att käka frukost. När vi var där så fick jag paniken. Jag trodde jag halucinerade..... såg batman utanför fönstret.... dock såg mathias med han hahahah


sen gick vi hem och fortsatte snacka.... vi bara låg i soffan och drygade oss. När jag sen ringde therese så somnade han.... loser... jag vann! hahaha jag hade varit uppe 29 timmar innan jag gick och la mig :P

Sen gick jag och la mig i min säg för att vila vaknar av att johanna kommer och skulle hämta sina kläder. Jag kommer knappt ihåg det var helt väck! hahahah jag skojar inte...... sen så vaknade mathias med när hon kom. Han gick upp la sig i min säng brevid mig när johanna hade gått. Båda däckar som grisar igen sen vaknar jag av att han petar på mig och säger vakna... jag bara vaknar till sen när jag vänder mig om har han somnat om igen hahahah tack för den lixom! "morgon" sur som jag är fräser jag varför väckte du mig, svaret jag får är därför. jag bara va fan?! sen sa han att han väkte mig för att jag inte skulle vända på dygnet helt. Sen gick jag upp för att göra kaffe när jag sen kommer tillbaka så har han brett ut sig över HELA sängen hahah jävla tattare...Två! Timmar fick jag sova. Tack lixom?

Sen drack vi kaffe och rökade.

Sen hade vi följe till rese jag skulle till Hässleholm och han skulle åka hem.
Så nu ska vi åka ut till jerry och grilla.
Jag vill fan bara sova
men det får jag fan göra i morgon.... pallar inte asså hahaha

röörig uppdatering men ändå :P
jaja vi hörs puss <3




en däckad mathias i soffan! Hahah bra att han bara har en kudde :P

seg fredag

Känns som om det är söndag idag, iaf på jobbet.
Helt dött. Alla checkade ut typ vid nio. Sen har jag varit helt själv sedan dess.
Förutom en kille som skulle dra sladdar till vårt nya bredband här på jobbet. Rauuuuuw ögongodis for the win!

Avslutar detta inlägg med att denna jävla dagen vill mig och katarina illa.
Jag ska gå och dö lite i ett hörn nu.
Vi ses och hörs när jag har återuppstått

Fredag den 8 april 2011

Så där ja nu dag, nytt 8 timmars pass framför mig.
eller ja nu är det bara 7 och en halv timme!
Sen ska jag hem och sova en stund tror jag!

Elin fyller år idag så grattis till henne! :)

Skulle ju dit idag men jag orkar verkligen inte..... vilket suger lite.
Ska ha filmkväll med Katarina och hennes "kompis" haha sen kanske rebecka skulle komma för hon pallade inte sitta hemma själv när kim jobbade.
Som sagt skönt att bara ligga hemma och glo på film!


Jaja vi får se vad som händer annars har INGET inplanerat i helgen. Ska ju sova ut på lördag iaf....har fan inte fått sova ordentligt på hela veckan.....Har ju jobbat förmiddagen hela veckan utom tisdag och då kom jag ju hem klockan sex på morgonen.... hahah

What ever. Men vi hörs kanske senare!

Snabbuppdate

Så där ja då var ännu ett 8 timmars arbetspass snart över.
Ska hämta ut modemet till vårat bredband idag! YEY!
Sen ska jag hem och glo..... Frågan är vad fan jag ska göra?! Kommer dö av uttråkning!

men men så är livet ibland.


Vi hörs väll i morgon! puuuuusss

Torsdag den 7 april 2011

Tiden går så jävla fort.
Denna veckan har varit överjävlig.
Jag är så trött och så slut i kroppen så jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen.
Vill typ lägga mig och dö.
Rebecka var hemma hos oss igår katarina låg på sitt rum. Och jag och rebecka satt i soffan. Sen gick vi och hämtade mat på kosan. Och sen duschade jag och gick och la mig.

Skulle egentligen till elin i morgon men jag orkar fan inte ta mig utanför Kstadsgränser. Så jag blir hemma. Ska kolla på lite film. Sen har jag två hela dagar att rusta upp mig på!

Vi får höras lite senare! Puss

Lista

Jag gjorde denna förra året men ska nog göra den igen i brist på annat
100 frågor 100 svar!

1. Hur gammal är du om fem år?
26

2. Vem tillbringadedu minst två timmar med senast?
Måste ju vara mathias

3. Hur lång är du?
typ 170cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Dumma Mej

5. Vem ringde du senast?
Jag vet inte :P

6. Vem ringde dig senast?
Pappa

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
haha Ja fan Välkommen till byn med inkompetenta människor. INAVEL (Mathias uppskattade inte sin granne)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Beror på. Ringa är ju alltid lättast
 9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Dom har aldrig varit gifta

10. När såg du senast din mamma?

Förra veckan när vi var på bio
11. Vilken ögonfärg har du?
folk säger blå

12. När vaknade du i dag?
20 i sju

13. Vilken är din favoritjulsång?

Jag hatar julsånger, Men a Christmas Duel med The Hives och Cindy Lauper är fett kul

14. Vilken är din favoritplats?

Min (vår) lägenhet

15. Vilken plats föredrar du minst?

Tandläkarmottagningen

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Ja vem fan vet?

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mörkerkikare och min bror

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Filmen Dumma Mej
19. Hur stor är din säng?
120 tror jag

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Det varierar

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Bara 8 har dock lärt mig att inte sova med alla :)
23. Hur många landskap har du bott i?
ett
24. Vilka städer har du bott i?
Hässleholm och Kristianstad
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
barfota dock inte på vintern

26. Är du social?
Japp! Helt klart!

27. Vilken är din favoritglass?
Ben och jerry half baked!

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Pannacotta

29. Tycker du om kinamat?
Det är 10 av 10 asså

30. Tycker du om kaffe?
Ja

31. Vad dricker du till frukost?
Kaffe!

32. Sover du på någon särskild sida?
Nej?

33. Kan du spela poker?
Ja typ

34. Tycker du om att mysa/kela?
Självklart!

35. Är du en beroendemänniska?
??

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej!

37. Vill du ha barn?
Ja någon gång
38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska,lite tyska och förstår LITE danska och norska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
oui

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Bassäng! Utan kiss dock

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Jag vet inte riktigt!

42. Äger du dyrbara smycken?

Personligt dyrbara ja, dyra i pengaväg nej

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Följer ingar program på tv

44. Kan du rulla med tungan?

Typ

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Katarina!

46. Sover du med gosedjur?
Räknas kudden som gosedjur? Annars nej

47. Vad har du för ringsignal?
Mein Teil - Rammstein

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Jag har inte, kanske har mamma något hemma hos sig

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

mina hörlurr

50. Flirtar du mycket?

Nej

51. Kan du byta olja på bilen?
Typ

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Bilden av pappa

54. Läser du dagstidningen?

Aftonbladet läser jag fast  på nätet

55. Prenumererar du på någon veckotidning?

Nej

56. Dansar du i bilen?
OUI!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Bandit

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Nummret till en gäst

59. När var du i kyrkan senast?
När karin begravdes.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Kristina Klang! Jag hatade tyska men älskar henne!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
typ 6 dagar

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Katarina när hon bäddade min säng! hahahahahaha

63. Vad lyssnar du på just nu?

TV som är i bakgrunden och på arbetarna som renoverar....

64. Har du varit med i tidningen?

Ja

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Skulle vilja säga typ kakerlacka men tyvärr har jag nog inte ätigt något konstigt

66. Vem såg dig naken senast?

Min osynliga pojkvän hans!

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Tror den är grön?

68. Hur imponerar man på dig?

Med kunskap och intressanta åsikter och så klar att man får mig att skratta

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?

Ringer och ringer. Bor man ihop behöver man kanske inte ringa?
70. Har du någon piercing?
Ja just nu har jag bara den i Septum i bruk. Alla andra har jag tagit ut dock så får jag i den i tungan utan problem!

71. Din största vinst?

Livet

72. Civilstånd?
Sambo och sökande, var väll ett bra svar?

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?

Aftonbladet, och facebook typ

74. Är du fåfäng?
ehh nej

75.  Ångrar du någonting du gjort?
Man ska inte ångra saker

76. Hur gammal är din pappa?
Några år äldre än mamma hahah

77. Vilket är ditt drömjobb?

Jag vet faktiskt inte. Även om jag trivs med detta jobbet så är det nog inte mitt drömjobb!

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?

Ohhhh ja de finns hur mycket som helst!

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Fiskar, katter hundar, hamster, kanin och marsvin 

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Jag har försökt ta livet av mig, jag hatar att öppna mig för folk och jag springer runt och dansar när jag är själv hemma! hahah

81. Svär du ofta?

Oh no shit?!

82. Sverige när det är som bäst?
Inte på sommaren iaf för då är alla ormar ute

83. Kan du åka slalom?
Jag trillar när jag kollar på ett par skidor

84. Vad har du ätit i dag?
Äggröra, ägg och lite fil

85. Vad har du för utbildning?

Hotell och turism

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
ingen tror jag? kanske lilltån?

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
magen och fötterna

88. Vilken är din bästa egenskap?
Lätt för att skratta

89. Vilken är din sämsta egenskap?

Blir uttråkad väldigt lätt.

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Hitler och Shakespeare och den sista är fan inte till de bättre

91. Saknar du något?
Ja

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Nej egentligen inte

93. Vad gör dig ledsen?

Människor och idioter

94. Vad gör dig glad?
Folk jag gillar

95. Har du varit gift eller förlovad?
 Nej inte riktigt!

96. Vad ska du göra i helgen?

Har inget inplanerat... lite trist faktiskt

97. Vad är det knasigaste du gjort?

Bra fråga?

98. Vad har du för laster?
Rökning
99. Vem är din förebild?
Anders Friden
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Kolla lite saker till på jobbet sen slutar jag!


Onsdag den 6 april 2011

God morgon! ÄR as trött idag.
Inte så jävla konstigt kanske?

Jag har egentligen inget kul att skriva mer än att jag saknar lotta och att rebecka ska komma på kaffe i eftermiddag.

Ja det var väll allt.

Vi hörs kanske i kväll om inte så hörs vi väll någon gång!

Ja gårdagen

Ja jag jobbade ju till klockan tre igår sen satte jag mig på bussen till degeberga för att hälsa på mathias!
Sen hade vi bara suttit och snackat sen jag kom dit och helt plötsligt så var klockan så mycket att jag skulle åka hem.
Men han sa att jag kunde åka hem i morgon i stället.
Så det gjorde jag!
Jag gillar vara hos han för när jag är där så umgås vi på riktigt, sitter typ och snacka om allt!
Iaf vi fick ju aldrig ro att gå och lägga oss så vi satt och snackade till låååångt in på småtimmarna!
Sen tyckte jag det var bäst att ta första bussen hem på morgonen i stället för att sova där. Han skulle ändå upp och ringa en massa samtal sen och jag var tvungen att duscha innan jag skulle till jobbet... Och alla mina saker var ju hemma. typ smink och shit Så 0523 satte jag mig på bussen hem haha!

När jag väl kommer hem så smyger jag runt då vaknar katarina helt skräckslagen. hahaha jag ville ju inte skicka sms till henne halv sex på morgonen heller och säga att jag kommer hem nu. Ville ju inte väcka henne.
Så förlåt katarina! Det var inte meningen :(
Kom som sagt hem vid sex, gick och la mig vid 20 över och däckade vaknade lite i två igen och fick då dra mig upp och duscha och fixa mig innan jobbet. Liiiiite stressigt bara :p Förvånad att jag inte däckade hemma hos mathias med tanke på att jag hade varit uppe sen klockan 6 på morgonen. Så bara 24 timmar vaken det var längesen sist jag var det faktiskt! hahaha 

Filmen vi såg igår hette iaf Dumma Mej på svenska! Den är teknad och assssss söt! Jag dog lite när vi såg på den hahahah!  Ladda hem den och kolla på den! ett tips! As kul film och världens sötaste lilla flicka! Kolla klippet!
http://www.youtube.com/watch?v=D4i7vS_UO4Q&feature=related

Jobbar i kväll och nu är vår älskade praktikan och hämtar Kebab! I löv her right now!

sen i morgon jobbar jag förmiddag sen kommer rebecka på kaffe på eftermiddagen!


Vi hörs säkert imorgon! puss



Hedda

Hittade bild på emmas unge på CSKs hemsida!



Lilla Hedda jätte sööööt ju!

Nattinlägg

Hej people! Tänkte bara skriva att jag blev kvar i degeberga i natt! Mathias visade Mig precis Världens roligaste film hahaha kan dock inte stava till den så får kolla upp det imorgon hahaha! Massa kul är den! Vi får väll sova snart ska ju trots allt Jobba imorgon! Vi hörs när jag har landat på jobbet! Puss och God natt!

äntligen!

Ändan sen Emma ringde till mig i lördags vid middag så har vi suttit på helspänn.
Men idag 1055 så fick Emma och hennes man Pär en flicka! Tog ju bara två dygn att trycka ut den! haha

Jag önskar er all lycka och att vi får träffa bebben snart!

Måndag den 4 april 2011

god morgon bitches!

är trött som ett jävla svin idag.... Jag döööööör här!
Iaf.
igår så slutade jag 12 sen hade jag krismöte med katarina angående schema och så. Så vid 13 pinnade jag hem.
Tog ett ryck och storstädade lägenheten!
Sen kom steffi och gjorde mig sällskap. Blev en massa kaffe och bara en massa snack.
Vi gick även och handlade och så!
När hon hade dragit hem så kom katarina och johanna så gick vi en runda ute. Sen när vi kom tillbaka så gjorde vi hemmalagad pizza! Mums!
sen var det sängen som gällde.... Skulle ju jobba idag. Började 7 imorse.
Ska jobba till 15 sen ska jag hem till Mathias.

Det är väll det dagen har att erbjuda.

Vi kaaaanske hörs sen!
puss

söndag den 3 april 2011

allt bra där hemma?
I hope so.
Sitter på jobbet. Kan inte riktigt bestämma mig om jag är trött eller inte! Somnade typ på direkten igår när jag kom hem
var så jävla trött asså.
Eftersom emma ska föda har vi fått göra om schemat lite så katarina kommer och byter av mig idag klockan 12. Sen får jag förhoppningsvis besök av therese så jag slipper sitta själv hela dagen :(
Sen måste jag gå och handla... såååå kul. Not men det måste göras.

Uppdaterar kanske senar i kväll.
puss

Sista inlägget för dagen

Slutar snart, väntar på ett SMS som säger hur det går med bebisen.
Att den kommer ut frisk och så.

Ska hem ta bort sminket och sova. Jag ser ut som skit. Och inte lite skit heller.

Vi hörs i morgon!

Lycka till

Emma ligger inne på BB nu.
Det kommer komma en bebis ikväll eller i natt.
Jag är så glad för hennes skull.
(hoppas hon lider, för det är så det går när man ligger utan kondom!)
Jag trodde jag skulle få en slappe vecka den kommande veckan. Men nej.
på måndag börjar verkligheten.
Allt ansvar ligger nu hos mig. Och självklart med hjälp ifrån min fantastiska hälft Katarina.
Emma kommer bli en underbar mamma. En av dom bästa.
Vi kommer sakna henne till tusen, men vi vet att hon kommer komma tillbaka.
Emelie, Katarina och Emma. Det är vi som gjorde detta stället.
Det kommer vara tomt utan dig. I två år har du stått ut med mig och jag med dig för den delen. Du var min säkerhet här.


Vår trio minskas till två. Även om vi kommer få in en annan kommer det aldrig bli det samma.
Det är vi, vi tre och nu har Emma bara dumpat oss.

Hon var inte bara vår kollega utan vår kompis.
Vi ska lära ditt barn att kalla mig och katarina för Tant Emelie och Tant katarina.
Vi ska lära barnet allt vi kan och lite till. Helst alla dom dåliga sakerna.

Lycka till. Vi kommer finnas här när du kommer tillbaka. Du kommer ha glömt allt så du kommer bli vår praktikant. Åhhh jag längtar. Njut nu av mammaledigheten. och spendera så mycket tid med ditt barn som du kan. För den tiden kommer du aldrig få tillbaka. Vi kommer välkommna dig med öppna armar när du kommer hit igen.


Vi älskar dig!

Love Emelie & Katarina

3 till 2

Idag blir vår fantastiska trio bara två. Förmodligen
Det kommer bli blod svett och tårar men det kommer gå bra.
Tidigare än planerat.
Men inte helt oväntat.
Själva står vi nu.
Det kommer gå utmärkt.
Lycka till. Både till dig och till oss.


Skjut mig

seriöst skjuuuuut miiiiig! NU! Jag är så in i helvetes jävla trött. Kom hem lagade lite mat med katarina sen satt vi och snackade till klockan 1 sen försökte vi hoppa i säng.Men våra reserv batteri drog igång igen. Jag hade gärna skrivigt om vad vi flippar men ett ni kommer inte fatta det roliga och två det är nog för inveklat för att skriva ändå..... Slutar om 11 timmar.... Jag ska hoppa på stålhingsten och cykla hem och bara ta bort sminket och sen däcka.... pallar inte vara vaken mer. Sen jobb i morgon med. Sen jobbar jag bara onsdag torsdag nästa vecka.... Jaja vi hörs

?

Hur många av mina vänner vet att jag har en blogg till?

Work weekend

Hej!
Kanske ska uppdatera ordentligt.
Ja igår så gick jag upp umgicks lite med katarina sen så får hon ett SMS av vår kollega så katarina var tvungen att stressa i väg till jobbet en och en halv timme tidigare!
Sen gick jag och sminkade mig och drog mig till resecentrum för att hoppa på bussen till Degeberga.
Mathias mötte mig på busshållsplatsen så jag inte skulle virra bort mig haha
Sen satt vi och snackade och drack kaffe.
Sen gick vi en runda, blev faktiskt överraskad för det var jättefint i degeberga :p Det trodde jag inte!  och sen kollade vi på Dawn Of The dead och käkade popcorn.
Mycket trevligt. Dock missade jag slutet på filmen för jag var tvungen att åka med sista bussen hem till kstad....


Sen på kvällen när jag hade gått hem i ösregnet bytat om och bänkat mig i soffan ringer katarinas kompis och vill att vi ska förlja med dom till biljardkompaniet. Så jag (vi) överraskade katarina på jobbet och skulle dra med henne. Dock var vi så sletna så vi följde dom bort sen gick vi vidare hem :P Där vi började gå på reserverna....
Om folk hade sett oss ensamma hade vi bara haft varandra och varit arbetslösa.... HAHA!

Sen gick vi och la oss halv två?! Stackars katarina skulle upp och jobba nu på morgonen.
En annan låg ju kvar i sängen hur länge som helst i morse.... Jag pallade verkligen inte gå upp ur sängen i morse!
Nu ska jag jobba hela kvällen och hela lördag söndag. Vad som händer nästa vecka är ännu oklart! Men vi hörs babes!<3

Fredag

Hej!
tänkte slänga upp ett inlägg innan jag måste stressa i väg till jobbet....

Så här snygg blir man i håret när det har regnat och man sätter upp håret i en tofs.... och sen borstar ut det dagen efter... hahaha snacka kröll eller bara skatbo!


If I said my heart was beating loud
If we could escape the crowd somehow
If I said I want your body now
Would you hold it against me?





Fem är mer än fyra

När allt blir svårt vill man bara gömma sig Inget är lätt Spelar ingen roll ifrån vilken vinkel man än kollar ur Och jag hatar det Mer och mer för varenda gång...

RSS 2.0