Hemma ifrån stan

Kom hem ifrån stan för typ en timme sedan. Mamma mötte upp mig när jag hade slutat. Sen gick vi en runda på stan! Jag hittade faktist det jag letade efter det blev en ny jacka och ett par stövlar :)
Sen gick vi även och fikade, min kusin ian fick följa med för han har precis haft vattkoppor så han fick inte vara på dagisen stackaren.


Kolla stackaren! Helt prickig! Haha sen är det lite kokos och choklad i ansiktet med efter sin negerbulle!

Jackan ser gigantisk ut här på bilden men den sitter jätte bra :) Fick ge 900 för den på Intersport

Sen mina stövlar :) Betalade 549 tror jag på Din Sko :)

Nej

En legend har gått ur världen.
Det är ju lite sorligt att hon har dött. Jag menar alla i min ålder har ju sett henne hur många gånger som helst. Hon spelade rollen i titanic skit bra ju!






MUMS!

hittade denna på Aftonbladet! Mums vad då lite mus? Lite extra krydda har ingen dött av! haha
nej usch asså detta är ju verdervärdigt. Tur att jag inte äter mackor.
Läs hela artiklen här ---->http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7860409.ab




Stolt

Asså nu när jag gjorde listan under så kom jag fram till att inom musikvärlden så är jag stålt över att vara svensk, okej det finns undantag så som Håkan Hellström, Carola och Lars Winnerbäck och så klart alla jävla dans band. För om ni kollar på FF - Times like this videon så ser ni att han har en The Sounds Tröja. Asså nu är det Dave growl vi snackar om, föredetta trummis i nirvana som nu spelar i ett av världens största band i USA. Asså han valde ju inte att gå och handla i den utan att ha den på sig i en VIDEO. De tycker jag är steeeen cooolt!
Eller som När jag och emma satt i tyskland på Wacken och drack öl. Typ var 4 tröja som gick förbi var det ett svenskt band på, Typ In flames, Soilwork, Sabbaton, Amon Amarth, Hammerfall Pain, Arch Enemy, nightwish (typ svenskt sångerskan är ju svenska) The Haunted. Med flera. Fatta coolt ändå hur mycket musik sverige ploppar ut! Sjukt kul. Det roliga är att jag och emma åker nästan 50 mil ifrån den svenska gränsen för att kolla på svenska band. Det är konstigt.
Nu är det ju inte bara min musik genre som är känd utomlands kolla bara RedOne visst nu är han ju pruducent men han har ju gjort jävligt bra med låtar, samma sak med Max Martin.
Sen har vi ju så klart klassiker som ABBA och Roxett. Men det var ju "before my time" eller vad man ska säga.
Sen att allas vår lilla Robyn fick spela på VMA? Det kan ju jag med klassa som coolt!






alla bilder hämtade ifrån google


Snor lite!

Tyckte detta var roligt så jag snodde den ifrån kenza :) dock skrev jag några egna :)
En låt som gör mig glad;

En låt som får mig att vilja dansa:

 

En låt om gör mig ledsen;

Den mest spelade låten på min Ipod iår:
 

 

En låt som jag har hört live iår:

 

 

En låt som tar mig tillbaka till ett ställe/minne på en sekund: 

En låt ur min favorit serie;
 

 

 

En ny låt som jag diggar;

En gammal låt som ändå funkar att lyssna på;
 
En låt som alla andra tycker är sjukt uttjatad som jag ändå lyssnar på fortfarande:
 

 

 


Ren mobbning

Jag tycker att detta börjar bli jätte tramsigt.
Som sagt så stödjer jag inte Sverige Demokraterna.
Men det dom andra partierna håller på med är ren mobbning. Jag tycker faktiskt att de är riktigt löjligt.
Alla har rätt till en åsikt absolut. alla har rätt att tycka vad dom vill.
men varför mobba ett parti?
Dom håller ju inte på så med dom andra partierna.
Visst att dom visar att nej vi accepterar inte ett rasist parti i riksdagen. Men det är sverige som har röstat fram dom. då tycker jag inte att partierna har någon rätt att mobba ut dom.
Tycker bara det är rent trams....


Måndag 27-09-10

Löning idag! YEY Så jag har betalat räkningar. Det var inte mycket räkningar denna månaden bara hyran, telefonen och det mobila bredbandet så kom undan billigt idag! och det gillar vi!
Ska iaf försöka hitta en vinter jacka denna månaden. Sen ska jag bara köpa det nödvändigaste. Ska ju spara dels till min och mammas resa till Prag och till flytten. Lär ju behöva lite pengar där så man kan köpa nya saker.

Gick upp vid 12 idag, gick och handlade mat på kvantum. Käkade sen betalade jag mina räkningar och sen gick jag till jobbet! greeeat! Ska jobba idag och i morgon sen i morgon eftermiddag ska jag och mamma gå och fika :) Ska då leta efter en ny jacka. Kommer ju säkerligen inte hitta någon jävla jacka eftersom jag letar efter en men men......


Guess who

Innan ni klickar på länken. Ser ni vem det är?










http://www.intouchweekly.com/2010/09/in_touch_exclusivekat_von_ds_s.php

Nu drar jag!

Ska slänga ner mina inköp påsystemet i en väska och sticka till Kstad nu!
Over and out!



Ser att jag måste färga håret, jaja ett annat projekt

Det som inte gå laga med silvertejp ÄR trasigt!

Hahahah japp rubriken säger allt!



Fredag 24/9-10

Är asså sjukt jävla skit trött.
Ska festa idag! Hur ska detta gå?
Jag ska iaf till systemet på ett besök och köpa lite dricka till kvällen, sen ska jag hem sova en timme sen upp och fixa mig sen iväg till becka! Ska bli skojsigt!

Torsdag 23 september 2010

Japp torsdag idag. Jag är stålt över mig själv asså!
iGår jobbade jag ju förmiddagen och jag somnade inte för än vid halv ett -ett någon gång på natten. Gick upp klockan 5 och gick till jobbet. Jobbade hela dagen sen hem och hör och häpna jag gick inte och la mig! HELT otroligt! Annars brukar jag ju sova när jag kommer hem. Men nej jag kom hem plockade undan lite, kollade lite på tv sen kom mamma en runda så kollade vi på Gränsbevakarna Nya Zeeland och drack lite te. Jag tycket det är kul att kolla på :) Sen stack hon igen, jag var fortfarande vaken! Sen vid 22 tog jag mig ur soffan och gick en runda. Det var faktiskt ruggigt kallt igår :S
Sen precis när jag kommer hem så ringer lotta så snackade vi lite sen gick jag och sov vid 1 kanske! Så jag var uppe väldrigt länge! nästan ett dygn... hmm skummt. Jaja sov länge idag iaf! Gick upp vid halv ett skönt att sova ut faktiskt :) Sen gick jag till jobbet. Ska jobba kväll idag och i morgon ska jag jobba förmiddag sen på kvällen ska jag hem till rebecka och festa till det lite. Hon är alltid lika underhållande! haha
hörs

Nu nu nu nu

Jag vill flytta typ nu..... Jag vill kunna sälja min lägenhet få ett jobb och flytta till stora staden göteborg. Alla tror att det är ett skämt Men nej det är det inte, Jag ska flytta. Måste bara hitta ett jobb först. Jag vill kunna inreda en lägenhet så fint! ( och nej lotta har knappt något att säga till om haha!) Nej men jag vill flytta jag vill trivas och jag vill må bra! Jag hoppas det händer inom en snar framtid!

Jag är kär K-Ä-R!

Jag har hittat min drömlägenhet! Denna är så jävla perfekt. precis så som jag vill att en lägenhet ska vara! Synd bara att den kostar 10 miljoner!




















Alla bilder är tagna ifrån länken under, där finns även lite fler bilder och en beskrivning av lägenheten!
http://www.hemnet.se/bostadsrattslagenhet/sodra-vagen-41-van-6-6-lorensberg/881420

lotta är ju sötast, hennes kommentar var "asså den handväskan som man ser på en av bilderna är ganska snygg undrar om den ingår i priset?" hahah


Jag älskar denna!

hahahah asså killen i den blåaskjortan vid 0.25 hans min är såååååå bäst jag typ apgarvar varenda gång jag ser den!






Jag skrattar

Jag skrattar inne och ute uppe och nere. Detta är hysteriskt kul!
Jag dör lite hahahah
:) Kan inte berätta något här! Men men life sucks i bland!


:)

Linkin Park

Jag har alltid tyckt att Chester Bennington har en fantastisk röst. Den är så jävla mysig. Detta är ju inte direkt något jag brukar lyssna på men jag har en svag punkt för just Linkin Park.
Och deras sammarbete med Jay Z var ju bara super!

Gosh





Jag vill inte

Jag vill flytta, nu....

Val i dag!

Japp idag är det val. Jag fick som sagt ledigt nu i förmiddags så jag kunde rösta.

Dagens I-Landsproblem

Okej jag vet att folk typ kommer " åhhh jävla latmask" Men seriöst rulltrapporna på hässleholms station funkar typ ALDRIG! Och jag skojar inte. Innan iår så stog rulltrapporna still ifrån januari till typ i mitten av maj. Det vara bara den ena som var paj då. Nu är alla 4 rulltrapporna jag använder sönder eller avstängda. Detta är sjukt jävla irriterande, för jag som har haft problem med knäna sedan några år tillbaka känner detta varenda gång jag går i trapporna. Jag bor på tredje våningen hemma och gå i dom trapporna är fan inga problem. Men dessa jävla rulltrapporna är mycket brantare och sen är stegen högre med vilket gör att jag belastar knäna på ett helt annat sätt. Jag får skit ont i knäna varenda jävla dag detta är fan inte kul. Folk bara det finns hiss. Ja det gör det men seriöst det finns folk som inte har någon hyfs (kanske min nya granne?) som kissar i hissen kul då att stå i den skiten. Nu så säger dom att trapporna kan stå still fram till Jul,..... ännu roligare


http://www.kristianstadsbladet.se/hassleholm/article1240697/Rulltrapporna-kan-staring-stilla-fram-till-jul.html

God morgon fresten!

Har helt glömt mitt hyfs (precis som min nya granne)! Men iaf god morgon!
Ska jobba idag och i morgon. Ska dock inte jobba hela dagen, fick ledigt till klockan 13 ska rösta i morgon hade jagh tänkt ( GO SVERIGE DEMOKRATERNA not) .....
Är sjukt trött idag med som vanligt på lördag morgon när jag har jobbat fredags kvällen och går upp nu. Fan man är verkligen heeeeelt slut! Dessutom är jag sjuuukt hungrig med.... Damn

You go girl!

Gick in och läste på aftonbladet hittade denna artiklen och blev lite glad faktiskt. Så bra gjort!
'


Läs hela artiklen här -----> http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article7806521.ab

Som sagt helg för vissa

Men andra jobbar, som jag! Är lite trött, eller ja ganska mycket faktiskt! Och jag ska förklara varför!

Det var så här att för ett par månader sedan så la grannen längst ner ut sin lägenhet på blocket. Och försökte sälja den. För typ en månad sedan så fick han den såld. en dag när jag kom hem så såg jag att dom hade bytat namn på dörren till N.Sjöberg. Jag bara åh great en ny granne! Jag gick och hoppades på att det skulle vara ett litet kex. Allså typ niklas eller nikolaj eller något annat killnamn på N. Några dagar senare så ser jag en bil med släp precis utanför våran port. Där sitter 3 stycken och käka pizza ute vid föreningens bord. Det var två vuxna och en kille. Jag bara aha en liten pojke var det allt. Allt detta bekräftas när jag går ner för att boka en tvätt tid. Jag såg att det var ett killnamn. Men tyvärr ligger denna killen inte på min plus lista. Första helgen han bodde där så valde han att börja borra klockan tio en lördag kväll. Det var inte bara ett hål utan han borrade i 45 minuter.......Visst det var en lördag kväll, men vissa har faktiskt ett jobb. alla har inte 9-17 jobb utan vissa jobbar HELGER och de betyder då att man vill SOVA och inte ligga och lyssna till någons jävla borrande! Men jag bara nej jag orkar inte bry mig tillslut somnade jag.
Sedan på måndagen så kommer emma hem till mig för att umgås. När vi sedan går och lägger oss. Typ vid ett på natten, vad gör pajasen då?! Jo han spelar keyboard! Klockan 1 en måndags natt?! WTF! Som sagt för oss som inte har normala arbetstider så finns det ju faktiskt andra som har det. Vilket då betyder att dom jobbar på tisdag morgon! (för utom han då, då han verkar vara arbetslös om man grundar det på hans jävla betende!)
Sen när jag kommer hem ifrån jobbet en annan dag jobbat till 23 och ska börja jobba igen klockan 7. När jag kommer hem då så pumpar han Cascada (och inte escada som jag sa till lotta haha!) med Every time we tuch. SERIÖST?! har killen ingen värdighet? Av alla låtar som finns så spelar han den?! Och i den lugna versionen med så klart! Denna killen är ju i en klass för sig! Funderar på att göra världens Argalapp och sätta upp i trapphuset.....

Det var allt

Tvätt

Asså seriöst jag fattar inte det! Igår så tvättade jag alla mina kläder, underkläder påslakan handdukar och så vidare. 7?! Masikener tvätt tvättade jag! Fattar ni?! Det är typ skiiiiit mycket! En med BARA underkläder, 2 med svarttvätt, en med handdukar, en med påslakan, en med blått och grått och en med rött. Fan det är sjuuuuukt!
Jaja de suger ju som fan att man bor på tredje våningen när man tvättar. Inte så kul att springa upp och ner hela tiden! Men men det måste göras

Tvätt

Asså seriöst jag fattar inte det! Igår så tvättade jag alla mina kläder, underkläder påslakan handdukar och så vidare. 7?! Masikener tvätt tvättade jag! Fattar ni?! Det är typ skiiiiit mycket! En med BARA underkläder, 2 med svarttvätt, en med handdukar, en med påslakan, en med blått och grått och en med rött. Fan det är sjuuuuukt!
Jaja de suger ju som fan att man bor på tredje våningen när man tvättar. Inte så kul att springa upp och ner hela tiden! Men men det måste göras

Klar!

Fan vad duktigt jag har städat och duchat och rakat mina ben hahaha kul info va? :)

Nu ska jag sätta mig ner med en kopp te och en bulle som mamma har bakat :)

Stääääda

Vaknade när mamma ringde och väckte mig vid lite i tolv. Konstigt att jag är så pass pigg då jag somnade vid sex i morse haha!
Men men iaf tänti ska komma och käka pizza sen! Så ska hon ha med lilla älskade piggy :)

Nu ska jag sätta igång Bandit Rock och städa!
Har verkligen inte orkat de sista dagarna, ska iaf dammsuga, diska, bädda sängen och damma! YEY så kul not men det måste göras. Fast saken är den att jag tycker om att städa faktiskt det är lixom ett sätt att bara lulla runt och göra ingetting. Jag är skumm jag vet haha! Asså det har ju hänt en del sedan jag flyttade hit så jag funderar på att ta lite kort på lägenheten och lägga upp här så ni får se hur fint det är :)


Nej nu ska jag springa Bye!
Nu blir det kaffe !

Jävla skit dag

Det är ju tur att vissa dagar inte kommer tillbaka. Typ som denna för denna jävla dagen har sugit snopp! Inget har gått som jag ville att det skulle göra!
Fick iaf gå på lååååång runda med lotta (via telefon så klart) Fick lite skuldkännslor när jag sa igår att vi skulle ringa varandra idag efter jag hade slutat jobba och gå en runda. Dock var jag så slut att jag däckade i sängen...... Men sen ringde hon mig vid typ tio så då gick jag ut för att gå en runda. När jag hade typ 100 meter kvar så frågar hon om jag inte kan gå en runda med henne så jag fick fint fortsätta min promenad. Det slutade med att jag gick i typ 2.5 timmar hahah. I regn ska tilläggas!



BTW hoppas hoppas hoppas! :) Säger inte vad det är än



så här snygg är jag efter min promenad. Mitt hår ser ut som ett kråkbo. Fast de gör det alltid när det regnar!

Det är så skrattretande!

Det är så roligt att folk som inte kan något yttrar sig! Hahah! Som sagt folk är ju roliga......

Duktiga och eftertänksamma. hahahah jag dööööööööööööör!

Myyyysig!

Jag tycker denna låten är super mysig!



Torsdag

Idag är de ju torsdag! :) Vilket betyder helg i morgon! YEY! Ledig fredag lördag och söndag! Hör och häpna!
Igår var vi ju så duktiga! Jag och emma skulle ut och gå en runda, sen lyckas vi villa bort oss i en annan del av hässleholm! Turligt nog hittade vi hem igen! Var ute i nästan 2 timmar, skönt som fan att vara ute när det är svalt och skönt!Idag ska jag iaf jobba till klockan 23 sen blir det hem och umgås lite med emma sen i morgon ska vi åka till landskrona! Och umgås med lilla Jesper! :) Ska bli sköj!

Politik

Jag vill helst inte dra upp politik i bloggen tycker det förstör så jävla mycket asså men denna gången kan jag inte låtabli. Jag har snacka med Lotta nu typ dagligen den senaste veckan, vi har snackat om mycket bland då annat politik om vilka man ska rösta på och så vidare. Det vi har gemensamt är ju att om SD kommer med i riksdagen så är det brist på Okunskap ibland dom som röstar, eller så är dom bara helt pantade i huvet.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om SD men det är nog inget positivt.
Vissa åsikter dom har är faktsiskt bra, men så är det ju med alla partier alla ha något som man gillar och något man ogillar. SDs invandrar politik är ju för fan skrattretande! Asså det är så patetiskt roligt så det är sjukt!
Han sitter och säger att dom kostar en massa pengar för sammhället, ja de gör dom med de kan jag inte säga något om. MEN som lotta sa dom bidrar ju med till sammhället. Om man vänder på det hur många Pizzerior ärs och sköts av svenskar? Detta är ju bara så klart ett exempel. Men även om dom kostar pengar så får dom ju in pengar till sammhället ändå.

Men en annan fråga jag har med är ju så klart var klassar folk som invandrare? Allt utanför sverige borde väll klassas som invandrare? Men som sagt jag kan ju ha fel.

Som sagt jag vill inte lägga mig i för mycket men ibland blir man bara så jävla irriterad!

Jag kan nu är ligt säga att jag vet inte vad jag ska rösta på i Valet. Jag har absolut ingen aning. Jag har inte varit insatt för fem öre denna perioden och håller nu på att kolla runt vad dom olika partierna står för och vad dom vill.
Hittar jag inget parti som passar ska jag iaf rösta blankt. Heldre det än att inte rösta alls. För då visar man ändå att jag vill rösta men inget parti passar mina åsikter.

Nickelallergi

Jag vet inte om jag har nämt det i bloggen men jag är ju allergisk mot nickel.
Det är sjukt jobbigt för man kan typ inte ha några armband, halsband, örhängen eller ringar!
Jätte jobbigt. Har jag i falska örhängen så svullnar mina hål upp och börjar vara och kliar till förbannelse!
Har jag armband halsband och ringar så får jag röda plitor och de kliar med som fan.
Det är lite jobbigt man kan gå in i någon affär och kolla smycken men jag kan ju för fan aldrig köpa något för jag kan ju inte använda det. Så jävla trist. .....

Kenzo

Igår så fick mammas hund avlivas. Varför vill jag inte gå in påhär vill folk veta så får dom fråga.
Jag har aldrig lyckats älska den hunden, folk som känner mig vet varför haha!
Men iaf igår så fick han somna in, mamma sa att de hade gått bra på djursjukhuset. Han hade legat i hennes knä, sen hade dom gett han en spruta sen hade han somnat in. Så stillsamt och lugnt.
Jag lider med min mamma och jag tycker att det är synd att han fick avlivas. Men det var för allas bästa.
Jag kommer nog sakna den jävla knasbollen, han var ju ganska underhållande ändå!

Hoppas han har det bättre där han är nu lilla Kenta burra boll.
Vi kommer sakna han, mest mamma då.
Jag kan förstå hur hon känner, när piggy dör kommer jag vara helt förstörd! Kommer sakna Piggy till förbannelse!






Jag skrattar alltid lika mycket när jag ser denna bilden haha! Vem skrämmde vovven?



Hoppas iaf att du får ro där du är nu Kenta!

Söndag

Fan vad denna helgen har gått fort!
Fast jag har jobbat sjukt ju.....
Veckan som kommer jobbar jag bara två dagar. Ganska skönt att vara lite ledig.
Denna veckan ska emma komma hem till mig i morgon! Sen ska hon jag och therese kolla på idol Sen ska jag skämma bort mina flickor med 3 rätters middag! Se där ja :) haha
Sen ska jag försöka ta tag i att fixa min lägenhet! Ska riva det sista av tapeterna och i morgon ska jag spakla! :) Sen till helgen ska jag nog sätta upp tapeten! GREAT! Längtar till det är klart. Då kommer min lägenhet vara perfa! Synd bara att jag ska flytta hahahah!

Men men.


Kan någon stava ego?!

Seriöst! Visst en bröllops dag är ju en dag man ska komma i håg hela livet och den ska ju bara handla om sig själv och ens man Men seriöst göra en bröllopps tårta som ser ut som sig själv på sin bröllopps dag?! Där går ju för fan gränsen!



Hej hopp!

Jag lever. Jobbade ju måndag och tisdag sen var jag ledig skönt faktiskt!
Så när jag hade slutat jobba på tisdag så åkte jag till emma :) vi gjorde inte så mycket bara umgicks och snackade massa skit! :) Sen på Onsdagen så drog vi ner till malmö för att bränna lite pengar! De gjorde jag ju med....usch. Men jag behövde faktiskt nya saker!
Köpte typ 2 koftor en till jobbet och en till att ha privat eller vad man ska säga haha. En långärmad tunika, ett klännings linne. Nya leggings, trosor, ny mascara, en skjorta, lite smått så som nya krokar formade som djävular så snygga! En konservöppnare hahah. Sen något annat som jag säkert har glömt!

Perfekt väder var det med, det var soligt hela dagen men lagom varmt för att gå i affärer! Drack två kaffe på Espresso House, asså varför har vi inte espresso house i hässleholm eller kstad?! darn.... Sen köpte vi thai mat som vi käkade vi kanalen syper mys!

Sen i torsdags så åkte vi hem till hennes syster och hjälpte henne med barn och montera ikea saker :)

Nu ska jag jobba hela helgen! Vi ses!

RSS 2.0